Bu forumda oldukça fazla bilgi kirliliği olduğunu görüyorum ve normalde bu tür ilaçlardan baya fayda görücek kişilerin sanki yan etkileri garantiymiş gibi davranmalarını anlamıyorum. Öncelikle bu tür ilaçlar için kişilerden bilgi almak yerine lütfen gidip araştırmaları okuyun çünkü forumlarda bu ilaçlar hakkında kötü şeyler yazan kişiler sadece kötü deneyimleri olan kişilerdir çünkü iyi deneyimi olan kişiler hayatlarına devam ediyor ki bu %98. Önerebileceğim (eğer ingilizceniz var ise) haircafe ve the hairloss channel kanallarına lütfen bakın. Finasteride kullanmamı uzun bir süre engelledi bu forum konuşmaları şimdi ise hiç bir yan etki olmadan hayatıma devam ediyorum (ve çoğunlukta böyle zaten). DHT hakkında bilinen bir sürü şeyde yanlış. Yan etkiler DHT eksikliğinden kaynaklanmıyor ilaçlar sizin testesteronunuzu ve östrojeninizi %15 arttırıyor ki bu ilacın prospektüsünde de yazıyor ama bazı insanlarda aromatizasyon denilen bir şey görülüyor ki bu testesteronun östrojene dönüşmesi demek, bu ilaçta görülen yan etkiler DHT eksikliğinden değil aromatizasyondan kaynaklı yaşanıyor, DHT kaynaklı olsaydı herkeste gözükürdü bu yan etkiler. Zaten çoğu kişi de bu sorun da olmuyor o yüzden bi çok finasteride ve dutasteride kullanan kişilerde libido artışı da görebilirsiniz %15 test artışı ile(tressless redditte bir sürü örneği var). Ki ben de geçici bir süre libido artışı yaşadım. Şimdilik bu kadar ama daha fazla dayanamadım çünkü çok fazla ilaç hakkında korkutma var ve anlamsız gerçekten...