Dostlar merhaba 27/06/2026 tarihinde Batmada Büşra can saç ekim merkezinde Ekim işlemim gerçekleşti, ben Bayburt’ta yaşıyorum daha önce Samsun’da saç ekimi yaptırmıştım yıllar sonra ikinci bir ekim ihtiyacım doğdu süreç içerinde çok fazla araştırma yaptım, forum , Google yorumlar , şikayet var vs Büşra hanımla ilgili hep olumlu yorumlar gördüm ektiren kişilerle de bizzat konuştum ve Ekim için karar verdim. Öncelikle Büşra hanıma sürecin başından sonuna kadar sorduğum tüm sorulara samimiyet ve sabırla cevap verdiği için teşekkür ederim. Sabah 07.30 da merkeze gittim orada beni güler yüzü ile Osman Bey ve Mehmet Ali Bey karşıladı sonrasında Büşra hanımla görüştük ekim alanımın çok geniş olduğunu , ilk ekimde ikili üçlü köklerim çoğunu alındığını donör bölgede genellikle tekli köklerin olduğunu ve donör alanın da aynı zamanda tepe bölgesini doldurmak için yeterli olamayacağını söyledi ve sonunda tepe bölgesi ne girilmeden ön ve arka taraflara Ekim yapıldı. Süreç tamamen acısız ve ağrısız şekilde ilerledi ilgi ve alakalarından ötürü tüm ekibe teşekkür ediyorum, mümkün olduğunda süreci buradan paylaşacağım sizlere yardımcı olması bakımından