Merhaba,
Forumu saç ekimi araştırmalarım sırasında keşfettim ve birçok konuyu uzun uzun okudum, gerçekten çok yardımcı oldu. Ben de buradan edindiğim bilgiler ışığında birkaç kliniğe karar kıldım ve onlara fotoğraflarımı gönderdim. Şu ana kadar Dr. Hakan klinikten cevap geldi. Ayrıca Serkan Aygın'dan da cevap bekliyorum, geldiği zaman onu da ekleyeceğim.
Dr. Hakan özetle, öncelikle destek amacıyla kök hücre tedavisi önermiş. Daha sonra ön kısma 3500, tepe kısmına 1000 greftlik bir ekim yapılacağını, ön çizginin yüz hatlarına uyum sağlaması için çok öne çekilmemesi ve düz bir çizgi halinde olmaması gerektiğini belirtmiş. Ön hat kanallarının safir tekniği ile ve mikro/makro düzensizlikler içerecek şekilde tasarlanacağını yazmışlar. Ekteki fotoğraflarda yapılan ön çalışma görünüyor. Forumda Dr. Hakan özellikle ön çizgiyi çok doğal yapıyor diye yorumlar okudum, o yüzden yapılan ön çalışma en uygunudur diye düşünüyorum. Kök hücre tedavisi (yapılması tavsiye edildi, şart koşulmadı) + ekim için 30+120 bin maliyet belirtilmiş.
Edit: Serkan Aygın'dan da cevap geldi. Onlar da toplamda 5200 greft ekimi yapılacağını, 4600 enseden, 400 sakaldan, 200 de göğüs bölgesinden alınacağı belirtilmişler. Normalde 2800, Haziran ayı için de 2500 Euro fiyat verilmiş.
Tecrübeli üyeler olarak hangisini tercih etme konusunda ve yapılan tavsiyeler hakkında sizlerin de yorumlarınızı duymayı çok isterim. Teşekkürler.