Gönderen Konu: [05.26] İBRAHİM ERAYHAN 27 YAŞ  (Okunma sayısı 236 defa)

Gokhan999

• Yeni üye
  • *
[05.26] İBRAHİM ERAYHAN 27 YAŞ
« : 20 Mayıs 2026, 18:04:00 »
Merhaba, uzun süredir bu platformu takip etmekteyim ve son üç yıldır saç dökülmesi problemi yaşamaktaydım. Bir perma işlemi sonrasında saçlarımın bir kısmında ani dökülme meydana geldi ve üç yıl içinde saçlarımda incelme ve azalma gözlemledim. Yaptığım araştırmalar neticesinde, İbrahim Bey'in ön saç çizgisi tasarımındaki doğal görünüm dikkatimi çekti. Kendisiyle yaptığım görüşme sonucunda, açıklamaları güvenimi pekiştirdi ve bu durumu değiştirmeye karar vererek randevu aldım. Yaklaşık 4000-4200 greft ekimi gerçekleştirildi. Ekip oldukça profesyoneldi ve merdiven altı bir yer olmadığı aşikardı. Herkesin kendi alanında yetkin olduğu gözlemledim. Lokal anestezi uygulaması sırasında hafif bir acı hissedilse de, sonrasında herhangi bir sorun yaşanmadan işleme devam edildi. Kanal açma işlemini İbrahim Bey gerçekleştirdi. Arka bölgelere de DHI yöntemiyle sıklaştırma yapıldı. Kendi saçlarıma minimum zarar verilerek dikkatli bir çalışma yapıldığı birkaç kez vurgulandı ve bu konuda herhangi bir tereddüt yaşamadım. İşlem sırasında bir doktor da kontrol amaçlı ziyarette bulundu, ismini hatırlayamamakla birlikte kendini tanıttı. İşlem tamamlandığında gerekli bilgilendirmeler yapıldı, ilaçlar ve rutin bir vitamin takviyesi reçete edildi.

Süreci günlük olarak güncelleyeceğimi belirtmek isterim. Bu durumun sizlere fayda sağlamasını umuyorum.

KEL DAMAT

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: [05.26] İBRAHİM ERAYHAN 27 YAŞ
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2026, 22:14:40 »
Konuyu takipteyim hayırlı olsun.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2026, 23:51:19 »
Hayırlı olsun bu tarz ön çizgileri ben beğenmiyorum sivri çok yapay duruyor ama umarım sana yakışır senin ortalarda seyrek baya keşke önden ortaya eşit sıklıkta bir saç ekimi dağılımı olsaydı bence daha güzel olurdu umarım güzel sonuç alırsınız bunların dışında saç ekilen alan dağlıklı duruyor
Global Moderator

Gokhan999

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2026, 23:59:43 »
Hayırlı olsun bu tarz ön çizgileri ben beğenmiyorum sivri çok yapay duruyor ama umarım sana yakışır senin ortalarda seyrek baya keşke önden ortaya eşit sıklıkta bir saç ekimi dağılımı olsaydı bence daha güzel olurdu umarım güzel sonuç alırsınız bunların dışında saç ekilen alan dağlıklı duruyor

Ön saç çizgimi çok aşağıya almak istemedim tam dökülmenin başladığı yerden yaptık doğal gözükeceğini düşündüm. Üstlerde zaten saç varmış ama incelmeye başlamışlar onlara medikal tedavilerle destek atacağım. Biraz daha orta alana sıklaştırma yapılabilirdi dediğiniz gibi. Ama boş gözüken kısımlarda saç var o yüzden böyle ilerlendi. Yorumunuz değerli teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2026, 16:24:14 »
anladım dostum ama genel bir sıklaştırma ekimi ortalar da sık daha güzel olurdu ben planlamayı çok doğru bulmadım tabi bu benim kişisel düşüncem
hayırlısı bu ara da resimleri düzenledim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram