Gönderen Konu: Yaş 33 saç ekimi düşünüyorum  (Okunma sayısı 497 defa)

omerturan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 33 saç ekimi düşünüyorum
« : 23 Haziran 2026, 23:32:25 »
Merhabalar uzun süredir forumu takip ediyorum
33 yaşındayım 20li yaşların başından beri dökülmeler yaşıyorum çok agresif dökülme yaşamadım.
Ekim için hakan clinic ile görüştüm resim üzerinden asistanı Ekim için uygun bir aday olduğumu donör bölgesininde gayet yeterli olduğunu söyledi. Adana'da olduğum için yaz sıcakları geçtikten sonra düşünüyorum Ekim yada kasım gibi. Ortalama 2500 greft yeterli olur dedi aşağı yukarı. Tabi oraya gittiğimde daha net konuşacaklarını söylediler. Saçımda dökülmeler devam edecek acele etmeyip beklesem mi diyede düşünüyorum bir yandanda açılmalar rahatsız ediyor. Tavsiyesi olacak arkadaşları bekliyorum.
Kan değerlerini en iyi şekilde tutmaya çalışoyorum. Onun haricince finasterid minoxil gibi takviyeler kullanmadım hiç.

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 33 saç ekimi düşünüyorum
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2026, 03:09:20 »
yaşınızı göz önünde bulundurursak agresif dökülmeniz var diyemeyiz hatta aga varlığı bile şüpheli .stres ,yaş ,vitamin eksiklikleri ve sağlıksız saç derisi dökülmeleriniz üzerinde etkili olmuş olabilir bu yönden bakılırsa fin ve minox kullanmamış olmanız isabetli olmuş .ekim için ise oldukça ideal bir adaysınız bana göre ,araştırmalarınız neticesinde kafanıza uyan bir merkezde kaliteli bir ekim ile güzel sonuç alma ihtimaliniz oldukça yüksek.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2026, 07:26:22 »
Abi şakaklar ve tepe açılmış direk androgenetik alopesi vitamin eksikliğinde donör de zarar görür zayıflama olur ama donör sapasağlam. Stres, uyku düzensizliği telogen effluvium‘a sebep verebilir o da geçici bir durumdur, saç geri çıkar.
Özetle stres, vitamin, uyku düzensizliği ya da vitamin eksikliğinde saç dökülmesi geri döndürülebilir ve geçicidir ama bu direk andogenetik alopesi. Teşhisi elbette doktor koyar.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

omerturan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2026, 08:42:36 »
Tavsiyeniz varmı mevcut saçlar için bir dermatoloğa görüneceğim zaten ama. Ekim öncesinde daha iyi duruma gelebilir mi. Ekimden daha iyi sonuç almak için yapmam gereken bişey olurmu

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2026, 09:03:53 »
Dernatolog gerekli teşhisi koyacaktır. Erkek tipi genetik dökülme çıkınca gerekli açıklamayı yapar, hangi hormonun sorumlu olduğunu ve hormonun minyatüriazsyonu engellemesiyle ilgili hangi tedavileri olduğunu detaylı bir şekilde anlatır.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2026, 09:11:09 Gönderen: Yusuf33 »
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Final Boss

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2026, 01:55:41 »
düzenli saç masajı ve ekimden bir kaç ay önce ketakonozal içeren bir şampuan kullanırsan saç derin  ekime hazır olur hocam .özellikle masajı küçümsemeyelim düzenli masajın epey faydasını görürsün.

omerturan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2026, 12:06:09 »
Teşekkür ederim.  Ketakonozal haftada bir kullanıyorum. Saç masajının üstüne düşeceğim.

Facebook Twitter Instagram