Gönderen Konu: 2. Ekim İçin Öneri  (Okunma sayısı 925 defa)

abdullahsshh

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. Ekim İçin Öneri
« : 04 Temmuz 2026, 19:42:57 »
Selamlar daha önce 2023 yılında bir ekim yaptırmıştım ama saçın tepesi döküldü ve rahatsız ediyor. ilk ekim linki https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=32355.0     .İkinci ekim için merkez arıyorum ve ön yeni bir ön çizgi belirlenmeli mi sizce. aslında ASMED te ektirmek istiyorum ancak sadece tepeye ekilecekse o kadar para vermeye değer mi emin olamadı.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2. Ekim İçin Öneri
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2026, 20:03:23 »
En zor ekim tepe alanidir. Önceden 4600 greftin gitmiş geri kalan dönorünü dikkatli kullan sakaldan da ekim yaparlar. Geçmiş olsun Allah şifa versin

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2026, 20:08:03 »
İlginç olan konusuna baktım fin kullanıyor ve verteksi saçla dolmuş ve kapanmış. Sonra bugünkü hale gelmiş neden acaba? Fin'e rağmen dökülmenin devam etmesi inanılmaz nadir bir durumdur, arkasında DHT'ye bağlı olmayan başka bir sebep mi var acaba?
  • Ekim Tarihi: Umarım hiçbir zaman
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsan bu makeleyi oku, özellikle gençsen :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=41239.new#new

Captain07

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2026, 20:14:25 »
İlginç olan konusuna baktım fin kullanıyor ve verteksi saçla dolmuş ve kapanmış. Sonra bugünkü hale gelmiş neden acaba? Fin'e rağmen dökülmenin devam etmesi inanılmaz nadir bir durumdur, arkasında DHT'ye bağlı olmayan başka bir sebep mi var acaba?
troid olabilir . Troid bozukluğu çok fazla dökülme yapıyor.  Saçı inanılmaz inceltiyor

abdullahsshh

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2026, 20:22:54 »
aslında finasteridi 6 ay sonra bırakmıştım, ama tabi bu süreçte çok dikkat etmedim, alkol, stres ve yaşla alakalı olduğunu düşünüyorum. Troid olabilr belki test yaptırayım, belki farklı bir sorun vardır. Ancak hiç cilt hastalığım olmadı şimdiye kadar

cral03

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2026, 20:53:03 »
aslında finasteridi 6 ay sonra bırakmıştım, ama tabi bu süreçte çok dikkat etmedim, alkol, stres ve yaşla alakalı olduğunu düşünüyorum. Troid olabilr belki test yaptırayım, belki farklı bir sorun vardır. Ancak hiç cilt hastalığım olmadı şimdiye kadar
yok hocam belli finasteride bıraktığın için gidecek olanlar gitmiş saçların donörün sağlam asmedi bence boşver çok maliyetli ayrıca patladığı ekimlere çok denk geldik forumda asuman hair den memnun kalmadın mı en iyi ekimcilerden biri veya forumda bay ekimciler var sen hertürlü iyi sonuç alırsın ama finasteride bırakmasan böyle olmazdı saçların yan etki mi gördün zor mu geldi kullanmak

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2026, 21:00:57 »
Bana da garip geldi fin kullanıp bu derece saç kaybı yaşaması meğer fin'i bıraktığı içinmiş :D  2 yıl önce saç defterini kapatmış aslında verteks kapanmış ama şimdi tekrar ekim gereği hasıl olmuş. Umarım bu arada DHT'nin keyfini çıkarmıştır :P

Hocam 6 ay civarı fin kullan saçlarını kuvvetlendir aralara girilecek çünkü kendi saçların zarar görmesin. Şanslıysan kaybetmiş olduklarını da kazanırsın ve hem ekim stresini yaşamaz hem de 100k+ (Asmed düşünüyorsan 300-400k) cebinde kalır. Sonra duruma göre merkez değerlendirilir. ASMED düşünüyorsan mesaj at ama tahminimce aynısını söyleyecektir.

Bir de bırakmanızı kim söyledi fin'i, Asuman hanım mı?
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1 mg propecia/gün (finasteride) ve %5 regaine köpük/gün (minoxidil)
Amacım bu kirli endüstride, duygusal olarak kandırılmaya açık gençlere katıksız doğruyu söylemek.

abdullahsshh

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2026, 21:07:11 »
şöyle ki finansterid bana pek iyi gelmedi, kendimi kötü hissettim,  sonra da zaten bıraktım bir daha kullanmayı net olarak düşünmüyorum, 3 yıl hakketen güzel geçti :) açıkçası Asuman hanım a iyi ki ektirmişim diyorum ama daha iyisi olabilir miydi ? daha iyi, daha doğal ön çizgi olur muydu onu düşünüyorum.

cral03

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2026, 21:10:13 »
şöyle ki finansterid bana pek iyi gelmedi, kendimi kötü hissettim,  sonra da zaten bıraktım bir daha kullanmayı net olarak düşünmüyorum, 3 yıl hakketen güzel geçti :) açıkçası Asuman hanım a iyi ki ektirmişim diyorum ama daha iyisi olabilir miydi ? daha iyi, daha doğal ön çizgi olur muydu onu düşünüyorum.
ön çizgi ince işçilik dersen bekir bek muttalip keser aklıma geldi

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Temmuz 2026, 21:10:31 »
Ön çizgi ise Dr.Bekir Bek i araştır derim Euro cinsinden ekiyor Ben orada ektirdim yeni

cral03

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #10 : 04 Temmuz 2026, 21:11:38 »
Ön çizgi ise Dr.Bekir Bek i araştır derim Euro cinsinden ekiyor Ben orada ektirdim yeni
ne zaman açaçaksın konuyu

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Temmuz 2026, 21:14:40 »
ne zaman açaçaksın konuyu

Kabuklar dökülünce yani diğer haftaya İnşallah

abdullahsshh

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Temmuz 2026, 21:22:10 »
bir süredir foruma girmediğim için Bekir Bek i bilmiyodum. 2 ismi de araştırayım

Yusuf333

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Temmuz 2026, 21:27:55 »
2023 ve mevcut durumunda resmin, arka bölgende açılmaya başlıyor. Şu an o bölgeye ekim yapman süreci de hızlandırabilir ve mevcut saçlarına zarar verebilir gördüğün gibi minyatürleşmiş. O alan 1-2 yıla daha da açılacak. Ekim yaparsan 1-2 yıl sonra o bölge için tekrar ekim yapman gerekecek yani 3. ekim başlığı açman gerekecek. Şu an dökülmen stabil değil. Zaten 4.600 greft harcamışsın, 3000 saç grefti civarı hakkın kalmış iyi kullanman gerekir.

Bekir hocaya mesaj at merak ettim ne diyecek kendini dönüş yapıyor forumdan ulaştığını söyle.
  • Yaşınız 30

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2026, 21:35:50 »
bir süredir foruma girmediğim için Bekir Bek i bilmiyodum. 2 ismi de araştırayım

Bekir Bek donorden grefti kendi alır kendi eker saçları her işlemi kendisi yapar.
Ön çizgi konusunda iyidir. Alınan greftler fazla beklemeden hemen ekilir tazeligiyle. Mesela 3000 greft ekecek 2 günde eker 1. Gün 1500 2. Gün 1500 yani vaktini tamamen sana ayırır Euro cinsinden ekiyor sıraya giriliyor ektirmek için yurtdışından felan talep çok. Bende bilmiyordum Bekir Bek'i bu forum sayesinde buldum

Facebook Twitter Instagram