Gönderen Konu: topikal finasterid reçetesini nerede yazdırabilirim  (Okunma sayısı 247 defa)

Hamza Kutlu

• Yeni üye
  • *
21 yaşındayım erkek tipi saç dökülmem var 3 senedir bir sürü şey denedim ama hiçbiri fayda etmedi finasteride başlamak istiyorum oral yerine topikal kullanımda yan etkilerin çok daha hafif yaşandığını okudum forumda topikal finasteride yapan eczaneleri gördüm ama aradığımda reçete istediler(konya pekcan) reçete istemeyen tahmin ettiğiniz eczanelerde güven vermedi reçete yazan doktoru nasıl bulacağım yardım eder misiniz çoğu doktor hem ilaca korkuyla yaklaşıyor hem de majistral alanda tecrübesi bulunmuyor ankarada bildiginiz doktor varsa lütfen bilgilendirin

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: topikal finasterid reçetesini nerede yazdırabilirim
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2026, 08:25:12 »
Hocam topikal finasteride için değil normal finasteride için doktora gideceksin. Biri olmazsa diğerine gideceksin ve gerekli testleri yaptıktan sonra doktor kontrolünde başla reçetesiz zaten. Topikal majistral hazırlanıyor orada güvenmek zorundasın başka bir yolu yok malesef. Ben oral kullandığım için böyle bir sorunum yok ama topikalde malesef güvene dayalı.

Facebook Twitter Instagram