Gönderen Konu: Dr. Doğan Turan 18-19 Mayıs Saç Ekimi (DHI, İki Seans, 3959 Greft)  (Okunma sayısı 298 defa)

asttk

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar selam,

18-19 Mayıs'ta saç ekimi gerçekleştirdim. Dr. Turan hoca ön çizgiyi çizdi ve saç ekimi uygulamasını yaptı. Gerçekten iyi çalıştı. İlk gün Ön çizgi ağırlıklı çalıştı. İkinci gün ön çizgiyi tamamlayıp, tepeye doğru ilerledi.

İlk gün ekim sonucu aşağıdaki gibi:

asttk

• Yeni üye
  • *
İkinci gün sonucu ise aşağıdaki gibi:

Toplamda 3959 greft ektiler.

asttk

• Yeni üye
  • *
üçüncü gün, yani 20 mayıs günü ilk yıkamayı hastanede gerçekleştirdik. Ancak hastaneye gelirken, kafamın arka üstünü transfer aracın kapısından inerken hafif sertçe çarptım. tansiyonum düştü ve doktor bakınca 2-3 greftin ruhuna fatiha dedi.

o sırada  bir çalışan kafamın arkasına yastık koyup beni yatırdı. ekili alana değmiş olabilir emin değilim o anki durumdan.

sonra yıkama alanına geçtik, beklediğimden sert yıkandı özellikle dönor alanı.

yıkama sonrası fotoğraflar aşağıdaki şekilde: sizin görüşünüz nedir? çok greft kaybı yaşamış gibi gözüküyor mu? diğer köklere de zarar gelmiş olabilir mi?

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimi ve çizgiyi beğendim Doğan hoca bu forumda çok yok ama yabancı forumlarda ünlü bir merkez ve sıkça önerilir.
Ekiminiz hayırlı olsun güzel büyümelere.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Ekim öncesi fotoğraflarını da yükleme ihtimalin var mıdır? Ortada var olan saçlı kısımda neden bir ekim yapılmış onu tam anlamadım. İlk gün fotoğraflarına baktığımda bu kısımda bir ihtiyacın yok gibi görünüyor.

Facebook Twitter Instagram