Gönderen Konu: 22 yaşında kellik ve saç ekimi hakkında bilgi  (Okunma sayısı 238 defa)

Yusuf Özeren

• Yeni üye
  • *
22 yaşında kellik ve saç ekimi hakkında bilgi
« : 04 Temmuz 2026, 12:28:15 »
Abilerim kardeşlerim öncelikle selamun aleyküm 22 yaşındayım saçlarımın ve donör alanımın mevcut halini ekledim. Sizce bu açıklık kapanır mı,ne derece kapanır? Sülalamin neredeyse tamamı kel ve kel olacağımı zaten biliyordum ancak bu yaşlarda olması çok fazla canımı sıkıyor. İstanbuldayım hangi ekim merkezleriyle görüşmemi tavsiye edersiniz. Bütçem 100 k civarı kabaca. Finasterid konusunda endişeliyim af edersiniz spermim genel olarak sulu. Kan değerleri için,sperm kalitemi öğrenmek için,Finasterid kullanıp kullanmamak için hangi bölümlere gitmeliyim. Tüm bu süreci a’dan z’ye olabilecek en iyi şekilde yönetmek istiyorum. Kan değerlerimi en optimal seviyelere taşıyıp daha sonrasında ekim yapmak istiyorum eğer sizlerde kardeş ektir bu kafa olur derseniz. Değerli bilgilerinize muhtacım. Saygı ve sevgi ile

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 22 yaşında kellik ve saç ekimi hakkında bilgi
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2026, 12:44:45 »
22 yaşında agresif bir dökülme görünüyor. Kuş bakışı seyrek yerleri çıkardığında ortaya çıkan şablon NW5A / NW6 (şimdilik minyatüriazsyon arkaya inmemiş o "U" şekli görünmüyor)

Şuan ki durumun ise NW4 diffuse thinning gibi duruyor. Şuan saçlarını güçlendirmen (fin/dut) dışında yapabileceğin hiçbir şey yok. Çünkü saç ekimi yaptırmak hayatının en büyük hatası olur. Sebepleri :

Yaşın çok genç ve agresif bir dökülmen var. Aralara girilmesi gerekiyor yani mevcut saçların zaten zayıflar ve zarar görebilirler. Ekim yapıldığında dökülme devam edeceği için mutluluğun 1 yıl sürecek sonra tekrar eskisinden daha kötü bir görüntü oluşacak.
Şu resmi hayat el : Tependeki tüm saçları çıkar tamamen kel yap kendini. Sonra o tüm kel alana ekim yapılsa konulacak olan saçları koy. Çok kötü bir görüntü çıkacak karşına. İşte bu olacak 25'li yaşlarında.

Kan değerlerinin normal olması zaten beklenen bir şey. 22 yaşında sağlıklı bir bireysin. Saç dökülmesi sağlıksızlığın bir belirtisi değildir zaten. Sperm sıvılaşması beklenen bir etkidir çünkü DHT'nin azaltılması aynı zamanda prostatı da küçültür.

Doktor olarak nereye gidebilirim demişsin özel hastanede bir cildiyeye gidebilirsin Instagram'ına bak saç ile ilgili paylaşımları bilgisi var mı öğrenebilirsin.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Yusuf Özeren

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2026, 13:10:08 »
Fin kullanmak ve saçlarımı güçlendirmek okey peki ne kadar süre? Ekim yaptırmayı unutmalı mıyım? Yoksa sallıyorum 2-3 ay sonra ekim ve sonrasında fine devam mı etmeliyim. Bahsettiğiniz görüntü er yada geç gelecek en azından 4-5 sene kadar daha kafamda bir şeyler olsun istiyorum 😅 tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın,buradaki herkese doktorlardan daha çok güveniyorum çünkü amaç yardımcı olmak menfaat elme etmek değil

Yusuf Özeren

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2026, 13:10:34 »
22 yaşında agresif bir dökülme görünüyor. Kuş bakışı seyrek yerleri çıkardığında ortaya çıkan şablon NW5A / NW6 (şimdilik minyatüriazsyon arkaya inmemiş o "U" şekli görünmüyor)

Şuan ki durumun ise NW4 diffuse thinning gibi duruyor. Şuan saçlarını güçlendirmen (fin/dut) dışında yapabileceğin hiçbir şey yok. Çünkü saç ekimi yaptırmak hayatının en büyük hatası olur. Sebepleri :

Yaşın çok genç ve agresif bir dökülmen var. Aralara girilmesi gerekiyor yani mevcut saçların zaten zayıflar ve zarar görebilirler. Ekim yapıldığında dökülme devam edeceği için mutluluğun 1 yıl sürecek sonra tekrar eskisinden daha kötü bir görüntü oluşacak.
Şu resmi hayat el : Tependeki tüm saçları çıkar tamamen kel yap kendini. Sonra o tüm kel alana ekim yapılsa konulacak olan saçları koy. Çok kötü bir görüntü çıkacak karşına. İşte bu olacak 25'li yaşlarında.

Kan değerlerinin normal olması zaten beklenen bir şey. 22 yaşında sağlıklı bir bireysin. Saç dökülmesi sağlıksızlığın bir belirtisi değildir zaten. Sperm sıvılaşması beklenen bir etkidir çünkü DHT'nin azaltılması aynı zamanda prostatı da küçültür.

Doktor olarak nereye gidebilirim demişsin özel hastanede bir cildiyeye gidebilirsin Instagram'ına bak saç ile ilgili paylaşımları bilgisi var mı öğrenebilirsin.
Fin kullanmak ve saçlarımı güçlendirmek okey peki ne kadar süre? Ekim yaptırmayı unutmalı mıyım? Yoksa sallıyorum 2-3 ay sonra ekim ve sonrasında fine devam mı etmeliyim. Bahsettiğiniz görüntü er yada geç gelecek en azından 4-5 sene kadar daha kafamda bir şeyler olsun istiyorum 😅 tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın,buradaki herkese doktorlardan daha çok güveniyorum çünkü amaç yardımcı olmak menfaat elme etmek değil

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2026, 13:59:56 »
Saçını önemsediğin sürece kullanman gerek.
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2026, 14:10:00 »
Kardeş saç felan ektirme hata edersin dokulmen erken başlamış belli ki devam edecek. Şimdi ekerler aralara girerler mevcut saçların dökülür kötu görüntü oluşur.

Sana tavsiyem gerçekçi olarak nereye kadar dokulecegini düşün ona göre kendine bir saç stili belirle ve zamanı gelince o saç stiline göre ektir. Saç çizgisini biraz geriden aldirirsin yine ekilir 2 ekimde bu saç. Şöyle bir 25 yaşını bir gör dökülmen ne durumda olacak acele etme
 Geçmiş olsun Allah şifa versin

Facebook Twitter Instagram