Anket

22.5 yaş aga

Aa
Ss

Gönderen Konu: 22.5 yaş aga saç dökülmesi nur eczanesınden solısyon dusuncesi  (Okunma sayısı 725 defa)

Suiclec

• Yeni üye
  • *
16-17 yaşlarımdan beri dökülmem devam ediyor son 1 yıl içerisinde deri görünümü arttı bende dökülme durumunu öğrenmek için 9 ay önce saçı kısalmıştım kısa halı ekledım aradan geçen 9 ay şuanli hali ise ekledim 2023 den beri ara ara losyonlar kullandım düzenli alopecia procabil serum alpecin caffein liquıd vs vs çok etkisi olduğunu sanmıyorum o yüzden bırakma kararı aldım

Şuanki düşüncem Nur eczanesinden thricosol formunda bi karışım hazırlatmak içeriği

%5 minoxidil
%0.010 fınasterid(Yan etki durumuna göre yapmazsa %0.025 ondan sonra %0.05 e çıkartabılırım)
%1.5 aminexil
%1 adenosine

Ayrıca lisanslı rekabetci bir  sporcuyum haftanın 5 günü ağır koşu idmanı yapıyorum sizce bu etken maddeleri kullanıp yarar görebilirmiyim veya yoğun spor yaptığım için vucudum yan etki gösterebilirmi minoxa karşı(kalp carpıntı nabız vs) kafamda çok soru işareti var beni aydınlatıcak bi arkadaş varmı durumum hakkında yorum yapıcak

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç  kaybın agresif seyrediyor ve diffuse thinning yani her yerden kayıp var. Sporcu olman ekstra avantaj çünkü elimde bilimsel bir kaynak olmasa da sporcular ekstra iyi tolere ediyor gibi finasteride'i.
Finasteride kas sağlığına ya da spor kalitene zarar vermez. Öyle olsa birçok sporcu ve aktör almazdı. (Cbum bile kullanıyor)

Minoxidil topikal olarak ciddi bir yan etki çıkarmıyor diye biliyorum ki zaten eczaneden direk reçetesiz alınan bir ürün, eğer yaygın ve ciddi yan etkileri olsa izin verilmezdi diye düşünüyorum ama eğer bir kalp rahatsızlığın varsa doktora danışmanda fayda var. Minoxidil özellikle bu tarz diffuse thinning'de iyi iş çıkarabiliyor ama shedding döngüsü canını sıkabilir o yüzden o döngü zamanlarında toppik ya da şapkayla idare etmen gerekebilir.

Ama işler yolunda giderse bu saçı bayağı toparlayabilirsin. Hem ilaç biraz toparlar hem de saçını biraz uzun giyersin.

Elbette biliyorsundur ki saç tedavileri ömürlüktür. Bırakamazsın yani. Ya da belli bir yaşta benim saçla işim kalmadı dersin o şartla bırakabilirsin.

• Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Suiclec

• Yeni üye
  • *
Sağolun hocam yorumunuz için evet ömürlük olduğunu biliyorum yukarda bahsettiğim majistral karışım işe yararsa 10 sene kadar kullanabılırım baktık işler ters gitti son çare olarak proscar dusunebilirim haftaya başlamayı düşünüyorum tedavının sonuclarını buraya aktarırım zaten sonuç alırsam
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi %5 minoxil,%0.05 finasterid,%1 adenosine,%1.5 aminexil,%0.2 melatonin thricosol formunda losyon,hergün omega 3 multivitamin takviyesi,b1 b6 b 12 takviyesi

Suiclec

• Yeni üye
  • *
Güncel anlık saç durumum tepeden bu şekildedir
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi %5 minoxil,%0.05 finasterid,%1 adenosine,%1.5 aminexil,%0.2 melatonin thricosol formunda losyon,hergün omega 3 multivitamin takviyesi,b1 b6 b 12 takviyesi

bohemian

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Bu karışımı alkollu çözelti olarak mı yoksa köpük formunda mı üretiyorlar? Alkol çözeltisi bende kepek yapıyor
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Suiclec

• Yeni üye
  • *
Bu karışımı alkollu çözelti olarak mı yoksa köpük formunda mı üretiyorlar? Alkol çözeltisi bende kepek yapıyor
Damlalık formunda oluyor alkol ppg içermiyor yanı doğal olarak kepek ve kaşıntıda yapmıyor alkol deri geçirgenliğini arttırdıgı ıcın sıstematik yan etki riskide artıyor doğal olarak thricosol form genelde etken maddeyi saçlı deride hapsediyor kana sızan miktar minimum oluyor
  • Yaşınız 22

bohemian

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Damlalık formunda oluyor alkol ppg içermiyor yanı doğal olarak kepek ve kaşıntıda yapmıyor alkol deri geçirgenliğini arttırdıgı ıcın sıstematik yan etki riskide artıyor doğal olarak thricosol form genelde etken maddeyi saçlı deride hapsediyor kana sızan miktar minimum oluyor

Hocam maliyeti nedir peki? Kaç ml ne kadara geliyor?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Suiclec

• Yeni üye
  • *
Hocam maliyeti nedir peki? Kaç ml ne kadara geliyor?
Maliyeti bana attıkları listede hesapladığımda 3150 tl yapıyor kargo dahil 2 aylık kullanım 60ml solusyon gunluk 1 ml kullanım şeklinde
  • Yaşınız 22

bohemian

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Maliyeti bana attıkları listede hesapladığımda 3150 tl yapıyor kargo dahil 2 aylık kullanım 60ml solusyon gunluk 1 ml kullanım şeklinde

Pahalıymış nur eczanesi biraz geçiriyo gibi millete. Diğer etken maddelerin maliyetini bilmiyorum ama fin ve min ucuz maddeler. Bu arada yüzde 5 çözeltide günlük 1ml kullanmak az değil mi? Normal doz yüzde5 de 2ml çünkü
  • Yaşınız 21

Suiclec

• Yeni üye
  • *
Pahalıymış nur eczanesi biraz geçiriyo gibi millete. Diğer etken maddelerin maliyetini bilmiyorum ama fin ve min ucuz maddeler. Bu arada yüzde 5 çözeltide günlük 1ml kullanmak az değil mi? Normal doz yüzde5 de 2ml çünkü
Evet onlar ucuz zaten karışımı pahalı yapan thricosol losyonun kendisi bide amınexıl adenosin bi tık pahalı etken maddeler tek başına bide karışım olarak hazırlandığı için 1 ml ye 5 olcak şekilde ayarlıyolar eczanedeki minoxunda formulü o şekilde ayarlanmıştır dediğin gibi 2 si farklı karışımlar
  • Yaşınız 22

bohemian

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
Evet onlar ucuz zaten karışımı pahalı yapan thricosol losyonun kendisi bide amınexıl adenosin bi tık pahalı etken maddeler tek başına bide karışım olarak hazırlandığı için 1 ml ye 5 olcak şekilde ayarlıyolar eczanedeki minoxunda formulü o şekilde ayarlanmıştır dediğin gibi 2 si farklı karışımlar

thricosol bilmiyodum kanka doğrudur. Sen karışımı yaptırırken yüzde 5 min dediysen ve 1ml kullanıyosan normal dozun yarısı kadar min molekulu kullanıyosun demektir. Eğer 1ml de aynı miktarda min molekulu varsa senin çözelti yüzde 10 min derişimli demektir
  • Yaşınız 21

Facebook Twitter Instagram