Gönderen Konu: Ben bu işin içinden çıkamıyorum çözemedim bu durumu  (Okunma sayısı 1759 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba

İlk resim ışık altında  sanki saçlar tamamen dökülmüş gibi
duruyor bioxcin keratin Argan yağı surmustum

İkinci resim ise saçları şampuanla yıkayıp.kuruttuktan sonra ışık altında cekilmis resim sanki saç ekimi yapılmış da saçlar kapanmış gibi duruyor.

Saç ekimi yaptırırken kaç greft ektirecegim tahmin edemiyorum bu resimleri saç ekim merkezlerine gösterip danistigimda onlarda yanilabiliyor resim üzerinden.

Özellikle hintel bey görürse konuyu bir değerlendirme yaparsa sevinirim.

Ozellikle greft ve saç çizgisi konusunda

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ben bu işin içinden çıkamıyorum çözemedim bu durumu
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2026, 13:31:18 »
Saçlar yağlandığında / ıslatıldığında ya da terlediğinde birbirine yapışır ve kapladıkları hacim azalır. Yeni yıkayıp, fönleyip yana yatırdığında kapladıkları alan maksimum olur. Bende de aynısı. Diffuse thinning dökülme tipinde (her yerin seyrelmesi) bu sık görülür. Saçını uzat kapatıcılık artar.

Ekim ile ilgili iyi bir merkez seçmen lazım mevcut saçlara zarar vermeyen. Zaten bulacağın iyi bir doktor yoğunluk için gereken greft hesabını yapacaktır. Cm^2’de 50 civarı tahmin ediyorum.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2026, 13:34:56 »
Valla işte kaç greft gider ileriye yönelik on saç çizgisi nasıl olmalı kestiremiyorum

Cenk tasmedir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2026, 14:23:57 »
Tepe bölgesi ıslandığı için öyle gözüküyor. Olması gereken fotoğraf 2. fotoğraf sıklaştırma yapılabilir yine dökülme var ama ön tarafta erkek tipi dökülme var sanırım.4000 hepsini kapatır

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2026, 14:36:52 »
Tepe bölgesi ıslandığı için öyle gözüküyor. Olması gereken fotoğraf 2. fotoğraf sıklaştırma yapılabilir yine dökülme var ama ön tarafta erkek tipi dökülme var sanırım.4000 hepsini kapatır

Başkan yeri geliyor adam 100 grefti ariyor 4000 grefti heba edemem Max 2800-3500 düşünüyorum yalnız Hintell gibi tecrübeli üyelerin yorumuna ihtiyacım var ileriyi de düşünüp dönorü korumak lazim

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2026, 15:33:38 »
Valla işte kaç greft gider ileriye yönelik on saç çizgisi nasıl olmalı kestiremiyorum

geft mreft oralara gitmez kardeşim .önlere ektirip geçeceksin ,senin sorunun önlerde sorun olması .önler halloldumu aslan yelesi gibi görünür saçların .orta ve tepeye ekim olması için cm karede belli bir seyreklik olması ama  senin durumun henüz o şartları sağlayamıyor .oralara ekim yaptırırsan yalancı bir sonuç elde edersin ve ilerde durum şu ankinden daha kötü olur. bunları bir türlü öğrenemediniz.
tepe ve vertexi ancak tedavi ile ayakta tutabilirsin.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2026, 16:13:07 »
geft mreft oralara gitmez kardeşim .önlere ektirip geçeceksin ,senin sorunun önlerde sorun olması .önler halloldumu aslan yelesi gibi görünür saçların .orta ve tepeye ekim olması için cm karede belli bir seyreklik olması ama  senin durumun henüz o şartları sağlayamıyor .oralara ekim yaptırırsan yalancı bir sonuç elde edersin ve ilerde durum şu ankinden daha kötü olur. bunları bir türlü öğrenemediniz.
tepe ve vertexi ancak tedavi ile ayakta tutabilirsin.

Güzel ve mantıklı bir cevap teşekkürler

cral03

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2026, 17:37:22 »
Ben olsam finasteride artı minoksidil ile 6 ayda mevcut saçların yoğunluğunu ve kalınlığını artırırdım daha sonrasında ise ön bölgeye minimum greft sayısı ile iyi bir ekim yaptırırdım

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2026, 18:11:39 »
Bana mevcut saç olan yerlerdeki boşluklara Ekim yaptırma dediler orada saç yoğunluğu işlemi falan dediler

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2026, 19:06:03 »
Ben olsam finasteride artı minoksidil ile 6 ayda mevcut saçların yoğunluğunu ve kalınlığını artırırdım daha sonrasında ise ön bölgeye minimum greft sayısı ile iyi bir ekim yaptırırdım

Minoxidil bırakınca saçlar geri dökülüyor diyen çok duydum teşekkürler yorumunuz icin

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2026, 19:07:14 »
Bana mevcut saç olan yerlerdeki boşluklara Ekim yaptırma dediler orada saç yoğunluğu işlemi falan dediler

Greftlerin doğru kullanımı önemli geleceğe yönelik iyi bir planlama olması lazım.

Ben kaç greft ekilir on saç çizgisi konusunda biraz kararsız kaldim

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2026, 19:09:38 »
Bekir hocaya resimlerini at değerlendirir çok yardımsever bir insan gitmeyecek olsan bile.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2026, 19:12:16 »
Bekir hocaya resimlerini at değerlendirir çok yardımsever bir insan gitmeyecek olsan bile.

Bekir hoca ile de görüşmem oldu 2800-3200 diyor

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Haziran 2026, 19:36:16 »
Bekir hoca fin’e gerek görmediyse şaşırırım ne yalan söyleyeyim.

Ben minoxidil de eklerim diffuse thinning için iyi işler çıkarıyor. Hep kullanacaksan tabi.
  • Yaşınız 30

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Haziran 2026, 19:49:14 »
Bekir hoca fin’e gerek görmediyse şaşırırım ne yalan söyleyeyim.

Ben minoxidil de eklerim diffuse thinning için iyi işler çıkarıyor. Hep kullanacaksan tabi.

Başkan minoxidil Asuman hanım önermişti geçen sene görüşmeye gittigimde. Arkaya minoxidil öne procapil mi ismini hatırlayamadım başka bir fisfis önermişti bende kafa ağrısı yapmışti mecburen bıraktım. Ömür boyu çekilmez minoxidil

Facebook Twitter Instagram