Gönderen Konu: Hangi yere ektirmliyim  (Okunma sayısı 634 defa)

rasimok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi yere ektirmliyim
« : 22 Haziran 2026, 15:21:21 »
Merhabalar 24 yaşındayım . ön bölgede saçım kalmadı gibi. zamanla arkası da gidecek gibi ama ben şimdiden ektirmek istiyorum. Yaşım genç olduğu için donörümünde iyi alınması gerek diye düşünüyorum. istanbulda en iyi yer sanırım asmed. Ankarada bekir bekle görüştüm kabul etseydi onu düşünüyordum ama ilaç kullanmadığım için sıcak bakmadı bana. Ankara da hlc var bide. Onlarla görüştüm ve yaparız dediler. Sizce istanbuldan ankaraya hlc için gidip yaptırmalı mıyım yoksa asmed varken ankaraya gitmeye gerek yok mu? İstanbul da yabancıların gittiği bir de fuecapilar var. Burda o yer ahkkında çok şey bulamadım yeni olarak. Fikri olan yardımcı olursa çok sevinirim

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi yere ektirmliyim
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2026, 16:07:12 »
Bu dediklerinin hepsi iyi yerler o konuda araştırmanı iyi yapmışsın ama hepsi Bekir Bek gibi ekimi kabul etmeyecektir. Çünkü 24 yaşında saç ektirtecek kadar agresif bir dökülmen varsa bu ilerleyecektir ve ekilen saçın bir anlamı olmayacak. Resim görmeden yorum yapmak mümkün değil ama Bekir hoca kabul etmediyse ve medikal tedavi önerdiyse onun önerisini değerlendirmen iyi olabilir.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Hietzsche

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2026, 19:03:07 »
fuecapilar dediğin yer dr doğan turan .forumda çok fazla konusu var doğan turan olarak aratırsan görürsün  .geçmişte çok ektiren olmuş ama sanırım çok beğenilmeyince revaçtan düşmüş.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2026, 19:08:36 »
Başkan resim yok mu yüzünü kapat kafandaki açıklığı gorelim

Kingslayer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2026, 19:49:52 »
Merhabalar 24 yaşındayım . ön bölgede saçım kalmadı gibi. zamanla arkası da gidecek gibi ama ben şimdiden ektirmek istiyorum. Yaşım genç olduğu için donörümünde iyi alınması gerek diye düşünüyorum. istanbulda en iyi yer sanırım asmed. Ankarada bekir bekle görüştüm kabul etseydi onu düşünüyordum ama ilaç kullanmadığım için sıcak bakmadı bana. Ankara da hlc var bide. Onlarla görüştüm ve yaparız dediler. Sizce istanbuldan ankaraya hlc için gidip yaptırmalı mıyım yoksa asmed varken ankaraya gitmeye gerek yok mu? İstanbul da yabancıların gittiği bir de fuecapilar var. Burda o yer ahkkında çok şey bulamadım yeni olarak. Fikri olan yardımcı olursa çok sevinirim
Mevcut saçların varken ektir bence dökülme falan diyorlarda 1 seans da 2 sene sonra yaparsın hepsini beklersen saçının çoğu gidince ekilenler iyi şekil almayıp yapay duracak

Cenk tasmedir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2026, 11:55:15 »
Bütçen ne durumda o da önemli Asmed veya Dymed senin güzel seçenekler İstanbul'da

rasimok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2026, 11:34:24 »
güzel, iyi yer olsun da bütçe umrumda değil kredi çekipte yaptırırım. dilek çakırla hlc arasında kaldım

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2026, 12:36:00 »
güzel, iyi yer olsun da bütçe umrumda değil kredi çekipte yaptırırım. dilek çakırla hlc arasında kaldım
burda tabikide iyi yer önemli ama şöyle bişeyde var senin donörün saç yapın kötüyse istersen dünyanın en pahalı yerinde yaptır yine fayda etmez saçı dökülmeni stabileze edip tüm değerleri düzeltip güzel bi yerde ektirmende fayda var bu dediğin yerler üst düzeyde kaliteli ekim yapan yerler  inşallah güzel bi sonuç olur tek dediğim şey saç ektiririm bu saç düzelir değil bu bir süreç her halkayı eksiksiz tamlarsan mutlu sonuça ulaşırsın
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

rasimok

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Haziran 2026, 14:52:41 »
evet dediğiniz çok doğru. vitamindir vs tabiki kullanmak lazım ama fin e biraz karşıyım ama belki de kullanırım belli olmaz. iyi sonuç olmasa bile en azından donörümü yıpratıp kötü gözükmesin istiyorum o yüzden iyi klinik bakıyorum. teşekkür ederim dilekleriniz için

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Haziran 2026, 01:53:12 »

hlc de iyi bir sonuç biraz şans işi hocam çoğunluk çok iyi neticeleniyor fakat hiç çıkmayan çok sayıda ekimleride var.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Haziran 2026, 12:00:00 »
Kardeş saçların ne kadar dökülmüş yüzünü kapat bir resim at gorelim

Facebook Twitter Instagram