Gönderen Konu: Kabuklu kafa derisi yapışkan kuru ve yerine göre acı lütfen yardım  (Okunma sayısı 63 defa)

Abdullah Tas

• Yeni üye
  • *
forumu 2022 ten beri takip ederim 22 yaşında kafa derisi kaşıntısı ile saç incelmesi ve sakalarda dökülme yaşadım 25 e kadar sürdü bu süreçte cildim ve saçım inanılmaz yağlandi geri kalan sebepleri djt saç dokulmesi hormon vs burdan öğrendim.

Neyse ki şuan 27 yaşındayım hala aynı açıklık şükür koruyor saçlarım biraz oncizgi kaybı ve şakak kaubi var. Ama Ekim yapılsa ergen saçım olur gibi düşünüyorum. Ekim için doğru vakit ya 28 yada 30 gibi inşallah. Şuan herhangi bir koruyucu ilaç kullanmıyorum.

Sizden tek isteğim bu kabuklu kafa derisine öneri çözüm doğal ketoral şampuan vs çözüm olmadı kafa derime yapışmış kurumuş kazıma yapınca hem yara hem çok zor çıkıyor ve ayrıca sanki saçımı nefes hava almasını engelleyip ha gucsuzlestiriyor yada dökülmesine sebep oluyorlar lütfen yardım edin bilgi dostlarım lütfen çünkü gerçekten kabukların deriye yapışması hem inflamasyon hem kanlanamaya engel ve diğer sebeplere davetiye açıp saçımı dökmeye sebep veriyor gibi

Facebook Twitter Instagram