daha önce açtığım konulardan da görüleceği üzere 50-55 gün kadar topikal finasterid kullandım. ilk 40-45 gün gayet iyi geçti , dökülme çok çok azalmıştı.saç diplerimdeki kızarıklık, yağlanma, kepek, inflamasyon sıfırlandı. saç diplerimi oldukça rahat ve ferah hissetmeye başladım.berberim bile saçımdaki toparlanmayı fark etmişti.
ancak 45.günden sonra dökülmede artış fark ettim. hem kullanım kolaylığı hem de etkin bir sonuç almak için 55. gün topikal finasteridi bırakıp , günlük 1 mg propecia kullanmaya başladım. 5 gündür 1 mg propecia kullanıyorum. son 10 gündür özellikle son 5 gündür dökülmem normal zamana göre öyle çok arttı o kadar çok moralimi bozdu ki; aga'dan bile saçım bu şekilde dökülmemişti. elimi tarar gibi saçımda gezdirdiğimde elime tel gelmeyen tek sefer yok. fin de 2'nci 3'ncü ayda shedding oluyor mevzusuna umut bağladım.
iki aydır (55 topikal+5 propecia) finasterid kullanıyorum acaba finasterid shedding'i mi başladı diye kendimi avutmaya çalışıyorum bu tür bir dökülme olabilir mi?