Gönderen Konu: Ekimden iyi sonuç alırmıyım dönor bölgem uygun mu ?  (Okunma sayısı 322 defa)

emre dinc

• Yeni üye
  • *
Yaklaşık 5 yıldır saç dökülmem var son durum bu herhangi bişey kullanmadım , saç ektirmeyi düşünüyorum artık ön bölge ve tepede açılma fazla yaş 27. Sizce ekimden güzel sonuç alırmıyım konuyu yeni araştırmaya başladım DHI VE FUE hangisini önerirsin bütçem 70-90 arası Medipolde çalışıyorum orada ektirmeyi düşünüyorum ama iyi bir tercih olurmu bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yardım edermisiniz . İstanbulda önereceğiniz bir yer var mı yoksa hastane işini görür mü dersiniz . Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Celal200048

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
Ynt: Ekimden iyi sonuç alırmıyım dönor bölgem uygun mu ?
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2026, 00:08:59 »
İstanbul'da çok iyi yerler var hastane olarak değilde uzman kişilere yaptırman daha iyi olur tabi bütçede önemli
  • Ekim Tarihi: 06.09.2025
  • Ekim Merkezi ismi Muğla Büşra can hair transplant
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Xpecia , finasterid

Cenk tasmedir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2026, 11:22:07 »
Dönor bölgen güzel ve alıma uygun dökülmenin son bulduğundan emin ol ki ekimden sonra devam etmesin. Bütçenize göre önerebileceğim klinikler Dymed hair clinic, Asuman hair, Este Miami

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2026, 16:29:08 »
Hocam dökülmen aktif minyatürizasyon devam ediyor. Yaşın genç. Bilimsel olarak doğruluğu kabul edilmiş yol önce mevcut saçlarını DHT etkisinden kurtarmak bunun için de finasteride başlaman gerekiyor minimum 6 ay. Saç dökülmeni durduracak ve minyatürleşmiş saçlarını da geri kazanacaksın bu arada. Donörün de kuvvetlenecek. Bu süre zarfında biraz para biriktirirsin ve iyi bir kliniğe (Hakan hoca benim tavsiyem) gidersin. Aksi takdirde sen saç ektirsen dahi dökülmen devam edeceği için güzel bir netice alamayabilirsin. Önce medikal destek ve güçlendirme sonra ekim (belki ekime bile gerek kalmayacak) Şu an herhangi bir etik doktor da aynısını diyecektir.

Mehmet Enam PİRAN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 26 Mayıs 2026, 21:15:14 »
Hocam dökülmen aktif minyatürizasyon devam ediyor. Yaşın genç. Bilimsel olarak doğruluğu kabul edilmiş yol önce mevcut saçlarını DHT etkisinden kurtarmak bunun için de finasteride başlaman gerekiyor minimum 6 ay. Saç dökülmeni durduracak ve minyatürleşmiş saçlarını da geri kazanacaksın bu arada. Donörün de kuvvetlenecek. Bu süre zarfında biraz para biriktirirsin ve iyi bir kliniğe (Hakan hoca benim tavsiyem) gidersin. Aksi takdirde sen saç ektirsen dahi dökülmen devam edeceği için güzel bir netice alamayabilirsin. Önce medikal destek ve güçlendirme sonra ekim (belki ekime bile gerek kalmayacak) Şu an herhangi bir etik doktor da aynısını diyecektir.
hocam selamlar ben 19 yaşına yeni girdim M tipi açılma var ve saçım acayip hızlı döküluyor ne yapmalıyım

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2026, 21:26:47 »
.

Facebook Twitter Instagram