Dostum merhaba,
Öncelikle saç ekimin hayırlı olsun. Ameliyat sonrası fotoğrafların tam net değil ama kabuk dökme sonrasına baktığımızda herhangi bir problem görünmüyor.
Şok dökülme süreciniz tamamlanmış ve yeni saçlar çıkmaya başlamış. Ön hattınızda ideal seviyede tutulmuş gibi ama belki bir tık aşağıda olsa daha güzel olurdu gibi.
merhaba, teşekkür ederim, site tek seferde çok foto koymaya izin vermediği için ayrı ayrı çok fazla resim koymadım, sorunsuz bir ekim gerçekleşti, kan, fibroz, doku küsmesi vs. hatta sivilce bile pek çikmadi diyebilirim, ensem ilk 1 ay zorladı sonra nerdeyse tamamen toparladı. yani ensemde hiçbir şey yokmuş görüntüsü var ondan ense koymadım. çizgi için aynı şeyi düşündüm aslında ama kas olan yere ekersek oynayabilir bu seni rahatsız edebilir dedi hoca, yani bakalim umarim sonuç iyi olur da çizgiyi yine beğenmezsek revize ederiz o dert değil diye düşünüyorum. şu an şey sürecindeyim, acaba çikmayacak mi, tutmayacak mı, bazilarinin saçlari cikmis 3. ayda seninki niye cok cikmadi felan

şu önümüzdeki 1-2 ayın verimli geçmesini bekliyorum bakalım.