Merhaba herkese,
Yaşım 28, 16-17 yaşından beri saçım dökülüyor devamlı olarak. Saçım biraz V haline gelmişti daha lise sonda, artık baya ileri seviyede bence.
Mevzu şu ki, ben bunu kapatmanın, hatta şık göstermenin yolunu buldum aslında. Dating hayatım da çok hareketli, yalan yok manken gibi hanımlarlayım Berlin'de
Sıkıntı şu ki, saçı spreyle tutuyorum. Sağlam rüzgar vurursa (harbiden sağlam) tabi geriye doğru havalanıyor. Ya da bir hanımefendi malum aksiyon sırasında saçımı çekiştirirse komik bir duruma gelebiliyor, ya da denize/havuza girince

kalan kısımlarda iyi durum. Ben kısa (kapatılmamış) halini de, uzatarak saç spreyiyle kapattığım halini de paylaşıyorum
Sorum şu, şu anki halime bakarak, gerekli mi saç ekimi? Ekimden sonra daha iyi olacak mı? Yoksa yine yanları arkayı uzatıp kapatmam mı gerekecek? Malum benim dökülme seviyesi aslında epey yüksek, öyle sadece önleri dökülen arkadaşlar gibi değil.
Verimsiz bir sonuçtan, buna para zaman harcamaktan, eziyetini çekmekten, üstüne üstlük 6-7 ay boyu saçım toparlanana kadar hiçbir hanımla görüşememekten çekiniyorum açıkçası. Hiçbir ilaç vs kullanmadım saçımda. Fin falan da kullanmayacağım ekim yaptırıp kötü sonuç bile alsam. Saçımı uzatır uzatır spreylerim daha iyi
Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler