Gönderen Konu: Dogalhayat saç ekimi  (Okunma sayısı 299 defa)

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: Dogalhayat saç ekimi
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2026, 01:12:51 »
 9 bin greft ekim yapan tek opreasyonda türkiyede ekimci yok kasapları saymıyorum onlar göre 15 bin ektim diyende var dr zarev var bi yurt dışında o da bildiğim günlere bölüyo ve tedaviden sonra yüksek alım yapıyo ve alımları çok doğal donörü bozmuyo 9 bin greft hadi aldı diyelim donör gitti ve ekilenler tutmadı tek kurşun vardı oda gitti o zaman sıkıntı ilk defe öle bir ekim yeri duydun yuksek greft ekimleri kesinlikle önermem forumu ıncele daha ıyı anlarsın
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

kelbabangida

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2026, 01:47:09 »
en mükemmel donörün bile 9000 greft alım kapasitesi olduğu şüpheliyken çok iddialı rakamlar bunlar ,manuel alım olsa hadi bir nebze inandırıcı olabilirdi.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2026, 07:58:40 »
9 bin greft ekim yapan tek opreasyonda türkiyede ekimci yok kasapları saymıyorum onlar göre 15 bin ektim diyende var dr zarev var bi yurt dışında o da bildiğim günlere bölüyo ve tedaviden sonra yüksek alım yapıyo ve alımları çok doğal donörü bozmuyo 9 bin greft hadi aldı diyelim donör gitti ve ekilenler tutmadı tek kurşun vardı oda gitti o zaman sıkıntı ilk defe öle bir ekim yeri duydun yuksek greft ekimleri kesinlikle önermem forumu ıncele daha ıyı anlarsın

Felipe Pittela da sağlamdır yüksek greftte ama o sakalla çalışıyor genelde.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Cenk tasmedir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2026, 11:53:40 »
İlk defa duyuyorum bence biraz daha araştırım 9000 greft çok ciddi bir rakam yaparız demekle olmuyor maalesef o tür açıklıkları kapatan nadir doktorlar var. Dikkatli olmak gerek

Facebook Twitter Instagram