Merhaba arkadaşlar
Bende sizler gibi bu forumdan haberdar oldum. Yaklaşık 2 yıldır takip ediyorum. Saç ekimi önemli bir iş doğru merkez doğru saç ekimi planlamasi saç ekimi ile ilgili daha bir çok şey hakkında bu forum sayesinde bilgi sahibi oldum.
Lütfen sizlerde saç ekimi yaptırdığınız da saç ekiminizi ve ektirdiginiz merkez ismini forumda diğer üyelerle paylaşın ki herkes bilgi ve fikir sahibi olsun tecrubelerinizden.
Forumda en az 6 ay gezmeden saç ekimi yaptirmayin gidip merdiven altı diye tabir edilen yerlerde mağdur olmayın.
Saç ekimi önemli bir olay lütfen iyi araştırın giden greftin telafisi yok yerine başka greft çıkmıyor.
Lütfen sizden sonra forumu Ziyaret edecek aynı dertden muzdarip kaderdas hastalara yol.gostermesi ve fikir sahibi olabilmesi için saç ekiminizi ve sonuçlarını ay ay paylaşın ki hemde tecrübeli üyelerin yorum ve goruslerini öğrenmiş olursunuz
Adam saç ektiriyor kafasında nekroz çıkıyor haberi yok foruma konuda açmamış başı sıkışınca foruma konu açıyor halbuki açsa ekilen greftlerin dağılımı saç yönleri sağlıklı mı gidiyor süreç bilgi sahibi olur tecrübeli üyelerin yorumları ile.
Hepinize teşekkürler bende saç ekimi yaptırınca foruma minnet borcu olarak saç ekimi sonuçlarımi ay ay forumda paylasacagim.
Bu forum olmasaydı Allah muhafaza merdiven altı bir klinikte gidip mağdur olabilirdim. Başta Hintell bey olmak üzere kuruculara teşekkürler