Herkese merhabalar.Bende saç ekimi yaptıranlardanım.Çevrem ve ailemin ektir ektir demesiyle benimde artık ciddi ciddi istememle birlikte süreç hakkında araştırmalar yapmaya başladım.Bilgisi olanlar önerilerini sundu.Bende bir çok şehirde bir sürü klinik ile görüştüm.Daha sonra forumu keşfettim ve orda günlerce inceleme yaptım.Orada Büşra Hoca ya rastladım.Orda gördükten sonra daha önce oraya ekim yaptıran bir çok kişi ile iletişime geçtim ve sonunda Büşra hoca da karar kıldım.Daha sonra kendileriyle iletişime geçerek beni kliniklerine davet ettiler.Klinikte kafa yapımı ,saç dökülme şekline her şeye bakarak bir planlama yaptı.Ektirmeye karar vermiştim artık tam olarak.Bana ekim öncesinde neler yapıp neler yapmayacağımı teker teker anlattı.İşlem yapılmadan 1 hafta önce Prp işlemi yapıldı.26 Nisan 2026 tarihinde Büşra Can Saç ekim merkezinde saç ekimini yaptırdım.Yaşım 27. İşlemim yaklaşık 10 saat sürdü.5700 greft alındı. Köklerim genelde olarak tekli-ikili ara ara çok nadir üçlü karışıktı. Alın yapımın zor olması sebebiyle ön hat çizgisiyle özel olarak ilgilenip çok uğraştı ve benim de hoşuma gitmesiyle birlikte çizgiyi doğal bir şekilde çizdi.Traşım yapıldıktan sonra anestezi işlemine geçildi.Osman hoca da o kadar ilgili ve yardımcı oldu ki kendimi rahat hissetmeme vesile oldu.En korktuğum şey anestezi olmasına rağmen ben ağrı hissetmedim.Hissedeceğin ağrı bu kadar dedi Osman hoca ve o anda derin bir oh çektim.Kök alımından kanal açılımına ve greft ekimine kadar Büşra hoca ve Osman hoca hiç ayrılmadan bütün işlemleri kendileri yaptılar.Hiç bir ağrı sızı hissetmedim.Sadece yemek molası ve ihtiyaç molası verdik.Sağolsunlar yemeğimide söylediler.İşlem bittikten sonra evime kadar da bıraktılar.2.seansı da kendileri yapacak.İşlemin başından sonuna kadar gayet ilgili davrandılar.Rahat hissetirdiler.Ağrısız acısız bir işlem oldu.Normalde foruma giren sıkı bir takipçiydim. Ancak buraya giren çoğu kişi gibi hesabım yoktu ve sadece merkezleri kontrol ediyordum. Ancak saç çıkış süreci ile alakalı endişelerim var saçlar döküldü(bu olağan bir durum ne kadar bilsem de) endişelendim. Ve konu açıp siz üyelerden hem işlem hem de gidişatım hakkında bilgi almak istiyorum.Çünkü burda ki herkes az çok bilgi sahibi artık. Büşra hanım her konuda yönlendiriyor. Ancak ben farklı yorumları da buraya girdikçe daha çok merak ettim.Saç ekimi süreci , kabuk alımı ve sonrasındaki periyodu sizlere sorup fikir edinmek istiyorum.