Bekir Bek yapmaz deme sebebim saçların zayıf önce onları güçlendirmesini ister ondan dolayı.
Saç çizgisini aşağı çekmek riskli olabilir. Bunun sebebi 1 cm aşağı çekmek için bile 600-700 greft ve ona uygun şakak da yapılırsa 1000 greft gidebiliyor. Bir de saç çizgin ne kadar aşağıda savunman gereken alan o kadar artıyor. Çünkü zamanla arkalar döküldüğünde aşağı çekilmiş bir saç çizgisi ve arkası boşalmış bir görüntü oluşabilir bu da kötü bir görüntü olur. Alta örnek koyacağım. Bunun değerlendirmesini merkez yapmalı.
Eğer fin başlayacaksan biraz zaman ver hem tolere edip edemeyeceğini gör hem de dökülme stabilizasyonu sağlanıyor mu ve saç kazancın olacak mı onu gözlemle.
Saç dökülmesi olan birinin aşağıda çekse yukarıda çekse dökülmesi devam ettikçe açıklık yine olacak. Saç çizgisinin aşağı yada yukarı çekilmesi bence kişinin yaşına ve dökülmesine göre şekillenmeli.
Çok geriden yapılan saç ekimleride estetik açıdan yandan bakınca güzel durmuyor.
30'lu 40 lu yaslari tatlı geçirmeli hasta eğer saç dökülme durumu buna musiatse.
Geriden de ektirsen saçlari o prostat ilacı bir yere kadar korur dökülmeyen saçlar dökülür yine seyrek görüntü oluşur.
He adamın kafası on ve orta bölüm açılmıştır böyle kişiler mecbur bahsettiğin gibi saç çizgisini biraz geriden alıp ektirebilir. Kendi verecekleri karar tabi.
Ben şahsen çizgiyi geriden aldırmadım.Cizgiden greft sayısına kadar Bekir hocaya güvendim ona biraktim.2. ekime orta bölüm açılırsa ekim hakkim var. Tepe açılsa da fazla önemli değil 45-50 li yaşlarda sakaldan bile ekilir yine biraz kapaticilik olur.
Eğer şartlar uygunsa saç açıklıği azsa 30 lu yaşların başında isen bence 18 li yaşların tadı çıkarılmali ben böyle yaptım tabi benim saç dökülme durumum çok şükür iyiydi.
He ekilen saçların arkası açılırsa elbette üzülürüm ama medikal tedaviye ve bakıma özen göstereceğim hakkımızda hayırlısı olsun
Bu arkadaşa çizmiş oldugun çizgi doğru yaşı 26
Tepe başlangıcına kadar bir ekim lazım yalnız donordeki greftleri güzel kullanması lazım.
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim şifa versin herkese İnşallah