Gönderen Konu: Saç ekimi ibrahim erayhan  (Okunma sayısı 233 defa)

Kelmahmut02737

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi ibrahim erayhan
« : 27 Haziran 2026, 02:56:26 »
Yaklaşık 1,5 yıl önce İbrahim Erreyhan’da saç ekimi yaptırdım. Bana 5.700 greft ekildiği söylendi. Ekim öncesinde o kadar büyük vaatlerde bulundular ki, neredeyse   ikinci bir seansa ihtiyaç duymayacağımı söylediler.
Ancak ekimden sonra yaşadığım süreç tam bir hayal kırıklığı oldu. 10. gün, 3. ay, 6. ay, 1. yıl ve hatta 1,5 yıl geçmesine rağmen bir kez bile benimle iletişime geçip süreci takip etmediler. Ekim sonrası destek konusunda tamamen yalnız bırakıldım.
YouTube videolarını izleyip, “Biz bunu para için değil, sanatımızı göstermek için yapıyoruz.” söylemlerine inanarak büyük bir hevesle gitmiştim. Maalesef benim deneyimim bunun tam tersini gösterdi.
Bugün, ekimimin üzerinden 1,5 yıl geçmiş olmasına rağmen özellikle tepe bölgem neredeyse eski haline döndü. Sanki sadece çok küçük bir dokunuş yapılmış gibi. Aldığım sonuçtan da, ekim sonrası ilgisizlikten de kesinlikle memnun değilim.
Şu an ikinci seans için farklı bir klinik arayışındayım. Ben mağdur oldum, başkaları olmasın diye bu yorumu yazıyorum. 1000 tane hastanın2 tanesi güzel çıkıyor diye video yapoyırlar gerisi zaten  memnun olmadığı için çekmiyorlar

Facebook Twitter Instagram