Dr. Bekir Bek ve Ekibine Teşekkürler
18 Haziran tarihinde Dr. Bekir Bek ve ekibi tarafından 2350 greftlik saç ekimi operasyonum gerçekleştirildi. Sürecin en başından sonuna kadar hem hocanın hem de ekibinin ilgisi, titizliği ve profesyonelliği gerçekten takdire şayandı.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki yaklaşık bir yıldan uzun süredir Dr. Bekir Bek’e ekim yaptırmayı bekliyordum. Hocam, herhangi bir iptal olması durumunda kısa sürede gelebileceğimi belirtmem halinde beni değerlendirebileceğini söylemişti. Nitekim operasyon tarihinden bir gün önce benimle iletişime geçildi ve oluşan iptal nedeniyle ertesi gün ekim için Ankara’ya geldim. Bu konuda da ekibin yaklaşımı oldukça profesyoneldi.
Operasyon sabah saat 09:00’da başladı ve akşam yaklaşık 19:00’da tamamlandı. Yemek ve temel ihtiyaçlar için verilen kısa molalar dışında ekip neredeyse kesintisiz çalıştı. Toplamda yaklaşık 8,5-9 saatlik aktif çalışma süresi vardı. Bu tempoya rağmen ekip son derece enerjik, dikkatli ve koordineli şekilde görevini sürdürdü.
Benim operasyonum tek günde tamamlandı ve toplam 2350 greft ekildi. Bildiğim kadarıyla Dr. Bekir Bek, 2400 greft ve üzerindeki operasyonları çoğu zaman kaliteyi koruyabilmek adına iki güne yayabiliyor. Bu nedenle fiyat konusunda mesaj atan arkadaşlar için şunu belirtmek isterim; ücretlendirme operasyonun kapsamına ve gün sayısına göre değişebileceğinden fiyatı burada paylaşmak yerine özel mesaj yoluyla paylaşmayı daha doğru buluyorum.
Operasyon boyunca Dr. Bekir Bek’in süreci bizzat yönetmesi, planlamayı kendisinin yapması, her aşamayı kontrol etmesi ve gerekli müdahaleleri anında gerçekleştirmesi güven veren en önemli unsurlardan biriydi. Saç çizgisinin planlanmasından greft yerleşimine kadar her detayın üzerinde titizlikle durulduğunu görmek gerçekten iç rahatlatıcıydı.
Ayrıca ekibin çalışkanlığını özellikle vurgulamak isterim. Uzun süren operasyona rağmen herkes son derece dikkatli, nazik ve profesyonel şekilde çalıştı. Ekip içindeki uyum ve disiplin operasyonun sorunsuz ilerlemesinde büyük rol oynadı.
Operasyon sonrasında da süreç detaylı şekilde anlatıldı. Hocanın önerisi doğrultusunda Finasterid, Omega 3, Xpecia ve D vitamini desteği konusunda bilgilendirildim ve kullanım planım oluşturuldu.
Sonuç olarak hem Dr. Bekir Bek’in yaklaşımından hem de ekibinin özverili çalışmasından son derece memnun kaldım. Uzun süredir beklediğim bu operasyonun her aşamasında profesyonellik ve güven hissini yaşadım. Kendilerine emekleri için teşekkür ediyor, saç ekimi düşünen arkadaşlara da kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Süreç ilerledikçe gelişmeleri forumda paylaşacağım. İlk yıl boyunca yaklaşık her 2 ayda bir güncelleme eklemeyi planlıyorum. Umarım hem benim için hem de araştırma yapan arkadaşlar için faydalı bir konu olur.