Gönderen Konu: Cüneyt Coşkun. 2. Ekim tepe verteks ve sıkılaştırma işlemi  (Okunma sayısı 2530 defa)

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar.  2 sene önce ilk saç ekimi'ni yaptırmıştım. İlk ekim'deTepe bölgesine herhangi bir Ekim yapılmadı. 2 planlı bir Ekim planlanmıştı . İlk ekimim'de forum sayesinde  doğru clinic bulmuştum ve yine aynı şekilde forum sayesinde doğru clinic'i bulmayı başardım.  Bu sefer tercihimi Cüneyt hocadan yana kullanmak istedim . 1. Ekimimden oldukça memnundum ama zamanla saçlar ister istemez cansızlaşıyordu . Cüneyt hocanın ekimlerini takip ettiğim de hem trasşız Ekim yapması hemde verteks bölgesindeki başarı oranı benim tercih yapmama neden olmuştu. 13 haziran Cumartesi günü saat 8 de merkezde hoca ile buluştuk.  Tüm sorularıma sabırla cevap vermesi gerçekten çok hoş bir davranıştı. Biraz sorularla hocayı boğmak istedim ama sakince sabırla açıklama yaparak çok güzel bir şekilde beni yönlendirdi . Tepe bölgesi için 2600 greft yeterli olacağını söyledi.  Tepe açıklığım fazla olduğu için 2600 greftin yeterli olamayacağını söylediğim de bana harika bir cevap verdi ve o an gerçekten doğru tercih yaptığımı kanıtladı . Hocanın verdiği cevap Tepe bölgesi için 3000 3500 greft de edebiliriz ama kanlanma zor ve yavaş olur . Bu durumda lüzumsuz greft kaybına neden olur dedi ve Tepe için 2600 greftte karar verildi . Ön bölgemde ve şakak bölgelerim de düzenleme yaptı.  Ön saç çizgim hiç bozulmadan sıkılaştırma yapıldı ve şakaklarım yumuşak geçişle dolduruldu . Orta bölgedeki seyrek alanlara da sıkılaştırma işlemi yapıldı.  Toplamda saçdan 2600 2700 civarı sakaldan 800 gref alındı. Ekip oldukça samimi ve tatlıydı.  Sedasyonlu işlem gerçekten çok konforlu . Ne zaman sıkılsam yada lavabo ihtiyacım olsa ekipteki arkadaşlar hemen ilgilendiler ve mola verdik . Ekim bittikten sonra hoca kullanmam gereken ilaçları tarif etti ve 2. Saç ekimi maceramız sonlandı. Ben ilgi ve alakadan memnun kaldım açıkçası.  Bundan sonraki süreç tamamen sabır gerektirecek . Ekim günü fotoğraflarını paylaşacağım. 

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cüneyt Coşkun. 2. Ekim tepe verteks ve sıkılaştırma işlemi
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2026, 16:58:14 »
Ekimden önceki planlama

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2026, 17:00:58 »
Ekim sonrası görüntü

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2026, 17:11:56 »
Tepe ekimini takipteyim hayırlı olsun ekiminiz

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2026, 17:16:04 »
Teşekkür ederim

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2026, 17:21:08 »
Merhaba arkadaşlar.  2 sene önce ilk saç ekimi'ni yaptırmıştım. İlk ekim'deTepe bölgesine herhangi bir Ekim yapılmadı. 2 planlı bir Ekim planlanmıştı . İlk ekimim'de forum sayesinde  doğru clinic bulmuştum ve yine aynı şekilde forum sayesinde doğru clinic'i bulmayı başardım.  Bu sefer tercihimi Cüneyt hocadan yana kullanmak istedim . 1. Ekimimden oldukça memnundum ama zamanla saçlar ister istemez cansızlaşıyordu . Cüneyt hocanın ekimlerini takip ettiğim de hem trasşız Ekim yapması hemde verteks bölgesindeki başarı oranı benim tercih yapmama neden olmuştu. 13 haziran Cumartesi günü saat 8 de merkezde hoca ile buluştuk.  Tüm sorularıma sabırla cevap vermesi gerçekten çok hoş bir davranıştı. Biraz sorularla hocayı boğmak istedim ama sakince sabırla açıklama yaparak çok güzel bir şekilde beni yönlendirdi . Tepe bölgesi için 2600 greft yeterli olacağını söyledi.  Tepe açıklığım fazla olduğu için 2600 greftin yeterli olamayacağını söylediğim de bana harika bir cevap verdi ve o an gerçekten doğru tercih yaptığımı kanıtladı . Hocanın verdiği cevap Tepe bölgesi için 3000 3500 greft de edebiliriz ama kanlanma zor ve yavaş olur . Bu durumda lüzumsuz greft kaybına neden olur dedi ve Tepe için 2600 greftte karar verildi . Ön bölgemde ve şakak bölgelerim de düzenleme yaptı.  Ön saç çizgim hiç bozulmadan sıkılaştırma yapıldı ve şakaklarım yumuşak geçişle dolduruldu . Orta bölgedeki seyrek alanlara da sıkılaştırma işlemi yapıldı.  Toplamda saçdan 2600 2700 civarı sakaldan 800 gref alındı. Ekip oldukça samimi ve tatlıydı.  Sedasyonlu işlem gerçekten çok konforlu . Ne zaman sıkılsam yada lavabo ihtiyacım olsa ekipteki arkadaşlar hemen ilgilendiler ve mola verdik . Ekim bittikten sonra hoca kullanmam gereken ilaçları tarif etti ve 2. Saç ekimi maceramız sonlandı. Ben ilgi ve alakadan memnun kaldım açıkçası.  Bundan sonraki süreç tamamen sabır gerektirecek . Ekim günü fotoğraflarını paylaşacağım. 

İşte Cüneyt hoca bir kez daha doğru bir yere parmak basmış. Instagram'da rastegele klinikler reklam yaparken "maksimum greft" yazdığını görürsünüz san ki iyi bir şeymiş gibi. Aksine minimum greft çalışıp iyi bir sonuç almaktır önemli olan.

Ekim çok güzel. Ön çizginin aşağı çekilmemesi çok isabet olmuş hem yaşa uyugn hem de greft ziyanı olurdu. Hocanın verdiği serumu muhakkak aksatmadan kullanın.

İyi büyümeler.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2026, 17:26:08 »
İşte Cüneyt hoca bir kez daha doğru bir yere parmak basmış. Instagram'da rastegele klinikler reklam yaparken "maksimum greft" yazdığını görürsünüz san ki iyi bir şeymiş gibi. Aksine minimum greft çalışıp iyi bir sonuç almaktır önemli olan.

Ekim çok güzel. Ön çizginin aşağı çekilmemesi çok isabet olmuş hem yaşa uyugn hem de greft ziyanı olurdu. Hocanın verdiği serumu muhakkak aksatmadan kullanın.

İyi büyümeler.
  Teşekkürler ederim . Henüz ekimin 2. Günü kabuk dökümünden sonra losyonu ve takviyeleri kullanmaya başlayacağım . Evet Cüneyt hoca greft ile ilgili gerçekten beni de şaşırttı verdiği cevap ile . Buda ne kadar profesyonelce işine yaklaştırdığını gösteriyor . Kabuk dökümü sonrası şakakları ve görünümü bende merak ediyorum

Rome0

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2026, 18:18:47 »
Hayırlı olsun hocam.İlk ekiminiz gayet başarılıydı.Şu an önler seyrek görünüyor.dökülen saçlar Ekim saçları mı yoksa kendi varolan saçlarınız mı ?

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2026, 18:33:55 »
Hayırlı olsun hocam.İlk ekiminiz gayet başarılıydı.Şu an önler seyrek görünüyor.dökülen saçlar Ekim saçları mı yoksa kendi varolan saçlarınız mı ?
ilk ekimde benim saçların önü ve ortası tamamen boştu.  Güzel bir sonuç almıştım ama zamanla hem kendi saçlarımız hemde ekim saçlarımız zayıflıyor.  2. Ekimde hepsini yaptırıp kurtuldum diye umut ediyorum . Cüneyt hoca güzel bir planlama yaptı . Ön bölgede bazı düzeltmeler yaptı ön çizgiyi bozmadan . Şakaklar biraz gerilemişti onlara da müdahale etti . Bakalım ön ve şakak bölgeleri 8. Aya kadar kendini belli eder ama benim için verteks çok önemli.  Onun içinde 1 sene bekleyeceğim sonucu görmek için. 

SpaWn

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2026, 20:17:00 »
Hayırlı olsun vertex ekiminiz. İlerde bende ikinci ekimi düşündüğüm için takibe aldım. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Bu arada ilk ekimin resimleri var mı? O zaman kaç greft ekilmişti?
  • Ekim Tarihi: 23 Mart 2026
  • Ekim Merkezi ismi Cüneyt Coşkun
  • Greft Miktarı 4600
  • Medikal Tedavi Xpecia, c, d vitamini, magnezyum, b12 complex, Nutraxin Multivitamin, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2026, 20:32:25 »
Hayırlı olsun vertex ekiminiz. İlerde bende ikinci ekimi düşündüğüm için takibe aldım. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Bu arada ilk ekimin resimleri var mı? O zaman kaç greft ekilmişti?
teşekkürler ederim . İlk ekime kullanıcı ismimle ulaşabilirsiniz sanırım.  Buradan ilk ekim linki nasıl paylaşılıyor bilmiyorum . Umarım 2. Ekiminizde başarılı olursunuz .

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2026, 20:42:15 »
Az önce ilk yıkamayı kendim yaptım.  Donör bölgenin mevcut hali bu şekilde

SpaWn

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2026, 20:43:48 »
teşekkürler ederim . İlk ekime kullanıcı ismimle ulaşabilirsiniz sanırım.  Buradan ilk ekim linki nasıl paylaşılıyor bilmiyorum . Umarım 2. Ekiminizde başarılı olursunuz .

Link olarak imzaya ekleyebilirsiniz. Ekte gördüm konunuzu. Peki finasterid kullanımı devam ediyor mu? Yoksa bıraktınız mı? Fin tepede bayağı etkili diyorlardı. İlk ekim sürecinde etkisini gördünüz mü?

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36243.0
  • Ekim Tarihi: 23 Mart 2026
  • Ekim Merkezi ismi Cüneyt Coşkun
  • Greft Miktarı 4600
  • Medikal Tedavi Xpecia, c, d vitamini, magnezyum, b12 complex, Nutraxin Multivitamin, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2026, 20:51:49 »
Link olarak imzaya ekleyebilirsiniz. Ekte gördüm konunuzu. Peki finasterid kullanımı devam ediyor mu? Yoksa bıraktınız mı? Fin tepede bayağı etkili diyorlardı. İlk ekim sürecinde etkisini gördünüz mü?

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36243.0

ilk ekimde fin kesinlikle kullanmıştım.  Ekimden 3 ay önce donör bölgenin güçlenmesi için doktorumun söylemesi üzerine kullanıma başladım.  Benim saçlarım çok ince telliydi bu yüzden doktorum fin kullanmalısın demişti.  İlk ekim tamamlandıktan sonra da fin kullanmaya devam ettim yaklaşık olarak 4 ay . Ama benim saçlar biranda patlama yaptı.  O kadar erken sürede gelişecegini hiç tahmin etmiyordum ve tüm takviyeleri bırakmıştım.  Ama zamanla zayıfladı.  Bu arada fin'in hiçbir yan etkisini görmedim.  Bende herhangi bir yan etki asla yapmadı . Artık Cüneyt hocanın verdiği serumu 15. Günden itibaren kullanacağım ve ayrıca oral yol ile fin kullanmaya devam edeceğim en az 1 sene . Çünkü tepe bölgesi gerçekten zor gelişen bir bölge. 

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Haziran 2026, 21:16:09 »
Hocam hem oral hem topical'e gerek yok yan etki riskini arttırırsın.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram