Gönderen Konu: Yaş 27 saç ektirmeyi düşünüyorum öneri ve bilgilendirmelere ihtiyacım var  (Okunma sayısı 409 defa)

Batuhan Öztas

• Yeni üye
  • *
27 yaşımdayı. 7-8 yıldır  genetik dökülmeler devam ediyor . Saçıma tarak girmezdi 18li yaşlarda şimdi öyle bir şey değil ama en azından ortalama göze batmayan bir hacim istiyorum ama hiç bilgim yok .Bilen arkadaşlar için sizce benden geçmişmi ektirdiğimde çok bariz ve hacimsiz olurmu yoksa uygun muyum. Ayrıca korumak için saçımı falan hiç bişey kullanmadım yan etki korkusundan . Doğal yada yan etkisi çok süşük neler kullanabilirim

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan benim saçlar da senin kadar olmasa da aynı senin tıp gibi zayıfladı. Zamanla on bolgeden tepeye doğru dökülecek gidişat onu gösteriyor. Dönorün güzel duruyor rahat ekim yaptirabilirsin.
İlk ekim on bolgeden tepe başlangıcına kadar diğer ekimi tepe için yaptırırsın. Yalnız saçların zayıf . D3 vitamini ve B12 vitamini testi yaptır değerlerini bir öğren. Forumda 6 ay takıl ekim merkezlerinin ekimlerini takip et mağdur olma. Hakkında hayırlısı olsun canını sıkma dönor bolgen iyi 2 ekim rahat çıkarır forumda takıl bilgi tecrübe sahibi ol saç ekimlerini incele

Batuhan Öztas

• Yeni üye
  • *
D vitaminim sürekli düşük başka belirtler de veriyor bi baktırayım çok teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram