Öncelikle hayırlı olsun. Bir saç ekimi nasıl planlanmalı konusuna adeta bir örnek. Önce saç ekimine hazırlık ve gerekli güçlendirmeler. Bu güçlendirmeler çalışırken bir yandan da araştırma. Yüz yüze iyi ekimcilerle görüşme ve sonunda iyi bir doktorda karar kılıp ekimi gerçekleştirme.
Ekim sonrası en önemli kısım onu da zaten gerekli şeyleri alıyorsun. Başarısızlık oluşturacak faktörleri neredeyse sıfıra indirdin. Hayırlı olsun.
Bir de 3 yıl önce yaptırsaydım dedin ama nasip belki 3 yıl önce bu şekilde ilerlemeyecektin. Hayırlısı buymuş demek ki.
Eyvallah kardeşim sağolasın senide mantıklı bir şekilde saç ektirmeden önce ilerlerken görüyorum.
Yani insanlar foruma girip arastirirken bence kliniklerle bire bir görüşmeye de gitmeli saç ektirecegi doktorun cizecegi saç cizgisini planlayacagi greft sayısını ekim planını öğrenmesi gerekiyor. Ayrıca saç ekimine uygun mi değil mi bunu da bilmesi gerekiyor.
Ben 2 kez İstanbul'a gittim birebir yüzyüze görüşmelerim oldu. Ankara'dan da görüştüğüm oldu. Notlarımı aldım çizilen saç çizgilerini ekilecek greft sayısını operasyona kimlerin dahil olacağını öğrendim.
Tabi herkes bütçesine göre hareket ediyor Türkiye gerçekleri diye bir durumda var.
Beklemem de ki sebeplerden biride iyi bir bütçe oluşturabilmekti.
Forumda 2 yıldır takıldım her kliniğin ekimlerini inceledim kendi saç açıklığıma ve beklentime göre klinikler belirledim. Nihayetinde karar verip ektirdim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.