Gönderen Konu: Ekim sonrası bakım  (Okunma sayısı 274 defa)

berkaysenturkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası bakım
« : 26 Haziran 2026, 21:53:47 »
Merhaba,

Bir arkadaşım biraz kötü bir yerde ektirdi ve firma hiçbir bakım seti vermemiş. Antibiyotiği vs kendi aldı. Ben de xpecia, kafeinli şampuan, procapil sprey vs önerdim 10. gün itibariyle kullanması açısından. Başka neler yapması gerekmekte, daha bugün ekim yaptı. Losyon, sprey, krem, köpük, bakım şampuanları vs yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim sonrası bakım
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2026, 23:34:09 »
Ekim sebebi androgenetik alopesi büyük ihtimalle (erkek tipi saç dökülmesi) google’a ilerlemesini ne önler şeklinde araştırma yaparsa iyi olur. Resim olmadığı için bunu yazabilirim anca.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Cenk tasmedir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2026, 12:47:28 »
Resim terlemek den kaçınsın yazın ayrıca sadece şampuan ve köpükleri yazmışsınız takviye almasını da öneririm özellikle çinko, kolejen

berkaysenturkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2026, 14:50:12 »
işte ben de gerekli takviyeleri sordum losyon vs hiçbir şey vermemişler. bepanthen sürüyor başka da bir şey yapmıyor. sonra neden tutmadı olacak

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2026, 14:54:51 »
Corospin antibiyotik iltihap sökücü gibi  ilaçlar vermedimi ekimkadar ekimden sonraki süreçte önemli bir iltihap sivilce enfeksiyon ekimi büyük bir şekilde etkiler bepantol sürmek  olmaz
  • Ekim Tarihi: 22/07/2026
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4250
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi 3 yıl Dutasterid 0.5mg/gün - 2 yıl Xpecia 2x/gün - d3k2 - b12

Facebook Twitter Instagram