Gönderen Konu: Finasterid Konusunda Kimseyle Tartismayacagim  (Okunma sayısı 200 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid Konusunda Kimseyle Tartismayacagim
« : 12 Haziran 2026, 19:40:04 »
Arkadaşlar finasterid konusunda yaşadığım olumsuz yan etkileri hem yorumlarda hemde konu açarak paylaştım diye linç yiyorum.
Ben insaniyet namına yan etkileri konusunda uyardım. Bundan sonra kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez Depresyona gririp  İntiharın eşiğine geldiğim için ısrarla uyardım.

Özür dilerim sürekli finasterid hakkında konu açıp forumda konu kirliliği olusturdugum için özür dilerim.  herkesin hakkinda hayirlisi olsun Rabbim dert verip derman aratmasın

Herkesin hakkında hayırlısı olsun şu forumda sizlerin güzel sonuçları ile sevinip başarısız sonuçları ile üzülüyorum kimseyle kötü olup kalbini kırmak istemiyorum.

Saç ekimi konusunda özelden mesaj atıp merkez önerisi isteyen ve hangi kliniğe ektirecegime dair soranlar oluyor kararımı verdim saç ekimi yaptırınca sizlerle paylaşacağım arkadaşlar karar vermek zor oldu 2 yıldır Hintell beyin yorumlari da dahil olmak üzere çok inceleme ve araştırma yaptım gerçekten çok başarılı klinikler var karar aşaması benim için stresli ve zor oldu.
Hepsine teşekkür etmek istiyorum çok ilgi ve alaka gösterdiler

Facebook Twitter Instagram