Gönderen Konu: Transfer Gelişmesi Ver Kirmiziyi Hocam  (Okunma sayısı 2044 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Transfer Gelişmesi Ver Kirmiziyi Hocam
« : 28 Haziran 2026, 11:35:18 »

Arkadaşlar merhaba

Hem yorumlarda hemde özelden hangi kliniğe ektirecegim konusunda soran arkadaşlar vardı.

2 kez İstanbul ve 1 kez Ankara'da ki kliniklerle hem yuzyuze hemde whatsappdan görüştüm.

Kliniklere gittiğimde ekilecek greft sayısı, saç çizgisi, dönorü kimin alıp, kimin saç ekimi yapacağı konusunda istişarelerim oldu.

Dr.Hakan Clinic  Hakan Bey ve Koray Bey
Cuneyt Coşkun Bey
Asmed Koray Erdogan Hoca ve Alina Hanım
Şahin Çelik Bey ve Ergün Bey
Serkan Aygin Bey ve Nilay Hanim
Ers Clinic Ersan Bey
Asuman Hair Asuman Hanım a

Kliniklerinde agirlayip gerekli bilgilendirmeleri yaptıkları için teşekkür ediyorum her biri birbirinden değerli hocalar.

Kendi saç açıklığıma göre;
*Ekilecek greft sayısı
*Dönorün korunması
*Ankara da bana yakın olması
* HLC de çalışmış olması
*Donorden ekecegi saçları kendi alıp kendi ekmesi sebebiyle
 Dr.Bekir Bek hoca ile anlaştım.

Ekilecek greft sayısı benim icin çok önemli çünkü saçlarım ilerde açılırsa donorden greft lazım olacak sakalı fazla gür olan biri değilim.

Karar vermek benim için zor oldu her biri deneyimli kendi alaninda yüzlerce binlerce ekim yapmış tecrübeli hocalar.

Hepsine saygı duyuyor ve tekrardan kendilerine teşekkür ediyorum

Sacekimsonuclari sitesinden geldiğini söyleyince her biri sağolsunlar iyi ağırladılar gerekli bilgilendirmeleri sağladılar.

Özellikle Hintell beye teşekkür etmek istiyorum. İnsanlar sayesinde merdiven altı kliniklerde mağdur olmuyor. Hangi klinik nasıl saç ekiyor sonuçları nasıl hastalar kendi saç acikligi ve bütçesine göre hangi kliniği tercih edebilir bu forum ve Hintell beyin sayesinde öğrenmiş oluyor.

Dr.Bekir Bek hoca ile geçen yıl görüşmüştüm her ihtimale karşı sırasına girmiştim. Çünkü kendisi çok yoğun yurtdışından turistler sıraya giriyor.

Bu foruma.bir vefa borcu olarak sac ekim surecimi ve sonucumu paylaşacağım ve işim bittikten sonra gitmeyip yine bu forumda kalıp saç ekimlerini takip edeceğim.

Çarşamba günü İnşallah son görüsmeleri yapıp bir olumsuzluk cikmazsa hoca hangi güne gün verirse ekim olacak.

Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar Allah herkesin şifasını versin.

ektirmek

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Transfer Gelişmesi Ver Kirmiziyi Hocam
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2026, 11:55:53 »
Insallah en iyi sekilde sonuclanir ve büyük ihtimal zaten cok iyi sonuclanacaktir Bekir Bek´in ellerinde. Inanilmaz fark yapiyor önlerde sac olmasi, görüntün bambaska seviyeye gelecek.
Foruma kattiklarinla ve bu ise cok akilli yaklastigin icin en iyi sonucu hak ediyorsun.

SonSantrafor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2026, 11:57:40 »
Bekir Bek ile nasıl iletişime gecebilirim?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2026, 12:22:23 »
Bekir hocaya Mersin'den sırf sizi görmeye gelip saç analizi yaptırmaya gelen benim selamımı söylersen çok sevinirim. sağolsun kimseye yapmadığını akşam akşam ekim sonrası bana yaptı çok minnetarım saygılarımı ilet sevgili hocama.
Belki ekime gerek kalmaz dedi İnşallah kalmaz ama eğer gerekirse ilerde kendisine yaptıracağım.

Bu arada neden ben Bekir hocayı seçerdim ve bu kadar övdüm sen yazmışsın. HLC kariyeri, her şeyi kendi yapması, yabancı forumlarda önerilen 3-4 merkezden biri olması ve yorumların hep iyi olması ve en önemlisi buradaki ekimlerinin hepsinin başarılı olması bana seçtirirdi.

Ek olarak diğer tüm merkezler hemen gel ekelim derken kendisinin beni medikal tedaviye yönlendirmiş olması etik bir doktor olduğunu da gösteriyor ki kendim araştırdıkça gördüm.

Sırası 1 yıldı ben gittiğimde öyle demişti bu süreyi boş geçirme en azından her ne kadar tepkili olsan da topikal finasteride dahi kullanmaya çalış güçlü git seni düşündüğümden söylüyorum. Allah en hayırlı neticeyi nasip etsin.

• Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2026, 12:45:51 »
Insallah en iyi sekilde sonuclanir ve büyük ihtimal zaten cok iyi sonuclanacaktir Bekir Bek´in ellerinde. Inanilmaz fark yapiyor önlerde sac olmasi, görüntün bambaska seviyeye gelecek.
Foruma kattiklarinla ve bu ise cok akilli yaklastigin icin en iyi sonucu hak ediyorsun.

Çok teşekkür ederim abi daha iyileri senin olsun seninde sonucu takipteyim

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2026, 12:47:05 »
Bekir Bek ile nasıl iletişime gecebilirim?

Başkan Dr.Bekir Bek yaz tel numarasi var whatsappdan yaz akşam müsait olunca geri dönus yapıyor kendisi

KVKK geregi tel paylasamiyorum
Özelden yazıyorum
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2026, 13:00:07 Gönderen: Conqueror1453 »

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2026, 12:47:47 »
Bekir hocaya Mersin'den sırf sizi görmeye gelip saç analizi yaptırmaya gelen benim selamımı söylersen çok sevinirim. sağolsun kimseye yapmadığını akşam akşam ekim sonrası bana yaptı çok minnetarım saygılarımı ilet sevgili hocama.
Belki ekime gerek kalmaz dedi İnşallah kalmaz ama eğer gerekirse ilerde kendisine yaptıracağım.

Bu arada neden ben Bekir hocayı seçerdim ve bu kadar övdüm sen yazmışsın. HLC kariyeri, her şeyi kendi yapması, yabancı forumlarda önerilen 3-4 merkezden biri olması ve yorumların hep iyi olması ve en önemlisi buradaki ekimlerinin hepsinin başarılı olması bana seçtirirdi.

Ek olarak diğer tüm merkezler hemen gel ekelim derken kendisinin beni medikal tedaviye yönlendirmiş olması etik bir doktor olduğunu da gösteriyor ki kendim araştırdıkça gördüm.

Sırası 1 yıldı ben gittiğimde öyle demişti bu süreyi boş geçirme en azından her ne kadar tepkili olsan da topikal finasteride dahi kullanmaya çalış güçlü git seni düşündüğümden söylüyorum. Allah en hayırlı neticeyi nasip etsin.

Tabi iletirim kendisine iyi dileklerin için saol

SonSantrafor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2026, 15:21:34 »
Başkan Dr.Bekir Bek yaz tel numarasi var whatsappdan yaz akşam müsait olunca geri dönus yapıyor kendisi

KVKK geregi tel paylasamiyorum
Özelden yazıyorum

hocam o numaraya tekrar wp den yazdım hoca yoğun galiba hiçbir cevap gelmedi.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2026, 15:27:43 »
Bekir hocaya ilgi çok yoğun özellikle yurt dışından bir de sanırım asistanı yok yakın zamanda asistan bulman lazım hocam :)
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

SonSantrafor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2026, 15:37:55 »
Bekir Hoca'nın güncel fiyatı nedir bilen var mı?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2026, 15:54:43 »
1 ay öncesine ait
  • Yaşınız 30

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2026, 16:00:49 »
1 ay öncesine ait

Geçen yılın hastası olabilir yani geçen seneden bu fiyattan sıraya girmiş olabilir.2.3 Euro olacağını sanmıyorum

SonSantrafor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Haziran 2026, 16:05:56 »
Geçen yılın hastası olabilir yani geçen seneden bu fiyattan sıraya girmiş olabilir.2.3 Euro olacağını sanmıyorum

Ne kadar hocam bilgin var mı senin?

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Haziran 2026, 16:13:47 »
Ne kadar hocam bilgin var mı senin?

Eğer zam gelmediyse Ocak ayı fiyatı  yabancılara 3 Euro Türklere 2.5 diye hatırlıyorum. En sağlıklı bilgiyi kendisi ile görüşüp alabilirsiniz. Temmuzda zam yapar mı bilmiyorum turistlerden yoğun ilgi var benim bildiğim ben bile geçen seneden beri bekliyorum

Edgar X

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #14 : 28 Haziran 2026, 17:22:47 »

Arkadaşlar merhaba

Hem yorumlarda hemde özelden hangi kliniğe ektirecegim konusunda soran arkadaşlar vardı.

2 kez İstanbul ve 1 kez Ankara'da ki kliniklerle hem yuzyuze hemde whatsappdan görüştüm.

Kliniklere gittiğimde ekilecek greft sayısı, saç çizgisi, dönorü kimin alıp, kimin saç ekimi yapacağı konusunda istişarelerim oldu.

Dr.Hakan Clinic  Hakan Bey ve Koray Bey
Cuneyt Coşkun Bey
Asmed Koray Erdogan Hoca ve Alina Hanım
Şahin Çelik Bey ve Ergün Bey
Serkan Aygin Bey ve Nilay Hanim
Ers Clinic Ersan Bey
Asuman Hair Asuman Hanım a

Kliniklerinde agirlayip gerekli bilgilendirmeleri yaptıkları için teşekkür ediyorum her biri birbirinden değerli hocalar.

Kendi saç açıklığıma göre;
*Ekilecek greft sayısı
*Dönorün korunması
*Ankara da bana yakın olması
* HLC de çalışmış olması
*Donorden ekecegi saçları kendi alıp kendi ekmesi sebebiyle
 Dr.Bekir Bek hoca ile anlaştım.

Ekilecek greft sayısı benim icin çok önemli çünkü saçlarım ilerde açılırsa donorden greft lazım olacak sakalı fazla gür olan biri değilim.

Karar vermek benim için zor oldu her biri deneyimli kendi alaninda yüzlerce binlerce ekim yapmış tecrübeli hocalar.

Hepsine saygı duyuyor ve tekrardan kendilerine teşekkür ediyorum

Sacekimsonuclari sitesinden geldiğini söyleyince her biri sağolsunlar iyi ağırladılar gerekli bilgilendirmeleri sağladılar.

Özellikle Hintell beye teşekkür etmek istiyorum. İnsanlar sayesinde merdiven altı kliniklerde mağdur olmuyor. Hangi klinik nasıl saç ekiyor sonuçları nasıl hastalar kendi saç acikligi ve bütçesine göre hangi kliniği tercih edebilir bu forum ve Hintell beyin sayesinde öğrenmiş oluyor.

Dr.Bekir Bek hoca ile geçen yıl görüşmüştüm her ihtimale karşı sırasına girmiştim. Çünkü kendisi çok yoğun yurtdışından turistler sıraya giriyor.

Bu foruma.bir vefa borcu olarak sac ekim surecimi ve sonucumu paylaşacağım ve işim bittikten sonra gitmeyip yine bu forumda kalıp saç ekimlerini takip edeceğim.

Çarşamba günü İnşallah son görüsmeleri yapıp bir olumsuzluk cikmazsa hoca hangi güne gün verirse ekim olacak.

Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar Allah herkesin şifasını versin.

Hocam senin paylaşımların bizim için değerli,  ben şahsen severek takip ediyorum yazdıklarını .Umarım saç ekiminde dilediğin  gibi neticelenir,ekim yeri tercihinde bence isabetli bir karar olmuş ancak bekir  hocada yer bulmana da şaşırdım doğrusu .şu an kendisini arayınca randevu alabiliyormuyuz hocam.

Facebook Twitter Instagram