Gönderen Konu: Hakan bozkurtoğlu  (Okunma sayısı 596 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan bozkurtoğlu
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2026, 22:28:34 »
Başkan Hakan hoca 2 ekim yapar gibi tek ekimde yapabilir kendisi bilir tabi. Önden tepe kısmına kadar olan alana eker ikinci ekim ise tepeyi eker.

Kafaya takacagina

Git İstanbul'a yüzyüze bir görüş beğendiğin klinikler varsa randevulari aynı güne ayarla saatleride aynı güne ayarla bir dolaş ne diyecekler notlarını al ekimleri takip et kararını ver.

Sen kafaya takıyorsun bu işi üzüldüm senin adına kafaya takilmayacak gibi değil bende aynı sorunu yaşıyorum. En mantıklı olanı randevu alıp gidip yüzyüze görüşmek kaç greft ekecek nasıl bir ekim planı on çizgi sunuyor dönor alanı koruyabilecek mi vs...

Hakkında hayırlısı olsun görende norwood 6-7 sanar seni bu kadar üzme kendini bir git görüş yüzyüze biraz rahatlarsın hallolur herşey kendini üzme moralini yüksek tut

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2026, 06:34:03 »
Başkan Hakan hoca 2 ekim yapar gibi tek ekimde yapabilir kendisi bilir tabi. Önden tepe kısmına kadar olan alana eker ikinci ekim ise tepeyi eker.

Kafaya takacagina

Git İstanbul'a yüzyüze bir görüş beğendiğin klinikler varsa randevulari aynı güne ayarla saatleride aynı güne ayarla bir dolaş ne diyecekler notlarını al ekimleri takip et kararını ver.

Sen kafaya takıyorsun bu işi üzüldüm senin adına kafaya takilmayacak gibi değil bende aynı sorunu yaşıyorum. En mantıklı olanı randevu alıp gidip yüzyüze görüşmek kaç greft ekecek nasıl bir ekim planı on çizgi sunuyor dönor alanı koruyabilecek mi vs...

Hakkında hayırlısı olsun görende norwood 6-7 sanar seni bu kadar üzme kendini bir git görüş yüzyüze biraz rahatlarsın hallolur herşey kendini üzme moralini yüksek tut
Ha norwood 2-3 ha 6-7 pek fark yok açılma başladıktan sonra

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2026, 13:52:53 »
Ha norwood 2-3 ha 6-7 pek fark yok açılma başladıktan sonra

Yaş kaç senin başkan

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2026, 19:47:27 »
10 güne 27 olacak

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2026, 21:42:09 »
Başkan bana kalsa bekle derim dost acı söyler tabloyu gor ona göre ektir. Saç çizgisini biraz geriden cektirebilirsin Hakan hoca güzel planlama yapar yada Cüneyt Coskunda da ilgi alaka iyidir. Kimseye bu zamana kadar klinik onermedim ama senin durumun farklı kellik psikolojisini bende yaşıyorum.Sende kendimi gördüm.Yaşadığın psikolojiyi iyi bilirim. Lütfen üzülme umutlu ol uzuldukce o saçlar yine dökülür. Saç çizgisini biraz geriden aldır ki vertekse de yetsin olmadı sakaldanda alırlar. Hakkında hayırlısı olsun sen uzulunce bende üzülüyorum umudunu yitirme bütçene göre degerlendir

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2026, 06:48:27 »
Başkan bana kalsa bekle derim dost acı söyler tabloyu gor ona göre ektir. Saç çizgisini biraz geriden cektirebilirsin Hakan hoca güzel planlama yapar yada Cüneyt Coskunda da ilgi alaka iyidir. Kimseye bu zamana kadar klinik onermedim ama senin durumun farklı kellik psikolojisini bende yaşıyorum.Sende kendimi gördüm.Yaşadığın psikolojiyi iyi bilirim. Lütfen üzülme umutlu ol uzuldukce o saçlar yine dökülür. Saç çizgisini biraz geriden aldır ki vertekse de yetsin olmadı sakaldanda alırlar. Hakkında hayırlısı olsun sen uzulunce bende üzülüyorum umudunu yitirme bütçene göre degerlendir
Moral için saol ben 15-20 gün sonra düşünüyorum gitmeyi Hakan hocanın yerine

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2026, 08:06:56 »
Moral için saol ben 15-20 gün sonra düşünüyorum gitmeyi Hakan hocanın yerine

Temmuzda klinikler zam yapabilirler erken gitsen maddi açıdan iyi olurdu sen bilirsin tabi. Hakkında hayırlısı olsun

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2026, 08:34:13 »
Zamlı olacak mı dedim çoğuna zam yapacaklarmış da çoğu ağustosta yapacak temmuzda yapacaklarda 3-5k arası farkediyor zaten 100kya kadar vermeyi göze aldım 3-5k fazla veririm diye düşünüyorum

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Haziran 2026, 08:56:44 »
Hocam bu zamanı boş geçirme ekime kadar olan zamanı bir doktora git ilaca başla bak saça önem veriyorsun ama saç için en faydalı ilaca başlamıyorsun. Ekimden sonra kullanmazsan aynı görüntü yine oluşacak o yüzden zaten kullanmak zorundasın şimdiden başlaman lazım.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2026, 10:50:56 »
Zamlı olacak mı dedim çoğuna zam yapacaklarmış da çoğu ağustosta yapacak temmuzda yapacaklarda 3-5k arası farkediyor zaten 100kya kadar vermeyi göze aldım 3-5k fazla veririm diye düşünüyorum
Temmuzda 30 k yaparlarsa sıkıntı yaşama sonra bu sefer de paraya takarsın kafayı. Whatsappdan görüş kliniklerle Türkiye ekonomisi ortada

Facebook Twitter Instagram