Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir saç dökülmesiyle uğraşıyorum. Ciddi bir dökülme olduğu için artık ne kaybederim diyerek sonunda saç ekimi yaptırmaya karar verdim.
Pazar sabahı Batman'da Büşra Can Hairtransplant merkezinde operasyonum gerçekleşecek. Yapılan planlamaya göre yaklaşık 4500-5000 greft ekilecek. Ekim ön ve orta bölgeyi kapsayacak. Tepe bölgesine ise şimdilik herhangi bir işlem yapılmayacak.
Açıkçası hem heyecanlı hem de biraz stresliyim. Uzun araştırmalar sonucunda bu merkezi tercih ettim. Süreç boyunca elimden geldiğince objektif olmaya çalışacağım. İyi ya da kötü ne yaşarsam paylaşmayı düşünüyorum.
Birazdan ekim öncesi fotoğraflarımı da ekleyeceğim. Operasyon sonrasında ilk gün, ilk yıkama, 10. gün kabuk dökümü, 1., 3., 6. ve 12. ay güncellemelerini de paylaşmayı planlıyorum. Böylece benim durumuma benzer arkadaşlara da faydası olur diye düşünüyorum.
Benim açıklık seviyeme göre 4500-5000 greft sizce yeterli olur mu? Daha önce benzer açıklıkta ekim yaptıranların yorumlarını ve tavsiyelerini duymak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.