Selam arkadaşlar forumda yeniyim. Bir saç ekim merkezi ile anlaşmak üzereyim ve ilk etapta açıklığım çok olduğu için yüzde 75 oranında kapatma yapabiliriz diye konuştuk daha sonra benim önerim üzerine iki gün üst üste ekim ile 100 oranında kapanma yapılabilir diye konuştuk. Ayrıca kök hücre tedavisi de önerdiler daha etkili olması açısından.
Şimdi bundan bağımsız olarak, Ankara da bir ekim merkeziyle iletişime geçtim. Fotoğraflar sonraki onlar da iki gün üst üste, toplamda 7500-8000 greft ile saçı kapatacabileceklerini söylediler. Ki ek olarak, sosyal medya hesaplarındaki fotograflarda hep 7,8bin aralığında greft ile çalışmışlar.
Sizce bu teknik başarı verir mi? İki gün ekim riskli mi, konuşulan greft sayıları gerçekçi mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.