Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic 4350 Greft Dr Hakan Bozkurtoğlu (24 yaş)  (Okunma sayısı 345 defa)

standarterror

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar,

Bu forumun muhtemelen en ilginç ekimlerinden birisini yaşadığımı düşünüyorum. Çünkü 12 senedir kestirmediğim saçlarımdan bir günde kazıtılmış ve ekilmiş saça geçiş baya keskin bir geçiş oldu :D

Birkaç senedir süren saç dökülmem sonucunda hem yeni bir başlangıç yapmak hem de radikal bir adım atmak için saç ekimine karar verdim. Ekim için doğru kliniği ararken önceliklerim doğal bir ön çizgi, iyi planlama ve profesyonel bir süreç takibi idi. Bu doğrultuda da pek çok kliniği araştırıp sonunda Dr. Hakan Clinic'de karar kıldım. 30 Haziran günü ekimim yapıldı.

Forumda genelde süreçten çok bahsedilmiyor fakat ben kısa da olsa biraz bahsetmek istiyorum. Kliniğe girdiğim ilk dakikadan itibaren yoğun bir ilgi ve takip ile karşılaştım. Öncelikle Hakan Hoca sizi alıyor. Birlikte planlamayı yapıp, çizgi konusunda bir karar alıyorsunuz. Ön çizgi yapılırken doğallık olması adına hafif minik asimetriler katıyor Hakan Hoca. Akabinde karar kıldığınız planlama doğrultusunda ekimin ilk aşaması başlamış oluyor. Kan alımı, EKG, tansiyon ölçümü vs. derken sizinle ilgilenen ekip ile ekimin yapılacağı kısma geçiyorsunuz. Anestezi süreci açıkcası biraz ağrılı ve zordu. Fakat anesteziden sonra hiçbir şey hissedilmiyor. O da takribi 15-20 dakika civarı sürüyor. Ön çizgi için kanal açma kısmını Hakan Hoca bizzat kendisi yapıyor. Peşinden kök alımı yapılıyor, o da yaklaşık iki buçuk saat civarı sürdü. Daha sonrasında kısa bir ara ve sonrasında ekim ile toplam süreç yaklaşık 9 saatte bitti.

Kök alımı yapılırken köklerimin ağırlıklı olarak ikili ve üçlü kök olduğunu söylediler. Greft kalite ve sayısının da iyi olduğunu bu yüzden de 4350 greftlik bir alım gerçekleşeceğini belirttiler.

Açıkcası işlem bittikten sonraki görüntüde sıklık tatmin edici duruyordu. Tabii sürecin ne getireceğini bilemeyiz fakat ilk bakışta iyi bir ekim olduğu kanaatindeyim. Ekim işlemi bittikten sonra boyun yastığı, şampun, köpük ve krem gibi gerekli ürünler de temin ediliyor. Hem işlem öncesi hem de işlem sonrası bilgilendirmeler oldukça açık bir şekilde yapıldı. Henüz işlem yeni yapıldığı için herhangi bir ek ürün kullanmıyorum fakat birinci aydan itibaren Xpecia, topikal finasteride ve birkaç takviye almayı düşünüyorum. Bunları yine kullanıp kullanmadığımı güncelledikçe belirtirim.

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic 4350 Greft Dr Hakan Bozkurtoğlu (24 yaş)
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2026, 15:40:41 »
Ekim çok güzel ve kaliteli görülüyor. Saç çizgisi oldukça başarılı ve gelecekteki dökülmelere uygun çekilmiş.

Topical finasteride kararın mantıklı bir adım olur. Hayırlı olsun ekimin.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

karaoglan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2026, 16:07:09 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Şahane görünüyor valla. İnşallah sonuç da güzel olur. Topikal finasteride nerden temin edebiliriz?

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2026, 21:03:53 »
24 yasa göre çizgi mantıklı çizilmiş planlamada guzel hayırlı olsun ekiminiz

Facebook Twitter Instagram