Gönderen Konu: Ekim yerleri  (Okunma sayısı 909 defa)

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekim yerleri
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2026, 13:10:16 »
Bekir Bek çok övülüyor Ankara’da önerir misiniz deneyen var mı

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2026, 13:49:58 »
Bekir Bek çok övülüyor Ankara’da önerir misiniz deneyen var mı

Bütçen ne kadar ?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2026, 14:48:22 »
Bekir hoca saç ekimin rolls royce’udur Türkiye için. Beni kabul etmemişti medikal tedaviye yönlendirdi sana ne diyecek merak ediyorum. Geri dönüş yapıyor.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2026, 20:27:42 »
Diğerlerine göre daha yakın diye muayeneye gitmeyi düşünüyorum bütçem 60-80k arası o ne kadar fiyat çeker bilemem

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2026, 20:35:39 »
Bekir hoca saç ekimin rolls royce’udur Türkiye için. Beni kabul etmemişti medikal tedaviye yönlendirdi sana ne diyecek merak ediyorum. Geri dönüş yapıyor.
Kabul etmemesinin sebebi neydi acaba

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2026, 20:39:58 »
Diğerlerine göre daha yakın diye muayeneye gitmeyi düşünüyorum bütçem 60-80k arası o ne kadar fiyat çeker bilemem

Bekir Bek Hoca Euro cinsinden saç ekimi yapıyor 60-80 k butce yeterli olmaz

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Haziran 2026, 20:41:47 »
Etik ve üst düzey doktorlar medikal tedavi almamış olan hastaları kabul etmiyorlar. Yabancılarda bu çok daha yaygın. Bir de benim dökülme tipim tıpkı seninki gibi diffuse olduğu için medikal tedavisiz kabul etmedi zaten sonra kendim araştırdığımda öğrendim ekim için aday olmadığımı.

Bunun sebeplerinden birisi sıkılaştırma olacağı için aralara girilmesi gerekli. Ekim yapılırken kendi saçlarım zarar görürdü eğer yaptırsaydım çünkü saçlarım DHT etkisinden dolayı zayıflamıştı (şu an güçlendiklerini görüyorum yavaş yavaş kalınlaşıyorlar) ve ekimin yarattığı travma + şok dökülmeyle mevcut saçlarım dökülebilirdi ve bir daha geri gelmeyebilirdi.

Şu an zaten kendisinin 1 yıl sırası var. Greft başı 3 euro istiyor ve yabancı ağırlıklı zaten.

Acemilik yıllarım daha ne finasteride biliyorum ne reçeteli satılıp satılmadığını biliyordum vay be ne günlerdi.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2026, 20:46:00 »
Etik ve üst düzey doktorlar medikal tedavi almamış olan hastaları kabul etmiyorlar. Yabancılarda bu çok daha yaygın. Bir de benim dökülme tipim tıpkı seninki gibi diffuse olduğu için medikal tedavisiz kabul etmedi zaten sonra kendim araştırdığımda öğrendim ekim için aday olmadığımı.

Bunun sebeplerinden birisi sıkılaştırma olacağı için aralara girilmesi gerekli. Ekim yapılırken kendi saçlarım zarar görürdü eğer yaptırsaydım çünkü saçlarım DHT etkisinden dolayı zayıflamıştı (şu an güçlendiklerini görüyorum yavaş yavaş kalınlaşıyorlar) ve ekimin yarattığı travma + şok dökülmeyle mevcut saçlarım dökülebilirdi ve bir daha geri gelmeyebilirdi.

Şu an zaten kendisinin 1 yıl sırası var. Greft başı 3 euro istiyor ve yabancı ağırlıklı zaten.

Acemilik yıllarım daha ne finasteride biliyorum ne reçeteli satılıp satılmadığını biliyordum vay be ne günlerdi.

Sen onu bunu bırak kime ektirecen onu söyle anladık finasterid kullaniyorsun

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Haziran 2026, 20:57:06 »
En az 9 ay ekim yaptırmam çünkü 1. yıl neticesine göre değerlendireceğim. Ama ekim yaptırırsam Bekir hoca'ya yaptırırdım bu 9 ayda para biriktireceğim zaten. Çünkü her şey (donörden alımı, kanal açılımını ve greftlerin yerleşimini yani her şeyi) kendi yapıyor. Zamanında çeşitli klinikler 4000 greft ekelim diyordu şu an tedavi daha da iyiye giderse 2500 falan yeterli olacak gibi nasip.
  • Yaşınız 30

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2026, 21:32:27 »
En az 9 ay ekim yaptırmam çünkü 1. yıl neticesine göre değerlendireceğim. Ama ekim yaptırırsam Bekir hoca'ya yaptırırdım bu 9 ayda para biriktireceğim zaten. Çünkü her şey (donörden alımı, kanal açılımını ve greftlerin yerleşimini yani her şeyi) kendi yapıyor. Zamanında çeşitli klinikler 4000 greft ekelim diyordu şu an tedavi daha da iyiye giderse 2500 falan yeterli olacak gibi nasip.

Senin kafanın minumum 3000 grefte ihtiyacı var. İlaç biraz saç çıkarırsa 3200 greftle kapatirsin güzelce. Bakalım takipteyim senin tedavini hayırlısı olsun hakkında.

Bekir Hoca da iyi seçim

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2026, 21:39:40 »
Amin cümlemize.
  • Yaşınız 30

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2026, 23:12:25 »
Bekir Bek Hoca Euro cinsinden saç ekimi yapıyor 60-80 k butce yeterli olmaz
Ne kadar bütçe gerekli acaba kredi falanda çekebilirim yeter ki bu illetten kurtulayım

greftsaymaktanbikmisbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Haziran 2026, 02:23:26 »
Ne kadar bütçe gerekli acaba kredi falanda çekebilirim yeter ki bu illetten kurtulayım

her zaman en pahalı ile olmuyor bu işler ama ucuz ilede olmuyor .kalite için orta karar çok uygun fiyatlara 80- 100 bin bandı bu işin minimum seviyesi bence .

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 17 Haziran 2026, 07:33:48 »
Biraz şans işi 50k yaptıran tanıdığım var onunla olmuş 85k yaptıran var rakun gibi olmuş ikisininde. Saç durumu aynıydı

Facebook Twitter Instagram