Gönderen Konu: Cüneyt coşkun mu şahin çelik mi  (Okunma sayısı 450 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cüneyt coşkun mu şahin çelik mi
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2026, 15:21:53 »
Başkan ilk önce yüzünü kapatip saçlarınin ve dönor alanının fotoğrafını göster ondan sonra yorum yaparlar.
Birde yaşıni yaz

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Ynt: Cüneyt coşkun mu şahin çelik mi ahmet tosun mu
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2026, 15:35:39 »
26 yaşındayım dökülme bu şekilde
  • Yaşınız 26

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2026, 16:15:18 »
Fin kullanıyor musun
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2026, 17:56:07 »
Finasterid hayır kullanmıyorum
  • Yaşınız 26

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2026, 17:56:38 »
Kullansam da bir faydası olmaz  ön hat tamamen yok oldu
  • Yaşınız 26

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2026, 18:01:38 »
Başkan çizgiyi bu durumda geriden cektirecen biraz en mantıklısı 2 ekim bu kafaya ilk önce ön bölgeyi bir hallet duruma göre vertekse de ilerde müdahale edersin geçmiş olsun Allah şifa versin

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2026, 18:14:32 »
Kullanmaman durumunda ilk etapta kırmızı alandaki saçlar dökülecektir. Sonra sarı alandaki köprü zaman içinde dökülebilir. Yeşil alandaki "hump'lar" şimdilik sağlam duruyor. Eğer oralar dökülmezse iki ekimle kurtarırsın.
Eğer yeşil ile işaretlediğim alanlar aşağı inerse NW6-NW7 olur o zaman ekilen saç ile yandaki saç arasında boşluk oluşur ve 2. resimdeki gibi bir durum oluşur.

Ama medikal tedaviye başlarsan işaretlediğim alandaki saçlarını kurtarır hatta biraz kazanç sağlarsın ve siyahla çektiğim gibi bir ekim tasarlayarak tek ekimle kurtarabilirsin. Her türlü bol şans.

Merkez olarak fikrim ise Cüneyt hoca.

« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2026, 19:05:30 Gönderen: Yusuf333 »
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2026, 20:10:30 »
2 ekimli bir saç ekimi yaptırmalısın . İlk önce ön ve orta bölge arkasından 1.5 2 sene sonra tepe bölgesi.  2 clinicte forumda bilinen %90 memnun eden clinick . Ben 2. Ekimimi Cüneyt hocadan yana kullandım 20 gün önce.  Bu arada ekimden sonra senin de medikal tedavi yapman şart.  Saç ektirdim kurtuldular olmuyor ne yazıkki bu iş . Saç ekiminden önce de detaylı kan tahlili yaptır eksik olan vitamin değerlerini yerine getir ondan sonra ekim yaptır kesinlikle .

OnNumero

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2026, 02:44:55 »
Şahin çelik yılların ekimcisi bence artısı çok daha fazla.

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2026, 04:41:07 »
Kullanmaman durumunda ilk etapta kırmızı alandaki saçlar dökülecektir. Sonra sarı alandaki köprü zaman içinde dökülebilir. Yeşil alandaki "hump'lar" şimdilik sağlam duruyor. Eğer oralar dökülmezse iki ekimle kurtarırsın.
Eğer yeşil ile işaretlediğim alanlar aşağı inerse NW6-NW7 olur o zaman ekilen saç ile yandaki saç arasında boşluk oluşur ve 2. resimdeki gibi bir durum oluşur.

Ama medikal tedaviye başlarsan işaretlediğim alandaki saçlarını kurtarır hatta biraz kazanç sağlarsın ve siyahla çektiğim gibi bir ekim tasarlayarak tek ekimle kurtarabilirsin. Her türlü bol şans.

Merkez olarak fikrim ise Cüneyt hoca.

Yusuf hocam saçlarımda fazla bir açıklık yok 3 numara yaptığım için bu şekilde duruyor siz benim diğer konumda da yorumlar yapmıştınız bekir bek önermişlerde ekim yapmaz demiştiniz
  • Yaşınız 26

Vtl

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2026, 04:48:55 »
Çizginin biraz daha aşağıda olmasını istiyorum doğal ve ön hattın belirgin olduğu bir ekim istiyorum ilaç konusunda da gereken desteği alırım
  • Yaşınız 26

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Temmuz 2026, 08:06:15 »
Bekir Bek yapmaz deme sebebim saçların zayıf önce onları güçlendirmesini ister ondan dolayı.

Saç çizgisini aşağı çekmek riskli olabilir. Bunun sebebi 1 cm aşağı çekmek için bile 600-700 greft ve ona uygun şakak da yapılırsa 1000 greft gidebiliyor. Bir de saç çizgin ne kadar aşağıda savunman gereken alan o kadar artıyor. Çünkü zamanla arkalar döküldüğünde aşağı çekilmiş bir saç çizgisi ve arkası boşalmış bir görüntü oluşabilir bu da kötü bir görüntü olur. Alta örnek koyacağım. Bunun değerlendirmesini merkez yapmalı.

Eğer fin başlayacaksan biraz zaman ver hem tolere edip edemeyeceğini gör hem de dökülme stabilizasyonu sağlanıyor mu ve saç kazancın olacak mı onu gözlemle.

• Yaşınız 30

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Temmuz 2026, 08:19:40 »
Bekir Bek yapmaz deme sebebim saçların zayıf önce onları güçlendirmesini ister ondan dolayı.

Saç çizgisini aşağı çekmek riskli olabilir. Bunun sebebi 1 cm aşağı çekmek için bile 600-700 greft ve ona uygun şakak da yapılırsa 1000 greft gidebiliyor. Bir de saç çizgin ne kadar aşağıda savunman gereken alan o kadar artıyor. Çünkü zamanla arkalar döküldüğünde aşağı çekilmiş bir saç çizgisi ve arkası boşalmış bir görüntü oluşabilir bu da kötü bir görüntü olur. Alta örnek koyacağım. Bunun değerlendirmesini merkez yapmalı.

Eğer fin başlayacaksan biraz zaman ver hem tolere edip edemeyeceğini gör hem de dökülme stabilizasyonu sağlanıyor mu ve saç kazancın olacak mı onu gözlemle.

Saç dökülmesi olan birinin aşağıda çekse yukarıda çekse dökülmesi devam ettikçe açıklık yine olacak. Saç çizgisinin aşağı yada yukarı çekilmesi bence kişinin yaşına ve dökülmesine göre şekillenmeli.

Çok geriden yapılan saç ekimleride estetik açıdan yandan bakınca güzel durmuyor.

30'lu 40 lu yaslari tatlı geçirmeli hasta eğer saç dökülme durumu buna musiatse.

Geriden de ektirsen saçlari  o prostat ilacı bir yere kadar korur dökülmeyen saçlar dökülür yine seyrek görüntü oluşur.

He adamın kafası on ve orta bölüm açılmıştır böyle kişiler mecbur bahsettiğin gibi saç çizgisini biraz  geriden alıp  ektirebilir. Kendi verecekleri karar tabi.

Ben şahsen çizgiyi geriden aldırmadım.Cizgiden greft sayısına kadar Bekir hocaya güvendim ona biraktim.2. ekime orta bölüm açılırsa ekim hakkim var. Tepe açılsa da fazla önemli değil 45-50 li yaşlarda sakaldan bile ekilir yine biraz kapaticilik olur.

Eğer şartlar uygunsa saç açıklıği azsa 30 lu yaşların başında isen bence 18 li yaşların tadı çıkarılmali ben böyle yaptım tabi benim saç dökülme durumum çok şükür iyiydi.

He ekilen saçların arkası açılırsa elbette üzülürüm ama medikal tedaviye ve bakıma özen göstereceğim hakkımızda hayırlısı olsun

Bu arkadaşa çizmiş oldugun çizgi doğru yaşı 26
Tepe başlangıcına kadar bir ekim lazım yalnız donordeki greftleri güzel kullanması lazım.

Hakkında hayırlısı olsun Rabbim şifa versin herkese İnşallah

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Temmuz 2026, 08:43:43 »
Çizgiyi fazla aşağı almak hem değerli greftlerin gitmesine hem de savunulması gereken alanı arttırabilir ama elbette bunu deneyimli bir doktor belirler. Eğer medikal tedaviye iyi yanıt verip dökülmesini durduruysa ve çok uzun süre bu medikal tedaviyi devam ettirebileceğini düşünüyorsa ona göre biraz daha agresif bir çizgi tasarlanabilir. Gerçekçi bir planlama ve geleceğe uygun bir tasarım olmalı.

Bekir hoca her şeyi hesap etmiştir zaten onun tasarımının üstüne söz söylemek bize düşmez :D

Amin cümlemize.
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram