Gönderen Konu: Saç ektirmek istiyorum hangi firmayi tavsiye edersiniz (Yaş 26)  (Okunma sayısı 403 defa)

Yunus Memiş

• Yeni üye
  • *
Hayirli günler herkese,2 aydir saç ektirme kararı aldım ve birisinin tavsiyesi üzerine kliniklede anlastim fakat dün bu formu kesfettim ve oyle acele is yapmamam gerektiğini anladim.Bütçem 100 binlr cikabilir bana sağlıklı güvenilir ve saç tipime en uygun ekimi kim yapabilir sizce.(Temmuzun sonunda yaptiracagim)teşekkür ederim.
Dip not konustugum klinik 6000 greft dedi fakat burada ogrendigim kadar insanda greft sayisida sinirliymis. Fotograflarim ektedir
-saçlarım 2023 sonundan 2025 ortadına kadar döküldü artik pek bir dökülme yok benim babamin amcalarimin saçlarifa bu şekil.
-ilaç kullanmiyorum fakat dermaroller ile uzerinden gecip kendi karisimim yaptigim argan yagi+hindistan cevizi yagi+sarimsak karisimi suruyorum haftada iki kere

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmek istiyorum hangi firmayi tavsiye edersiniz (Yaş 26)
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2026, 11:10:27 »
Hocam saç ekiminin başarısı belli başlı koşullara bağlıdır. Bunlar elinde olanlar ve olmayanlar. Elinde olmayanları değiştiremezsin. (saçının ince/kalın olması, düz ya da kıvırcık olması, vücut saç konstrast farkı vs.) ama elinde olan koşullar da var. Bunlar :

1) İyi bir klinik seçimi
2) Medikal destek
3) Uzun dönem planlama ve donör yönetimi

Yaşın 26 ve tependeki saçlar ciddi oranda incelmiş (ilk resimle aradaki fark ciddi görülüyor) Bu etapta mevcut saçlarını kuvvetlendirmen gerekir. Ekim boşlukları doldurur ama mevcut saçlarının minyatürleşip dökülmesini durdurmaz. Bu yüzden saçını minyatürleştiren DHT hormonunun etkinliğini azaltmak en önemli adımdır. Bunun için de doktor kontrolünde finasteride başlayarak genel saçlarını güçlendirmen bilimsel olarak en doğru adımdır. Sonrasında İyi bir merkez seçimi yaparak iyi bir ekimle istediğin sonuca ulaşma şansın olur. Bu adımdan sonra bu başarıyı uzatmak. Çünkü saç dökülmesi hayat boyu süren bir yolculuktur.

Yunus Memiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2026, 11:34:21 »
Bilgilerin için teşekkür ederim yusuf33
Benim saç tipim ezelinden beri ince ve seyrekti maalesef aile saç tipim bu ve fotoğraf flash ile cektigim icin biraz yaniltabilir saclarimi 3 hafta once sifira vurdum ve uzattigim zaman yine ilk resimdeki goruntuyu alabiliyorum bir fotograf ekliyeyim hatta.
Evet öncesinde güçlendirmem gerek fakat iyi bir klinik arayisindayim bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var klinik ile iletisime gecip yol göstermelerini istiyecegim aah ah bu saçlar…ekteki fotoğraf 1.bucuk ay onceki halim  onun altindakide 3 ay onceki halim
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2026, 11:42:27 Gönderen: Yunus Memiş »

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2026, 12:29:34 »
Dostum merhaba,

Nasıl bir hayır işlediysen bu hayır seni bu foruma getirerek bir kasabın eline düşürmekten korumuştur umarım. Saç ekimi maalesef öyle ezbere yapılacak bir işlem olmuyor. Bir berbere giderken bile tecrübesine bakarken böyle bir cerrahi işlem yaparken nasıl ezbere olarak bir iş yapılabiliyor anlamıyorum.

Bununla birlikte gelelim saçlarının durumuna;

Yaş olarak 26 yaş benim gözümde çok riskli bir grupta olmaktadır. Saç ekimi yapıldıktan sonra dökülme yatkınlığının devam edebilme durumunda var olan saçlarda (hatta ekilen saçlarda bile) dökülmeler olabilmektedir. Bu yüzden bu durumu bir kere her zaman kulağımıza küpe yapmak gerekir. Diğer bir açıdan ise bu genç yaşlarda saçlarım böyle kel olarak gezmek istemiyorum diyorsan bir kere saç ekimi yapılabilir ve dökülme durumuna göre ilerleyen zamanlarda ikinci bir seans planlaması yapılabilir. Fakat dökülme olmazsa güzel bir şekilde devam edebilirsin.

Arayış olarak hangi şehirlerde arayış içerisinde isen forumda bu kişilerin konularını güzelce araştır, daha önce yapılmış sonuçlarına bak, adı sanı belli olmayan kimin ne yapacağı bilinmeyen yerleri tercih etmeyerek ucuz olsun diye kendini test kişisi sunmamanı göstermemeni öneririm.

Yunus Memiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2026, 13:30:59 »
Yanitin icin cok tesekkur ederim cok sukur sacimda dokulme yok artik dermaroller cok ise yaradi istanbulda ariyorum butcem 100 bin tl cok fazla secenek var her kafa tipine ayri merkez öneriyorlar bende hangisine yazmaliyim diye dusunuyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2026, 15:32:52 »
ön çizgin bu şekilde olmalı kardeşim
saç yapına dökülme tipine başarı sağlayacağını düşündüğüm sana uygun merkezler araştırmalarına bunları da ekleyerek devam edebilirsin
istanbul
asuman hair
ahmet tosun
hakan clinik
medekes
cüneyt çakır

ankara
şahin çelik

saçlarınıda güçlendirmen gerek finasterid +xpecia araştır ya da doktora danış ilaç hakkında bilgi için ...

saçlarında dökülme var incelip dökülüyor sen yok sanıyorsun ama devam ediyor o yüzden güçlendirmemiz gerek var olan saçları ki ekimle birlikte harika sonuca ulaşalım
güçlendirmekte bu medikal ürünlerle oluyor
Global Moderator

Yunus Memiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2026, 15:35:35 »
Şuan üzerimden büyük bir yük kalkti gerçekten teşekkür ederim. Şuan tek ihtiyacim olan iyiler arasinda benim kafa tipime en iyi hangi klinik dikebilir onu bulmak 🥳

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #7 : 21 Mayıs 2026, 15:40:02 »
Dostum merhaba,

Senin saç tipine ait bir çok örneği bu forumda bulabilirsin. Bunlar içerisinde başarılı/başarısızlık durumunu kendi içerisinde değerlendirip planlama yapabilirsin. Saç ekim kararını verdikten sonra forumda başkalarına da örnek olabilmek için konu açarsan takip için güzel olacaktır.

Yunus Memiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 21 Mayıs 2026, 16:06:27 »
Evet saç ekim yerimi buldum ve konusup randevumu aldim konuyu nereye acmaliyim acaba”ERS KLINIK”

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2026, 16:51:31 »
Dostum merhaba,

Ameliyat sonrasında yeni konu açarak kaç greft ekildiğini, nerede ekildiğini, ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafları ile paylaşabilirsiniz.

Yunus Memiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2026, 17:15:04 »
Tamamdir ozaman 2 ay sonra gorusuruz allahin izniyle 🥳 bu forums cok tesekkurlerimi sunuyorum ek olarak doktor donorumun cok oldugunu ve neredeyse 3 ekimlik donor cikabilecegini soyledi 🥹

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2026, 17:36:24 »
Bu süre zarfında sana tavsiyem bir dermatoloğa gidip finasteride başlaman. En iyi hazırlık bu olacaktır.

Yunus Memiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 21 Mayıs 2026, 17:38:44 »
Finasterid deilde xpecia ya basliyacagim görüştüm doktorla yorumlariniz için teşekkür ederim

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 21 Mayıs 2026, 17:44:09 »
Yanıtla kısmında niye resim koyamıyorum

Yunus Memiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 21 Mayıs 2026, 19:40:09 »
Ekler ve diger secenekler kisimi var oraya basarsan koyabilirsin belki

Facebook Twitter Instagram