Merhaba arkadaşlar. 2 sene önce ilk saç ekimi'ni yaptırmıştım. İlk ekim'deTepe bölgesine herhangi bir Ekim yapılmadı. 2 planlı bir Ekim planlanmıştı . İlk ekimim'de forum sayesinde doğru clinic bulmuştum ve yine aynı şekilde forum sayesinde doğru clinic'i bulmayı başardım. Bu sefer tercihimi Cüneyt hocadan yana kullanmak istedim . 1. Ekimimden oldukça memnundum ama zamanla saçlar ister istemez cansızlaşıyordu . Cüneyt hocanın ekimlerini takip ettiğim de hem trasşız Ekim yapması hemde verteks bölgesindeki başarı oranı benim tercih yapmama neden olmuştu. 13 haziran Cumartesi günü saat 8 de merkezde hoca ile buluştuk. Tüm sorularıma sabırla cevap vermesi gerçekten çok hoş bir davranıştı. Biraz sorularla hocayı boğmak istedim ama sakince sabırla açıklama yaparak çok güzel bir şekilde beni yönlendirdi . Tepe bölgesi için 2600 greft yeterli olacağını söyledi. Tepe açıklığım fazla olduğu için 2600 greftin yeterli olamayacağını söylediğim de bana harika bir cevap verdi ve o an gerçekten doğru tercih yaptığımı kanıtladı . Hocanın verdiği cevap Tepe bölgesi için 3000 3500 greft de edebiliriz ama kanlanma zor ve yavaş olur . Bu durumda lüzumsuz greft kaybına neden olur dedi ve Tepe için 2600 greftte karar verildi . Ön bölgemde ve şakak bölgelerim de düzenleme yaptı. Ön saç çizgim hiç bozulmadan sıkılaştırma yapıldı ve şakaklarım yumuşak geçişle dolduruldu . Orta bölgedeki seyrek alanlara da sıkılaştırma işlemi yapıldı. Toplamda saçdan 2600 2700 civarı sakaldan 800 gref alındı. Ekip oldukça samimi ve tatlıydı. Sedasyonlu işlem gerçekten çok konforlu . Ne zaman sıkılsam yada lavabo ihtiyacım olsa ekipteki arkadaşlar hemen ilgilendiler ve mola verdik . Ekim bittikten sonra hoca kullanmam gereken ilaçları tarif etti ve 2. Saç ekimi maceramız sonlandı. Ben ilgi ve alakadan memnun kaldım açıkçası. Bundan sonraki süreç tamamen sabır gerektirecek . Ekim günü fotoğraflarını paylaşacağım.