Gönderen Konu: Asuman Hair 20.05.2026 4000 greft yaş 31  (Okunma sayısı 2056 defa)

barthez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hair 20.05.2026 4000 greft yaş 31
« : 27 Mayıs 2026, 17:12:28 »
Merhaba abiler,

Yıllardır bu forumu üye olmadan takip ediyordum en sonunda ameliyat olma cesaretini gösterip operasyona karar verdim.Buradaki konulardan baktığım sayısız örnekten,başarı yüzdesi,müşteri memnuniyeti vs gibi birden fazla sebepten dolayı kafamda tek bir yer olan asuman hanım vardı.Kendileriyle 13 mayıs günü whatsapp üzerinden irtibata geçip öncesinde mevcut fotoğraflarımı attım.Daha sonra operasyona uygun olduğuma dair 4500 greft üzerinden bir çıkarımda bulundular.Açıklık fazla olması kaynaklı 2 seans olacağı ve tepe kısmına yoğunluğun ikinci operasyon olması için bir fikir birliğine vardık.15'inde kendisiyle görüşmeye gidip yüzyüze de bir durum değendirmesi yaptıktan sonra ayın 20'sine operasyon için anlaştık.Saat sabah 9'da başlayan operasyonum akşam 9'a kadar sürdü.Yarım saat kadar sadece bir yemek molası verdik.Onun dışında tüm ekip oldukça yoğun bir şekilde çalıştılar.Saçlarımın ince telli olması ve ikinci operasyonu da düşünmem kaynaklı dönör bölgeyi de çok yormamak adına 4000 greft üzerinden bir ekim yapıldı.Operasyon içerisinde yer alan Asuman hanım,Enes Bey,Zehra Hanım ve Melike Hanım'a ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.Operasyon süresi beklediğimden uzundu ancak gösterdikleri ilgi alaka ve sohbetin güzelliğinden kaynaklı yine hızlı geçtiğini söyleyebilirim :)

Kendime geldikten sonra düşününce foruma kendi sürecim hakkında da bilgilendirme yapma ve diğer operasyonu düşünen arkadaşlara da fikir olması bakımından borçlu hissettim.Geçte olsa ilk başlığımı ve konumu da açmış oldum.Ara ara güncelleme yapmaya çalışacağım.Şimdiden güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

barthez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair 20.05.2026 4000 greft yaş 31
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2026, 17:14:05 »
Operasyon sonrası ilk günüm ve 7.günüm şu an bu şekilde.Yorumlarınızı bekliyorum.

barthez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2026, 16:10:20 »
8.günüm ve durumum bu şekilde kullandığım ilaçları da söyleyim.

xpecia vitamin sabah akşam 1 tane
coraspirin günde 1 tane(10 gün kullanacağım)
d colefor günde 1 tane
alpha lipoic acid günde 1 tane
b12 plus kahvaltıdan önce bir kere
omega 3 günde bir kere

prednol ve monodoksta kısa süreli kullandım onlar bitti.

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2026, 16:37:28 »
Ön çizgi tasarımını beğendim donörde çok kötü değil üsteki olan saçlar baya ince telli finasteridid kulanıyormusun

barthez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2026, 16:44:43 »
yok hocam asuman hanım o tarz herhangi bir şey önermedi bende açıkcası onu kullanma taraftarı değilim.sadece bu kullandığım ilaçlar dışında ekstra yeme içmeme dikkat etmemi ve birde spora yazılmayı önerdi.kan tahlilimde belli başlı değerlerde sıkıntı vardı.onların normale dönmesi adına uğraşıyorum şimdilik.yorumun için teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2026, 01:28:07 »
hayırlı olmasını dilerim hocam açık alan için planlama  saç ekim sıklığı greft dağılı ve ön çizgi çok güzel olmuş umarım  çok süreç ve sonuç olur
Global Moderator

barthez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2026, 09:14:38 »
hayırlı olmasını dilerim hocam açık alan için planlama  saç ekim sıklığı greft dağılı ve ön çizgi çok güzel olmuş umarım  çok süreç ve sonuç olur

hintell hocam yorumun için teşekkürler.asuman hanımla sürekli irtibat halindeyim ne derse harfiyen uyguluyorum.inşallah güzel sonuç alırız :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2026, 19:13:55 »
rica ederim inşallah hocam
Global Moderator

barthez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Haziran 2026, 22:38:35 »
dün itibariyle kabuk dökülmem bitti.asuman hanımla görüştüğümde sürecin gayet iyi ilerlediğini söyledi.kendimi psikolojik olarak artık şok dökülmeye hazırladım.bir an önce başlayıp bitecek umarım :o

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2026, 14:12:26 »
Merhabalar kabuk sonrası görüntünüz çok güzel duruyor saç yönleride doğal kendi saç yönlerinizi çok güzel taklit etmiş açıları maşallah
Global Moderator

barthez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Haziran 2026, 14:53:10 »
Merhabalar kabuk sonrası görüntünüz çok güzel duruyor saç yönleride doğal kendi saç yönlerinizi çok güzel taklit etmiş açıları maşallah

hintell hocam güzel yorumun için teşekkürler.hazır seni yakalamışken bazı sorularım olacak.

asuman hanımın bana attığı listede 20.gün sonrasında alopexy t srey ve dermaroller yazıyor.benim özellikle alopexy t kullanımı ile ilgili bazı çekincelerim var.asuman hanım gerçi kısa süreli kullanacağımızı daha sonra duruma göre bırakacağımı söyledi de seninde bu konuda fikrini almak isterim.birde 1.ay sonrasında mezoterapi için çağıracağını belirtti.Genelde benim forumda gördüğüm prp yapılıyor ama senin mezoterapi için düşüncelerin neler? fayda sağlar mı? prp ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir?

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2026, 14:57:31 »
hintell hocam güzel yorumun için teşekkürler.hazır seni yakalamışken bazı sorularım olacak.

asuman hanımın bana attığı listede 20.gün sonrasında alopexy t srey ve dermaroller yazıyor.benim özellikle alopexy t kullanımı ile ilgili bazı çekincelerim var.asuman hanım gerçi kısa süreli kullanacağımızı daha sonra duruma göre bırakacağımı söyledi de seninde bu konuda fikrini almak isterim.birde 1.ay sonrasında mezoterapi için çağıracağını belirtti.Genelde benim forumda gördüğüm prp yapılıyor ama senin mezoterapi için düşüncelerin neler? fayda sağlar mı? prp ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir? mezoterapi için herhangi bi ücret alacakmı kendisimi dedi ekimden sonra mezetorepi
asuman hanım mezoterepi için kendisimi söledi herhangi bi ücret ödeyecekmisin
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2026, 15:06:13 Gönderen: Hodrimeydan41 »

barthez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Haziran 2026, 15:10:14 »
asuman hanım mezoterepi için kendisimi söledi herhangi bi ücret ödeyecekmisin

evet kendisi söyledi operasyon esnasında süreçle ilgili bana o zaman prp dediğini hatırlıyorum ama kabuk dökümü için gittiğimde mezoterapi diye belirtti.ay sonuna doğru gideceğim için çok üstüne düşmedim.normalde prp için dediği zaman hatta ilk seans bizden olur sonrakinde cüzi rakamlarda anlaşırız şeklindeydi hatta.biraz zaman geçsin tekrar bu konuyu konuşacağım.

Kairon

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Haziran 2026, 15:17:27 »
hayırlı olsun hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Haziran 2026, 15:21:30 »

asuman hanımın bana attığı listede 20.gün sonrasında alopexy t srey ve dermaroller yazıyor.benim özellikle alopexy t kullanımı ile ilgili bazı çekincelerim var.asuman hanım gerçi kısa süreli kullanacağımızı daha sonra duruma göre bırakacağımı söyledi de seninde bu konuda fikrini almak isterim.birde 1.ay sonrasında mezoterapi için çağıracağını belirtti.Genelde benim forumda gördüğüm prp yapılıyor ama senin mezoterapi için düşüncelerin neler? fayda sağlar mı? prp ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir?

Asuman Hanım bilindiği üzere çok başarılı bir saç ekim uzmanı. Hatta aldığı sonuçların geneline baktığımızda başarı oranı ulaşılması oldukça zor bir seviyede. Bu nedenle ben kendisinin önerilerine karışmayı doğru bulmam. Sonuçta verdiği tavsiyeler ve uyguladığı yöntemler yılların kazandırdığı tecrübe ve birikime dayanıyor. Her saç ekimcinin farklı bir yaklaşımı olabilir ancak Asuman Hanım’ın ortaya koyduğu sonuçlar bu yaklaşımın ne kadar başarılı olduğunu zaten gösteriyor.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram