Gönderen Konu: 3. Ekim Tavsiye Serkan Aygın-Cüneyt Coşkun  (Okunma sayısı 434 defa)

mutrup99

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
3. Ekim Tavsiye Serkan Aygın-Cüneyt Coşkun
« : 15 Haziran 2026, 23:47:50 »
Herkese selamlar,

Daha önce serkan aygın klinikte 2 saç ekimi olmuştum.

İlk ekim saç+sakal ikinci ekim saç+sakal+göğüs

Son kurşunum olan 3.ekimi de orada yaptırmayı düşünüyordum fakat foruma baktığımda benim ilk 2 ekimimi yapan Cüneyt Coşkun Beyin oradan ayrıldığını öğrendim.

Serkan Aygın ekim merkezinde başarılı bir ekip var mı ? Göğüs donörü de kullanılacağı için Cüneyt Coşkundan daha önce göğüs donörü kullanılarak saç ektiren oldu mu ?

Bu iki klinik arasında gördüğüm kadarıyla da ciddi fiyat farkı var. Fikir, yorum ve tavsiyesi olan arkadaşlar cevaplayabilirlerse çok sevinirim.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3. Ekim Tavsiye Serkan Aygın-Cüneyt Coşkun
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2026, 10:29:29 »
3. ekime neden ihtiyaç duyduğunu merak ettim, aşırı kel biri miydin NW6-7 anca 3. ekimle mi dolacak bir alandı yoksa sen ektirdin genetik döktü sen ektirdin yine genetik döktü şimdi 3. ekim mi gerekiyor? Resim olsa değerlendirme yapabilirdik.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

mutrup99

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2026, 22:23:53 »

mutrup99

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2026, 22:24:24 »

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2026, 22:30:01 »
Resimden belli oluyor kalan kuvvetli saçlar ekim saçları zamanla kendi saçların dökülünce böyle doğal olmayan bir durum oluşmuş.

Cüneyt hoca iyidir değerlendirebilirsin.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Saç ekimi her zaman son çare olarak yapılmalıdır. Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram