Arkadaşlar merhaba
Hem yorumlarda hemde özelden hangi kliniğe ektirecegim konusunda soran arkadaşlar vardı.
2 kez İstanbul ve 1 kez Ankara'da ki kliniklerle hem yuzyuze hemde whatsappdan görüştüm.
Kliniklere gittiğimde ekilecek greft sayısı, saç çizgisi, dönorü kimin alıp, kimin saç ekimi yapacağı konusunda istişarelerim oldu.
Dr.Hakan Clinic Hakan Bey ve Koray Bey
Cuneyt Coşkun Bey
Asmed Koray Erdogan Hoca ve Alina Hanım
Şahin Çelik Bey ve Ergün Bey
Serkan Aygin Bey ve Nilay Hanim
Ers Clinic Ersan Bey
Asuman Hair Asuman Hanım a
Kliniklerinde agirlayip gerekli bilgilendirmeleri yaptıkları için teşekkür ediyorum her biri birbirinden değerli hocalar.
Kendi saç açıklığıma göre;
*Ekilecek greft sayısı
*Dönorün korunması
*Ankara da bana yakın olması
* HLC de çalışmış olması
*Donorden ekecegi saçları kendi alıp kendi ekmesi sebebiyle
Dr.Bekir Bek hoca ile anlaştım.
Ekilecek greft sayısı benim icin çok önemli çünkü saçlarım ilerde açılırsa donorden greft lazım olacak sakalı fazla gür olan biri değilim.
Karar vermek benim için zor oldu her biri deneyimli kendi alaninda yüzlerce binlerce ekim yapmış tecrübeli hocalar.
Hepsine saygı duyuyor ve tekrardan kendilerine teşekkür ediyorum
Sacekimsonuclari sitesinden geldiğini söyleyince her biri sağolsunlar iyi ağırladılar gerekli bilgilendirmeleri sağladılar.
Özellikle Hintell beye teşekkür etmek istiyorum. İnsanlar sayesinde merdiven altı kliniklerde mağdur olmuyor. Hangi klinik nasıl saç ekiyor sonuçları nasıl hastalar kendi saç acikligi ve bütçesine göre hangi kliniği tercih edebilir bu forum ve Hintell beyin sayesinde öğrenmiş oluyor.
Dr.Bekir Bek hoca ile geçen yıl görüşmüştüm her ihtimale karşı sırasına girmiştim. Çünkü kendisi çok yoğun yurtdışından turistler sıraya giriyor.
Bu foruma.bir vefa borcu olarak sac ekim surecimi ve sonucumu paylaşacağım ve işim bittikten sonra gitmeyip yine bu forumda kalıp saç ekimlerini takip edeceğim.
Çarşamba günü İnşallah son görüsmeleri yapıp bir olumsuzluk cikmazsa hoca hangi güne gün verirse ekim olacak.
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar Allah herkesin şifasını versin.