Gönderen Konu: 2 merkez arasinda kararsizlik  (Okunma sayısı 632 defa)

Baggio

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
2 merkez arasinda kararsizlik
« : 20 Haziran 2026, 15:39:25 »
Degerli arkadaslar 23 24 yaslarimdan beri saclarim dökuluyor hep aklimdaydi ekim ama o zamanlar teknoloji ve tecrube cok azdi ekimler cok kotuydu . Forumu uzun zamandir takip ediyorum doktorlar ve merkezler baya gelistirmisler kendilerini 42 yaşa geldim bende ektirmeye karar verdim agustos sonlarina dogru. Önce tatil yapayim dedim:) fiyat  performans acisindan ers ve cuneyt coskun arasinda kaldım .ektiren tecrübeli arkadaslardan önerilerini beklerim hepinizin gönlunuze gore olsun insallah .

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2 merkez arasinda kararsizlik
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2026, 16:31:02 »
Kesinlikle Cüneyt Coşkun
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Baggio

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2026, 18:01:41 »
Tesekkur ederim yusuf33. Hintell senin fikrin nedir hocam ? Bu açıklik icin cümeyt coskun uygun olur my

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2026, 18:11:46 »
Merhaba bütçeniz ne kadar ?

Baggio

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2026, 23:11:21 »
70 80 civarı

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Haziran 2026, 04:08:17 »
resimler görünmüyor hocam.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2026, 08:35:59 »
70 80 civarı

Bu kafa için en mantıklı ekim 2 ekim bence ilk ekim on bolgeden tepe başlangıcına kadar ikinci ekim ise aradan en az 1 yıl geçip tepe bölgeye olur.

Baggio

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2026, 23:41:01 »
Bu kafa için en mantıklı ekim 2 ekim bence ilk ekim on bolgeden tepe başlangıcına kadar ikinci ekim ise aradan en az 1 yıl geçip tepe bölgeye olur.

Cüneyt coşkunda aynisini söyledi telefondan. Cuma gidip görusecegim bakalim hayirlisi

Baggio

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2026, 17:03:16 »
Cüneyt hocayla görüştüm detaylica anlatti herseyi ikna oldum ve gün aldim 17 agustosa .  2 ekim planladik acik alan genis oldugu icin . 2.ekimde tepeyide kapatiriz dönor bölgesi kalin dedi. 2 adet ön cızgi cizdi .eger ileridekini tercih edersem tepeye yakin bitis kısmini geri cekecek ..geridekini tercih edersem tepe kismini biraz daha ilerletecek. Yaşımda 42 öndeki bana dogal durmaz gibi geldi .arkadaki cizgiyi secip tepeyi biraz daha geriye taşıyıp ve eger memnun kalmazsam 2.ekimde ön cizgiyi biraz daha ileri tasiyabilirz dedi sizce hangi cizgi mantikli arkadaslar cok tecrubeliler var forumda lutfen ji yardim edin :)
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2026, 19:04:51 Gönderen: Baggio »

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2026, 17:27:57 »
Benim görüşüm her zaman konsevatif olmak. Özellikle belli bir yaşın üstüysen. Çünkü o saçı 1 cm aşağı çekmenin bedeli 600-700 greft olacak. Onun yerine vertekse yoğunlaşmak kesinlikle daha mantıklı. Ve saç dökülmesinin devam etmesi durumunda cephanede daha çok greftin kalması demek.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Facebook Twitter Instagram