Merhabalar. 31 yaşımda saç ettirmeye karar verdim Konyada yaşadığım için buradaki kliniklerle görüştüm fakat forumda yaptığım araştırmalar ve çevremde gördüğüm sonuçlar beni istanbula yönlendirdi. Hakan beyi bulduktan sonra sonuçlar çok hoşuma gittiği için fiyat planlamamdan biraz yüksek de olsa burayı tercih ettim. Herşeyle gayet güzel ilgilendiler bir whatsapp grubu açıp oradan anlık tüm sorulara cevap verip süreçle alakalı bilgilendirdiler. Hakan bey ön çizgi tasarımı ve kanal açımında bizzat bulunup kalan kısımlarda ara sıra uğrayıp duruma bakıyordu. Benim açıklığım geniş olduğu için 2 ekim önerdiler bende uygun gördüm. Sedasyonla beraber işlemi yaptırdığım için çok çok rahattım ve iğne fobisi olan bir insanım. Hiç şişlik problemi de yaşamadım. Şuan haftada 3 gün proscarı 4 e bölüp kullanıyorum onun harici vitamin takviyesi kullanıyorum. Tepe bölgedeki açık kısım ve yeni ekilen saçların güçlenmesi için serum kullanabilirmiyim faydası olur mu başka ne yapabilirim? Ben süreçle alakalı düzenli güncelleme paylaşmaya çalışacağım inşallah. Herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏 Sizlerinde süreç ve merkezle alakalı soruları olursa elimden geldiğince yanıtlayabilirim.