Gönderen Konu: 5 ayda ameliyat sonrası aşırı agresif dökülme  (Okunma sayısı 261 defa)

Fshasaj

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
5 ayda ameliyat sonrası aşırı agresif dökülme
« : 16 Haziran 2026, 22:07:31 »
Herkese iyi forumlar senelerdir girmiyordum foruma ama beş aydır yaşadığım aşırı dökülmeden dolayı çok fazla seyrekleşmeye başladı saçlarım üstüne ameliyat ve 13 kilo verme durumum oldu streste yaptım sanırım  hızlı kilo verme ve ameliyat sonrası dökülen saçlar yeniden çıkarmı yaşım 25 normalde saçım altta gözüken gibiydi öbür iki halide şimdiki hali bu kadar agresif dökülme normal mi

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5 ayda ameliyat sonrası aşırı agresif dökülme
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2026, 22:16:57 »
Net bir şey anlaşılmıyor. Tepeden ve arkadan verteks ve donör net görülecek şekilde ışık altında çekmen lazım.

Aşırı kilo alımı ve vitamin vs. dengesi saç kalitesini etkiler ama bu resimden anlayamayız. Erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) varsa dökülen saç çeşitli tedaviler olmadan geri gelmez ve progesif bir durumdur yani ilerler ama bunun teşhisini cildiye doktoru koyabilir.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Fshasaj

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2026, 22:22:51 »
Ortadaki fotoğraf beş ay önceki hali hocam birle üç şuanki hali üç numarada daha çok belli oluyor

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2026, 22:27:14 »
Ben anlayamadım hocam gün ışığında her açıdan detaylı resim atarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram