Gönderen Konu: Büşra Can Hairtransplant | 32 Yaş | Ön-Orta Bölge 5.500 Greft | 28.06.2026  (Okunma sayısı 1320 defa)

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir saç dökülmesiyle uğraşıyorum. Ciddi bir dökülme olduğu için artık ne kaybederim diyerek sonunda saç ekimi yaptırmaya karar verdim.

Pazar sabahı Batman'da Büşra Can Hairtransplant merkezinde operasyonum gerçekleşecek. Yapılan planlamaya göre yaklaşık 4500-5000 greft ekilecek. Ekim ön ve orta bölgeyi kapsayacak. Tepe bölgesine ise şimdilik herhangi bir işlem yapılmayacak.

Açıkçası hem heyecanlı hem de biraz stresliyim. Uzun araştırmalar sonucunda bu merkezi tercih ettim. Süreç boyunca elimden geldiğince objektif olmaya çalışacağım. İyi ya da kötü ne yaşarsam paylaşmayı düşünüyorum.

Birazdan ekim öncesi fotoğraflarımı da ekleyeceğim. Operasyon sonrasında ilk gün, ilk yıkama, 10. gün kabuk dökümü, 1., 3., 6. ve 12. ay güncellemelerini de paylaşmayı planlıyorum. Böylece benim durumuma benzer arkadaşlara da faydası olur diye düşünüyorum.

Benim açıklık seviyeme göre 4500-5000 greft sizce yeterli olur mu? Daha önce benzer açıklıkta ekim yaptıranların yorumlarını ve tavsiyelerini duymak isterim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2026, 23:29:32 Gönderen: AhmetAcar07 »

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2026, 23:27:02 Gönderen: AhmetAcar07 »

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar,

İlk mesajımda bahsettiğim saç ekimi dün tamamlandı. 😊

Planlanan 4500-5000 greft yerine toplam 5.500 greft ekim yapıldı. Ekim öncesinde ön ve orta bölgeye yoğunlaşılacağı, tepenin ise büyük ölçüde açık bırakılacağı konuşulmuştu. Operasyon sonunda ön ve orta alan tamamen çalışıldı, tepeye doğru da bir miktar destek yapıldı.

İlk izlenimim oldukça olumlu. Özellikle saç çizgisinin çok aşağı indirilmemesi ve doğal, hafif girintili bir tasarım yapılması hoşuma gitti. Benim de en çok istediğim şey yapay görünmeyen, yaşa uygun bir saç çizgisiydi.

Operasyon beklediğimden rahat geçti. Klinik ekibi süreç boyunca oldukça ilgiliydi ve her aşamada bilgilendirme yaptılar.

Fotoğrafları da ekliyorum. Sizlerin de yorumlarını merak ediyorum.

Ben de süreci düzenli olarak güncellemeye devam edeceğim.

Herkese sağlıklı ve güzel sonuçlar dilerim.
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2026, 16:09:36 Gönderen: Acarz »

Tripod

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
Kardeşim hayırlı olsun. umarım mutlu olacağınız bir sonuç alırsınız.
Bende Büşra hanıma ekim yaprirdim, iyi sonuç aldım, gönlünüz rahat olsun
  • Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim. Sizin ekiminizi incelemiştim. Verteks konusunda güvenebileceğim bir yer olsun istiyordum. Sizinki baya başarılı olunca bende Büşra Hanımda karar kıldım. Büşra hanım epey ilgili zaten. Şimdilik bekleyip göreceğiz  :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar, hayırlı olsun saç ekiminiz. Alanınız geniş, donör bölgeniz ise biraz kısıtlı görünüyor. Buna rağmen Büşra Hanım saç ekiminizi oldukça başarılı planlamış. Ekim sıklığı da gayet tatmin edici duruyor. Genel olarak çok başarılı sonuçlara imza atan bir saç ekim uzmanını tercih etmişsiniz. Umarım sizin sonucunuz da, daha önce takip ettiğimiz başarılı saç ekimleri gibi çok güzel olur. Şimdiden sağlıklı, bol çıkışlı ve doğal bir sonuç diliyorum.
Global Moderator

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Selamlar Hintell, yorumlarına katılıyorum. Açıkçası 5.500 greft çıkmasına çok şaşırdım. Büşra Hanım sanatını konuşturdu gerçekten. Sıklık, ön çizgi istediğim gibi oldu. Büşra Hanımın son dönemlerdeki başarılı ekimlerine paralel bir sonuç alacağımı düşünüyorum. Kendisi her aşamada çok titiz davrandığı için ister istemez beklentiyi yükseltiyor. Şimdiden ikinci ekimi düşünüyorum.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet radarıma aldığım yerlerden biri. Instagram’da bakarken gördüğüm kadarıyla Kendisi fin'e biraz mesafeli gibi. Ama genel olarak paylaşımları doğru.
« Son Düzenleme: 29 Haziran 2026, 16:51:27 Gönderen: Yusuf333 »
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Evet radarıma aldığım yerlerden biri. Instagram’da bakarken gördüğüm kadarıyla Kendisi fin'e biraz mesafeli gibi. Ama genel olarak paylaşımları doğru.
Evet Fin konusunda pek olumlu düşünmüyor. Genel olarak risk almayan birisi. Bence iyi de yapıyor. Fin konusu biraz kişinin kendi tercihi gibi geliyor bana.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet Fin konusunda pek olumlu düşünmüyor. Genel olarak risk almayan birisi. Bence iyi de yapıyor. Fin konusu biraz kişinin kendi tercihi gibi geliyor bana.

Eğer ulaşacağı maksimum kelliği mevcut donörüyle kapatabiliyorsa elbette kullanmayabilir. Ama eğer NW6 hatta NW7'ye gidiyorsa, yani donöründeki saç oluşacak olan kelliği kapatmaya yetmeyecekse o zaman güzel bir görüntü ortaya çıkmaz malesef.
Ha elbette her şey yolunda gitse bile zaman içinde donördeki saçlar da DHT etkisiyle dökülmese de zayıflayabiliyor. O zaman elbette ekilen saç donörden alındığı için ekilen saç da incelebiliyor.

Bence bunlar da risk diye düşünüyorum. Finasteride almanın riski yok mu elbette var. Ama almamanın da riski var. İki riski karşılaştırıp zarar fayda analizi yapıp değerlendirmelerini elbette kendileri yaparlar. Herkes için hayırlısı olsun.
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Eğer ulaşacağı maksimum kelliği mevcut donörüyle kapatabiliyorsa elbette kullanmayabilir. Ama eğer NW6 hatta NW7'ye gidiyorsa, yani donöründeki saç oluşacak olan kelliği kapatmaya yetmeyecekse o zaman güzel bir görüntü ortaya çıkmaz malesef.
Ha elbette her şey yolunda gitse bile zaman içinde donördeki saçlar da DHT etkisiyle dökülmese de zayıflayabiliyor. O zaman elbette ekilen saç donörden alındığı için ekilen saç da incelebiliyor.

Bence bunlar da risk diye düşünüyorum. Finasteride almanın riski yok mu elbette var. Ama almamanın da riski var. İki riski karşılaştırıp zarar fayda analizi yapıp değerlendirmelerini elbette kendileri yaparlar. Herkes için hayırlısı olsun.
Evet söylediklerinizde haklısınız faydası çok fazla ama risklerinden bende çekiniyorum açıkçası. O yüzden muhtemelen kullanmam diye düşünüyorum

Acarz

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar, ekim yapılmayan verteks bölgesini paylaşmak istedim. Geniş bir açıklığın yanında ciddi bir minyatürleşme var. Bu bölge için medikal bir tedavi de düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2026, 09:39:15 Gönderen: Acarz »

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Finasterid düşünebilirsiniz doktor kontrolünde başka bildiğim etkili birşey yok yada dökülmesine izin vericeksiniz
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Xpecia , finasterid, dutasterid

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tepende zayıf da olsa saçların var fin ile kurtarabilirsin onları.
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram