Gönderen Konu: Bana saç şu an lazım yaşlanınca ne yapayım diyenlere  (Okunma sayısı 430 defa)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
20'li yaşlarında erkenden ekim isteyen arkadaşlardan özellikle çok duyduğum bir cümle. Hele şu 20'leri atlatayım gerisi önemli değil tarzı yaklaşımlar. Ben de başlarda öyle düşünüyordum ama 30'larıma gelince hala saçı önemsediğimi fark ettim ve 40'larımda da saçı önemseyeceğimi anladım. Bu yüzden önümdeki 2-3 yılı iyi geçirmektense 20-30 yılı (Allah sağlık nasip ederse cümlemize) mümkün mertebe saçlı geçirmeye odaklandım.

Instagram'da birçok saç ekimciyi takip ediyordum ve görünce inanamadım 77 yaşında bir adamın saç ektirdiğini görünce vay be dedim gerçekten saç istemenin yaşı yok. Zaten babam da 49 yaşında ilk saç ekimini yaptırmıştı. Velhasıl kelam genç arkadaşlara bir de tavsiye de bulunayım saçın yaşı yok arkadaşlar her zaman isteyeceksiniz o yüzden planlamanızı buna göre yapın. Tedavi olarak doktor 1mg finasteride de önermiş.

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: Bana saç şu an lazım yaşlanınca ne yapayım diyenlere
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2026, 09:56:32 »
Saçı mezarınamı götürecekmiş tabi her yaşta yapılabilir :) ama insan ne zaman kendini mutsuz hissediriyosa ilerde döküleceğini biliyosa yaşı gençse tedavi yaparak ektirebilirim 18 yaşında ektiren de var 77 yaşında ektirende var 20 yaşındaki adamın saçsız özgüveniyle 77 adamın saçı olamması arasında dağlar kadar özgüven farkı vardır herkes nasıl mutluysa veya yaptırmak istiyosa yaptırabilir ama 20 lerde ektirmeyin demek çok yanlış
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2026, 10:31:51 »
Malesef saç dökülmesi ömür boyu süren ve ilerleyen bir süreç olduğu için sınırlı olan donör erken yaşta fazla greft alımlarıyla harcanınca ilerleyen yıllarda sıkıntı yaşayabilir. Bu yüzden birçok doktor belli yaş altını almaz ve saç nakli son çare olmalıdır der.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

ektirmek

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2026, 18:14:28 »

Instagram'da birçok saç ekimciyi takip ediyordum ve görünce inanamadım 77 yaşında bir adamın saç ektirdiğini görünce vay be dedim gerçekten saç istemenin yaşı yok.

Almanya´da tanidigim 68 yasindaki Alman sac ektirmek istiyor mesela. Türkiye´de her yasta sac ektiren insan olurdu ama sagolsun ülke öyle bir duruma getirildi ki insanlar ac yatmamayi lüks zannediyorlar.

Badbed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2026, 18:21:53 »
off off saç fışkırtan teknolojii nie gelmiyorr kanserden sonra ilk bu ilaç bulunmalı derhal profosörler duy sesimiii

cral03

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2026, 18:56:58 »
off off saç fışkırtan teknolojii nie gelmiyorr kanserden sonra ilk bu ilaç bulunmalı derhal profosörler duy sesimiii
dut + min

Badbed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2026, 19:29:45 »
dut + min

afyonlu musun reis ben de neyse dut min etkisi olsa bile cılız çıkıyorlar

cral03

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2026, 19:50:51 »
afyonlu musun reis ben de neyse dut min etkisi olsa bile cılız çıkıyorlar
hemşerim biraz zaman alır ama yapacak bişey yok dut+min daha iyisi piyasaya sürülene dek en iyisi bu olmadı ekimle desteklersin

Facebook Twitter Instagram