Gönderen Konu: Esteworl fiyat bilgisi  (Okunma sayısı 667 defa)

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Esteworl fiyat bilgisi
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2026, 17:53:40 »
Forumda saç ekimleri başlığında bir sürü güzel merkez var. Konuları incele ve başarısını tescillemiş bir yer seç. Örnek çok.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2026, 12:27:16 »
Merhaba esteworld saç ekim merkezine gidicem 2 gün sonra.Konuştum bir türlü fiyat vermiyolar görmemiz lazim diyorlar.Burası lüks bir yermi boşa gitmeyeyim çok bütçem yok , fiyat aralıği nedir varmı yaptiran

Dostum bende yarın gideceğim görüşmeye ortalama fiyatı 70 bin civarı olduğunu biliyorum

cıhan cetın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2026, 19:21:42 »
Saç lazer tedavisini önerdiler bana 6 ay için 70 bin dediler 1 defa  mezoterapi
1.750 tl serum oda paketin dışinda fiyat çok yüksek geldi bana ,ekimi sormadim bile ciktim

temürmelik

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2026, 13:16:34 »
Orası ile ilgili forumdaki konuları oku zaten başka bir yer tercih etmen gerektiğini göreceksin

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2026, 09:44:42 »
90 bin fıyat istediler artı tedaviler için 30 bin.Toplamda 120 kart taksıt var ama pekte öyle güven veren bir görüşme olmadı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2026, 15:22:49 »
Sana iyilik yapmışlar :) forumu araştır ve kaliteli bir merkez seç :) şanslısın burayı bulmuşsun

O paranın daha altına Ahmet tosun ya da cüneyt beye ektir 10 kat daha kaliteli bir saç ekimin olur
Global Moderator

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2026, 15:27:57 »
Sana iyilik yapmışlar :) forumu araştır ve kaliteli bir merkez seç :) şanslısın burayı bulmuşsun

gönül ister koray hoca, bütçe der medeks,ers, :) hayırlısı olsun iyiki varsınız siz ve siteniz eksık olmayın hocam araştırmaya devam. Tecrübem artınca benide mod yaparmısınız  :)

Es650

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2026, 20:26:46 »
30 bine ne tür bi tedavi yapıyolar ?

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2026, 20:27:59 »
30 binlik tedaviyle saça katkı oluyorsa bizler boşa fin kullanıyoruz vay be.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

anılmuh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : Bugün, 09:35:22 »
Hocam selam suncuard diye bır protokol ekım sonrası gunese karsı koruyormus. saç lazeri + prp dediler

Seven

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
« Yanıtla #11 : Bugün, 15:07:00 »
gönül ister koray hoca, bütçe der medeks,ers, :) hayırlısı olsun iyiki varsınız siz ve siteniz eksık olmayın hocam araştırmaya devam. Tecrübem artınca benide mod yaparmısınız  :)

Ers Ahmet tosun cüneyt bey derim ben hayırlısı olsun
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : Bugün, 15:12:13 »
Hocam selam suncuard diye bır protokol ekım sonrası gunese karsı koruyormus. saç lazeri + prp dediler

Güneşe karşı ekstra bir koruma gerektirecek özel bir durum yok. Tabii ki gidip plajda saatlerce kafa derini direkt güneşe maruz bırakmayacaksanız, sırf “saç ekimi sonrası güneş koruyucu” adı altında satılan birçok ürün bana göre gereksiz bir masraftan ibaret.

İnsanlar bu konuyu yanlış yorumladığı için bazı merkezler de buradaki endişeyi ticari bir fırsata çevirmiş durumda. Oysa olayın mantığı çok basit.

Saç ekiminden sonra yaz aylarının tatil sezonuna denk gelmesi nedeniyle merkezler yıllardır “uzun süre güneşlenmeyin” uyarısı yapıyor. Bunun sebebi greftlerin güneşten zarar görmesi değil, kabukların aşırı kuruyup sertleşmesini önlemek ve iyileşme sürecini daha konforlu hale getirmek. Zamanla bu uyarılar kulaktan kulağa yayıldı ve sanki güneş saç ekimine ciddi zarar veriyormuş gibi bir şehir efsanesine dönüştü.

Aslında yapılması gereken oldukça basit. İlk günlerde kafa deriniz uzun süre güneşte kalacaksa elinize bir sprey şişesi alıp saatte bir bölgeyi hafifçe nemlendirmeniz yeterlidir. Kabuklar yumuşak kaldığı sürece genellikle herhangi bir sorun yaşanmaz. Elbette her konuda olduğu gibi aşırısından kaçınmak gerekir; saatlerce tepe güneşinin altında kalmak zaten saç ekimi olmasanız bile sağlıklı değildir.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram