Gönderen Konu: Yaz aylarında saç ekim yapılır mı ?  (Okunma sayısı 999 defa)

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Ynt: Yaz aylarında saç ekim yapılır mı ?
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2026, 10:59:54 »
Yaz kış ekim yaptırmamın farkı yok dedi asuman hoca bende haziran 3 gün önce yaptırdım sadece güneş altı ve denize girme dedi ve ilk 10 gün terleme dedi bunlara uyarsan hiç bi farkı yok
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Cenk tasmedir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2026, 11:10:35 »
Bir farkı yok yaptırabilirsiniz. Sadece terlememeniz gerek ve güneşe fazla çıkmayın.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2026, 11:56:14 »
Nemden dolayı da terlemeye dikkat edilmeli

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2026, 12:02:14 »
Dostum merhaba,

Bu işlemin yaz veya kışın yaptırma gibi bir zorunluluğu yoktur. Tabii maddi olarak genelde saç ekim merkezleri yaz aylarında senin gibi düşünenler olduğu için veya tatile gitmeyi planlayanlar için işleri sakinledikleri için fiyatlarda düşürmeler yapıyorlar. Bu avantajı sağlamak güzel bir fırsat oluyor. Bunun dışında arkadaşları dediği gibi 10 günlük süreçte terleme olmadığı ve enfeksiyon kaptırmayacağın bir ortam sağlamanız durumunda hiçbir sorun olmayacaktır.

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2026, 13:31:59 »
Ben 2 defa daha ektirdim . İkiside yazın sıcağında oldu . Şehir efsanelerine inanma . Bu işin yazı kışı yok. Yaz kış ilk 10 gün dikkat edeceksin hepsi o kadar . Kışın günde 1 defa yıkama yapıyorsan yazın 2 defa saçını yıkayacaksın hepsi bu . Hem yaz ayında fiyatlar daha uygun . Bu fırsatı değerlendir. 

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Haziran 2026, 17:27:06 »
Cevaplar için teşekkür ederim değerlendireceğim

Hietzsche

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Haziran 2026, 17:32:30 »
terleme olayına katılmıyorum ben .
isterseniz sizde detaylı bir araştırma yapın aynı sonuca çıkacaksınız bilimsel araştırmalar bunun bir mit olduğunu söylüyor kim uydurduysa artık sağlam uydurmuş yıllardır aynı söylenti devam ediyor.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2026, 09:43:23 »
terleme olayına katılmıyorum ben .
isterseniz sizde detaylı bir araştırma yapın aynı sonuca çıkacaksınız bilimsel araştırmalar bunun bir mit olduğunu söylüyor kim uydurduysa artık sağlam uydurmuş yıllardır aynı söylenti devam ediyor.

Dostum merhaba,

Ekim alanında oluşabilecek ter ve kir, bu bölgedeki bakteri üremesini kolaylaştırabilir. Özellikle ilk 7-10 gün içerisinde oluşabilecek yoğunterleme sonrası istemsiz kaşıma, silme veya sürtünme greftlerin tutunmasını olumsuz etkilenebilir. Bununla birlikte oluşan bu terler kabuklanmayı ve ciltte tahrişi arttırabilir. Bilimsel araştırmalar bu gibi durumlardan da bahsediliyor. Bizlerin dediği de normal hafif terlemelerden değil enfeksiyon ihtimalini oluşturabilecek terlemelerin olması. Bu durumun şehir efsanesi olmadığını özellikle belirtmek istedim.

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2026, 19:26:19 »
Bende yazın sıcakta güneşin altında çalıştığım için ekimin zarar gormesinden korkup vazgeçtim havalar biraz serinleyince yaptiricam bu sürede bakimlara devam edicem çok fazla güneşin altında kalmıyorsan bı engeli olmaz diye düşünüyorum
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Xpecia , finasterid, dutasterid

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2026, 09:46:34 »
Güneş altında kalacak durum yok evde ıstırahat edecegım 10 gun bu asamada kabuk dokumune kadar dururum sonrası zaten sorun olmaz terleme vs bakalım arastırıyorum bu ay yaptıracagım ınsallah

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2026, 00:20:47 »
Güneş altında kalacak durum yok evde ıstırahat edecegım 10 gun bu asamada kabuk dokumune kadar dururum sonrası zaten sorun olmaz terleme vs bakalım arastırıyorum bu ay yaptıracagım ınsallah
Hayırlısı olsun insAllah
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Xpecia , finasterid, dutasterid

Facebook Twitter Instagram