Hocam öncelikle senin saç durumunu, saç ekimi olursa nasıl olur ve medikal tedavinin önemini anlatayım.
Öncelikle gördüğüm kadarıyla öndeki az miktar saç harici NW6'sın. Saç tipini göremiyorum çok kısa. Donörü de tam analiz edemiyorum. Ama zorlu bir vakasın. Ortalama 7.000-10.000 greft gerekiyor saç tipine (düz-kıvırcık ya da kalın telli saç - ince telli saç) göre değişir.
Neden fin ve min dedim. Zaten zor bir vaka ve her greftin önemi var. Fin ve min ile (normalde minde döngü vs. olur ama sende saç olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum) azıcık kalmış olan o saçlarını gürleştirmemiz gerekiyor ki gereken greft sayısı düşsün.
Ayrıca donörünü de kuvvetlendirip gürleştirsin. Min zaten kullandığını söylüyorsun fin ise saçını döken hormonun (DHT) etkinliğini kaldırmak için gerekli. Bu etki kalkınca saçların daha da kuvvetlenmiş olur ve ölmek üzere olan saçların geri döner.
Ekim konusuna gelince şehir asla saç merkezi seçmekte bir faktör olmamalı. Forumda vakit geçir. Senin gibi son evre dökülmeye sahip kişilerin konusunu incele ve bu seçtiğin merkezi paylaş.
Hacamat, PRP, Mezoterapi (DHT blockersiz), sülük vs. hepsi kocakarı ilacıdır.
Dermapen haftada 1 minoxidil ile beraber yapabilirsin bilim destekliyor.
Gelelim bu tarz ekimler nasıl gerçekleştirilir. 1. ekimde geriden bir ön saç çizgisi çekilir alan geniş olduğu için ve vertekse kadar ekim yapılır. Verteks 2. ekime kalır ve sakal desteği gerektirir. Düşün o kadar greft eksiği var ki sakal giriyor işin içine bu yüzden medikal tedavi ile o kafandaki saç greftlerini kazanman bu yüzden önemli.
Burada rastgele senin kelliğine sahip bir youtuber buldum serüvene başlamış belki sen de başlarsın
https://www.youtube.com/@Baldiary