Gönderen Konu: Life Hair Şahin Çelik 5000 Greft Yaş:20 / 23.06.2026  (Okunma sayısı 542 defa)

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Merhaba

Bu kardeşiniz dün saç ektirdi!!!

En baştan belirtmek istiyorum ki elimden geldiği sürece, ölüm kalım olmadığı taktirde sürecimi sonuna dek paylaşacağım , ayrıca elimden geldiği kadar da ışıklı ortamda fotoğraflar çekip ters ışık muhabbetleri olmadan bu süreci sizlerle paylaşmaya gayret edicem.

Hatta iddaa ediyorum, forumun en ''detaylı ve fotoğraflı'' konusu olabilir!

Saç ekimle ilgili araştırma yapan, saç ektirmeyi düşünen bütün forum üyelerinin bu konuyu dikkatli bir şekilde takip etmelerini istiyorum

KENDİMDEN BAHSEDEYİM:

Ben 15 yaşından beri saçı dökülen bir kardeşinizim; bütün saç tedavilerini yaptırmış, bütün ilaçları kullanmış ama fayda alamamış aksine saçı daha da mahvolmuş bir kardeşinizim

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=38297.0 bu linkte detaylı olarak şimdiye kadarki sürecim yazıyor

Ekilen greft:5000
Alkol: aylardır tüketmiyorum
Sigara: arada tek tük içiyordum artık hiç içmeyeceğim 5-6 aydır pakette taşımıyordum

Ekimden Önce Kullandığım İlaçlar:
2 kutu d vitamini bitirdim
2 kutı finastriede bitirdim
2 kutu xpecia bitirdim

NEDEN ŞAHİN ÇELİK?

1. ADIM : ARAŞTIRMAYA BAŞLAMA

Saç ekimine karar verdiğim günden beri bu site ve yabancı forum sitelerinde saç ekimcileri araştırmaya başladım, hepsinin onlarca hatta yüzlerce "Saç Ekimi" sonuclarını takip ettim , saç ekim sonuçlarını paylaşanlara özelden yazıp bütün süreçlerini öğrendim.

2. ADIM EN YÜKSEK BAŞARI YÜZDESİNE SAHİP EKİMCİLERLE İLETİŞİME GEÇME

İstatiksel olarak Türkiye’deki en başarılı 5 kliniği tespit ettim ve bunların 3 üyle telefonda 2 siyle de yüz yüze görüşme sağladım 1 sene boyunca bu 5 ekimcinin forumlarda paylaşılmış çoğu ekimlerini iyice inceledim

3. ADIM KARAR VERME

Bu kliniklerden bana en çok güven veren , iyi iletişimi kuran ve en başarılı sonuç veren istatiskliğe sahip " ŞAHİN ÇELİK" tercihini yaptım , yaptıkları ekimlerde donör alanının temiz kalması , alım yapılmamış gibi durması , bazı ekimlerde 2 defa Ekim yapılmasına rağmen donör alanının 3. Ekimi kaldırırmışcasına gibi durması onları tercih etmemde etkili oldu

Kanal açma ve kök alma işlemlerini Şahin Hocanın kendisinin yapması da önemli bir detaydı

Ayrıca Şahin Hocamın ve Ergin Hocamın en beğendiğim tavrı da şuydu ilk görüşmemizde yaşımın küçük olduğunu ön ve tepemin tamamen döküleceğini benim iyiliğim için bana Ekim yapamayacaklarını ifade ettiler

Sonrasında ben bir görüşme daha talep edip psikolojik olarak yıprandığımı söyleyip ekmeleri için tekrardan ısrarda bulundum en son Şahin Hocam sadece öne ekeceğini tepemin tamamınının zamanla döküleceğini ifade etti , ilerleyen yıllarda ön de bulunan kendi saçlarımın da döküleceğini 2. Bir Ekim daha gerekeceğini söyleyerek güzel bir planlama yaptı

Diğer ekimciler ise gel ekelim gerekirse 2 Ekim yaparız diyerek kendi kazanacakları paraları düşündüler

Ayrıca Ergin Hocama da parantez açmak istiyorum çok iyi iletişim kurdu, çok iyi yönlendirdi ve kafamda soru işareti bırakmadı Şahin Hocam ve Ergin Hocam beraber çok iyi bir ikili olmuşlar

SAÇ EKİM GÜNÜ

23 Haziran Salı 2026 tarihinde saat 07.30 da Şahin Hocamın kliniğine gittim gerekli belgeleri imzalayarak sürece başladık

İmzaladıktan sonra Şahin Hocam traşı ve saç çizim planını yaptı

Sonrasında Şahin Hocam basınçlı ilaç ve iğneleri yaparak bölgeyi uyuşturdu ardından hemşireler alımı yapmaya başladılar alımın genelini uyuyarak geçirdim bu süreçte çok küçük acılar hissettim genel olarak çok rahattım

12.30 gibi yemek molası verdik

Senelerdir dermaroller kullandığımdan derim çok kalınlaşmıştı bu da ekimin zorlaşmasına ve uzamasına sebep oldu bu yüzden asla ve asla dermaroller kullanmayın  yine de Şahin Hocam ve ekibi çok başarılı bir şekilde Ekim yaptılar

Ergin Hocama, Şahin Hocama ve ekibine çok ama çok teşekkür ediyorum hepsi de inanılmaz iyi insanlar

EKİMDEN SONRA

Ekimden sonra Şahin Hocam bizlere kendi elleriyle kahve yapıp ikram etti çok olumlu, rahatlatıcı bir konuşma yapıp sürecin nasıl devam edeceğini anlattı , hangi ilaçları ne kadar zaman kullanmam gerektiğini anlattı ve bunların detaylı olarak yazdığı kâğıtları verdi Ergin Hocam da çok güzel bir konuşma yaparak bize kapının önüne kadar eşlik etti arabaya binene kadar da izleyerek otele gidince onu aramamı söyledi

Dün otele gelir gelmez sırtüstü yattım dinlendim bu günü de yatarak geçireceğim , yarın kliniğe giderek ilk yıkamayı yapacağız

Saç ekimden hemen önce Şahin Hocamın çektiği traşsız resimler

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin Çelik 5000 Greft Yaş:20 / 23.06.2026
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2026, 18:35:09 »
Diğer traşsız çekilen resimler

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2026, 18:37:05 »
Şahin Hocamın traşladıktan sonra çektiği resimler

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2026, 18:38:49 »
Diğer traşlı resimler

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2026, 18:40:45 »
Şahin hocamın ekimden sonra çektiği resimler

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Haziran 2026, 18:44:10 »
Şahin Hocamın ekimden sonra ilaçların ve dikkat etmem gereken talimatların yazdığı kağıt

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2026, 18:48:24 »
Ekimden bir gün sonra 24 Haziran 2026 yani bu gün kafamın çekilen resimleri

monoblok

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2026, 19:31:30 »
Hayırlı olmasını dilerim bu kadar güzel ve özel bir konu için kendi adıma teşekkür ederim
Detayların harika

Saç ekimin alana göre bence güzel plan yapılmış alana göre greft sayısıda güzel
Ön çizgi tararımı güzel
Sıklık gayet güzel duruyor
Şahin çelik başarılı bir saç ekimci güzel bir tercih yapmışsın umarım sonucu çok güzel olur
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Seven

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #8 : 24 Haziran 2026, 19:32:40 »
Hayırlı olsun şahin çelik saç ekimin
Konu detaylı çok güzel
Saç ekimin kaliteli olmuş beğendim maşallah diyelim
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #9 : 24 Haziran 2026, 19:44:28 »
Öncelikle hayırlı olsun. Yaşın benim gibi genç, neredeyse aynı tarihlerde ekim yaptırmışız; ben 22 Haziran'da, senden bir gün önce ekim yaptırdım. Yaşım 21.
Öncelikle ekimden önce saç tedavisi için finasterid kullandığını belirttin; kaç ay veya kaç gün kullandın? Buradan baktığıma göre saçların genel olarak çok zayıf. Finasteridi bir sene kullanıp ekim yaptıysan bu iyi; çünkü ekimle beraber üstte eskiden olan saçların travmaya uğrayıp gitmesi çok büyük bir ihtimal. Donör bölgen ne iyi ne çok kötü, ortalama.
Bu süreçte finasterid ve diğer takviyelere uy; çünkü bu saça ekim de yaptırsan, takviye kullanmazsan saç yine dökülür; çünkü dökülmende DHT duyarlılığı, benimki gibi, yüksek. Finasteridi ekimden sonra da kullan.
Saç ekiminden sonra bir bölgede sivilce veya apse gibi şişip patladığını gördüm, o bölge neden oldu? 5 bin greft ön bölge için biraz fazla gibi geldi bana; ileride tepeye lazım olacağında donörden saçın iyi alınması önemli. Senin ekimini merakla bekliyorum, aynı yaşıtız; bakalım ikimiz için de hayırlı olsun.
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Haziran 2026, 20:25:00 »
Hayırlı olmasını dilerim bu kadar güzel ve özel bir konu için kendi adıma teşekkür ederim
Detayların harika

Saç ekimin alana göre bence güzel plan yapılmış alana göre greft sayısıda güzel
Ön çizgi tararımı güzel
Sıklık gayet güzel duruyor
Şahin çelik başarılı bir saç ekimci güzel bir tercih yapmışsın umarım sonucu çok güzel olur
İnşallah hocam güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Haziran 2026, 20:27:06 »
Hayırlı olsun şahin çelik saç ekimin
Konu detaylı çok güzel
Saç ekimin kaliteli olmuş beğendim maşallah diyelim
çok teşekkür ederim inşallah süreç güzel ilerler çıkışlar olur tüm uyarılara uyup ilaçlarımı düzenli kullanarak süreci devam ettireceğim

thatss3

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 24 Haziran 2026, 20:51:33 »
Öncelikle hayırlı olsun. Yaşın benim gibi genç, neredeyse aynı tarihlerde ekim yaptırmışız; ben 22 Haziran'da, senden bir gün önce ekim yaptırdım. Yaşım 21.
Öncelikle ekimden önce saç tedavisi için finasterid kullandığını belirttin; kaç ay veya kaç gün kullandın? Buradan baktığıma göre saçların genel olarak çok zayıf. Finasteridi bir sene kullanıp ekim yaptıysan bu iyi; çünkü ekimle beraber üstte eskiden olan saçların travmaya uğrayıp gitmesi çok büyük bir ihtimal. Donör bölgen ne iyi ne çok kötü, ortalama.
Bu süreçte finasterid ve diğer takviyelere uy; çünkü bu saça ekim de yaptırsan, takviye kullanmazsan saç yine dökülür; çünkü dökülmende DHT duyarlılığı, benimki gibi, yüksek. Finasteridi ekimden sonra da kullan.
Saç ekiminden sonra bir bölgede sivilce veya apse gibi şişip patladığını gördüm, o bölge neden oldu? 5 bin greft ön bölge için biraz fazla gibi geldi bana; ileride tepeye lazım olacağında donörden saçın iyi alınması önemli. Senin ekimini merakla bekliyorum, aynı yaşıtız; bakalım ikimiz için de hayırlı olsun.

Öncelikle ikimizin de ekimi hayırlı olsun umarım olabildiğince az file vererek saç çıkışlarımız olur

2 ay düzenli finastriede kullandım öncesinde içmeye dair korkularım/ön yargılarım vardı kullanmadım yan etki olarak başta psikolojik olarak yan etkiler hissettim sonrasında zaman geçtikçe bunların yersiz düşünceler olduğunu ve finastriedin bende olumsuz etki göstermediğinin farkına vardım

Evet finastriede ve diğer ilaçları düzenli kullanacağım ayda 1 de Şahin Hocam Prp yapacak travma meselesini bilmiyordum dediğim gibi olan saçlar travma yaşayıp dökülürse çok kötü bir görüntü ortaya çıkabilir,  Şahin Hocaya yarın bunu sorup sizleri bu travma konusunda aydınlatacağım

Apse / sivilce gibi patlayan yeri de bu gün öğlen sorduğumda Ergin Hocam içerideki sıvıların dışarıya çıktığını bu gün kuruyacağını ifade etti

Ekim planlaması normalde 4500 seviyelerindeydi kafam büyük olduğu için Ekim günü Şahin Hocam 5000 greft olarak planladı

Şahin Hocam tepedeki saçların döküleceğini söyledi bu yüzden planlamayı öne yaptık , öne ekilen saçları uzatıp tepeyi kapatacağım

Saçları koruyabildiğim kadar koruyup ilerde seyreldiğinde Şahin Hocamın ifade ettiği geriye alınabilecek olan 3000 greft seviyelerinde donör ve biraz da sakaldan alınacaklarla ekime gireceğim

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2026, 20:59:52 »
Aynen o bölge sıvı çıkısı önemli onun üzerine dur takip et ilthaplammayı enfeksiyonu önleyen ve antibiyotik verdimi ilk 3 gün ufak bir enfeksiyon apse bi o bölgeden saç çıkmama ihtimalini artırır finasterid sana kesinlikle önerim 3 sende oldu bende emin ol bir an bile bırakmayı düşünmedim asuman hanım dedi bıraksaydım şuan belki sana ekim bile yapamayabilirdik dedi hem ekilecek üst bölgede saç azalması hemde donör azalırdı dedi sende  kullanmanı öneririm  ekimde önce bi kullanman olan saçlarını koruyabilir şahin hocanın ne gibi düz kafaları çok güzel ekim yaptığını ve güzel sonuç aldığını gördüm kan testi istedimi senden
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Hublot

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Haziran 2026, 23:24:28 »
İyi merkez.ekilen graft sayısı da iyi.Varolan saçlar la çok güzel kapatıcılık olur.

Facebook Twitter Instagram