Gönderen Konu: Şok Dökülmenin Şiddeti  (Okunma sayısı 336 defa)

sehirefsanesi

• Yeni üye
  • *
Şok Dökülmenin Şiddeti
« : 16 Haziran 2026, 05:19:59 »
Selam arkadaşlar,

24 yaşındayım. Estepalace'da 5000 greft ekim yaptırdım, şu an 29. gündeyim. Günlük 0.5 mg finasterid kullanıyorum.

Benim takıldığım konu şu; şok dökülme 18. günde başladı ve 28. gün itibariyle ekilen saçların neredeyse %90'ı döküldü. Forumda baya konu okudum ama benim kadar sert şok dökülme yaşayan çok fazla kişi görmedim açıkçası.

Alkol ekim öncesindeki 1 ay ve ekim sonrası hiç kullanmadım. Sigara içiyorum ama ekimden sonra ciddi azalttım, günde maksimum 8-9 dal içiyorum.

Takviye olarak D vitamini ve Perfectil kullanıyorum. Perfectil'in içinde zaten biotin, çinko, selenyum, demir, B vitaminleri falan var.

Bu kadar yoğun şok dökülme yaşayan oldu mu? Sonrasında süreç nasıl ilerledi? Şu an biraz erken olduğunu biliyorum ama saçların neredeyse tamamı gidince insan ister istemez kafaya takıyor.

Yorumlarınızı bekliyorum, özellikle benzer süreç yaşamış arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şok Dökülmenin Şiddeti
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2026, 10:21:54 »
Saç ekimleri kısmına konu açıp süreci detaylı olarak resimle paylaşırsan daha çok yorum gelecektir.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şok Dökülmenin Şiddeti
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2026, 13:54:12 »
Saç ekimi yaptırmışsin foruma bir vefa borcu olarak saç ekim resimlerinizi yüzünüz görünmeyecek şekilde forumda paylaşabilirdiniz. Yorum yapan yardımcı olacak illa ki olurdu. Resim bile koymamissiniz.
Sigara saç ekim surecinde tavsiye edilmez. Hakkınızda hayırlısı olsun

Facebook Twitter Instagram