Gönderen Konu: İstanbul scala clinic saç ekim sonuçu  (Okunma sayısı 208 defa)

Murat1990

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İstanbul scala clinic saç ekim sonuçu
« : 26 Haziran 2026, 19:22:35 »
İstanbul Scala clinic saç ekimi yaptırdım hayatım karardı yetki belgesi olmayan kişilere oda kiralayıp saç ekimi yaptırıyorlar kendileri doktor olarak tanıtıp hastaları kandırıyorlar orada YEŞİM KIY*K diye kadın hayatım la oynadı psikolojim ve aile düzenim bozuldu 2.000 greft ekilecek alana 5.000 greft saç ekip var olan saçlarımada zarar verdiler klinik kaynaklı kafamda nekroz ve cukurlar oluştu hiç bir doktorda çözüm bulamıyor donör alanımıda mavvettiler benim hayatım bitti kimsenin ki bitmesin oradan uzak durun

Xserez

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul scala clinic saç ekim sonuçu
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2026, 19:33:02 »
Çok gecmis olsun agir nekroz olmuş sanirim uzucu bir durum bu tip yerler oda kiralamasi yapıyor kimdir nedir necidir belli deil
Duzgun bir merkez bi kafayi toparlar dunyanin sonu deil

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2026, 20:54:19 »
Çok geçmiş olsun kesinlikle davacı olun olun ve bence bu saaten sonra iyice araştırın  ve iyi ekimciler doktorlarla bu ön bölge düzelebilir  olan olmuş iyice araştırın
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

hammut

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2026, 19:54:53 »
Çok gecmis olsun nekroz her zaman labelled bir durum saç ekiminde ama isin whip bir merkez bu saci toparlar masala hakkini kullan bencede

Facebook Twitter Instagram