Selamlar,
22 Mayıs'ta Hakan Clinic'te yaptırdığım saç ekimi operasyonunu ve sonrasındaki 6 aylık süreci paylaşmak, hem kendi takibimi tutmak hem de aynı yolda olanlara fikir vermek için bu başlığı açıyorum.
Operasyondan önce Hakan Bey'le bizzat muayene olma ve ekim çizgisi planlamasını birlikte yapma fırsatım oldu. Bu benim için belirleyici bir noktaydı; çünkü daha önce gittiğim başka bir klinikte muayeneyi doktor değil, bir satış temsilcisi yapmıştı. Burada planlamayı doğrudan hekimin kendisinin üstlenmesi ve sosyal medyada gördüğüm sonuçların doğallığı, tercihimi netleştiren iki temel sebep oldu. Özellikle doğal bir görünüm peşinde olduğum için Hakan Bey ve ekibinde karar kıldım. Paylaşılan görsellerde saç çizgisi açısından gerçekten başarılı sonuçlar var; umarım 6 ayın sonunda ben de benzer bir görünüme kavuşurum.

İşlemde greftler donör bölgeden FUE yöntemiyle alındı, ekim ise DHI tekniğiyle yapıldı.
Operasyon günü ekip son derece ilgiliydi. Herkesin net bir sorumluluk alanı ve uzmanlığı vardı, bu da süreci düzenli ve güven verici kılıyordu. Çalışanların hem birbiriyle hem de sizinle kurduğu sağlıklı iletişim, o anki psikolojinizi ayakta tutmanıza ciddi şekilde yardımcı oluyor; bunun için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Operasyon öncesi ve sonrası için size özel bir WhatsApp grubu oluşturuluyor ve tüm sorularınız burada yanıtlanıyor. Bu sayede aklınıza takılan bir şey olduğunda ya da ilerleyen günlerde ne yapmanız gerektiğini merak ettiğinizde anlık olarak bilgi alabiliyorsunuz. Bu destek, özellikle ilk günlerin getirdiği belirsizlikte çok değerliydi.
Baştan sona deneyimim oldukça olumluydu; operasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Şu an ekim sonrası 12. gündeyim ve sürece ait fotoğraflarımı da paylaşıyorum. İlerleyen aylarda düzenli güncellemelerle başlığı canlı tutmaya çalışacağım