Dostum merhaba,
Nasıl bir hayır işlediysen bu hayır seni bu foruma getirerek bir kasabın eline düşürmekten korumuştur umarım. Saç ekimi maalesef öyle ezbere yapılacak bir işlem olmuyor. Bir berbere giderken bile tecrübesine bakarken böyle bir cerrahi işlem yaparken nasıl ezbere olarak bir iş yapılabiliyor anlamıyorum.
Bununla birlikte gelelim saçlarının durumuna;
Yaş olarak 26 yaş benim gözümde çok riskli bir grupta olmaktadır. Saç ekimi yapıldıktan sonra dökülme yatkınlığının devam edebilme durumunda var olan saçlarda (hatta ekilen saçlarda bile) dökülmeler olabilmektedir. Bu yüzden bu durumu bir kere her zaman kulağımıza küpe yapmak gerekir. Diğer bir açıdan ise bu genç yaşlarda saçlarım böyle kel olarak gezmek istemiyorum diyorsan bir kere saç ekimi yapılabilir ve dökülme durumuna göre ilerleyen zamanlarda ikinci bir seans planlaması yapılabilir. Fakat dökülme olmazsa güzel bir şekilde devam edebilirsin.
Arayış olarak hangi şehirlerde arayış içerisinde isen forumda bu kişilerin konularını güzelce araştır, daha önce yapılmış sonuçlarına bak, adı sanı belli olmayan kimin ne yapacağı bilinmeyen yerleri tercih etmeyerek ucuz olsun diye kendini test kişisi sunmamanı göstermemeni öneririm.