Merhaba hocam ben 8 ay önce 4 bin gteft ekim yaptım fakat Ekim yapılan alana bakıyorum çok az Dar Bir Alan kaplanmış gözüküyor bı başka 4 Bin greftlik Ekim le karşılaştırma yapınca bariz Bir görüntü farklı oluşuyor sizce bunun nedeni nedir acaba.
Kardeşim
Bu tamamen greft yapımla ilgili olabilir.
Greftlerin içinde
1 li 2 li 3 lu 4 lu saçlar olur.
Diyelim sana 3000 greft etkiler
Bu 3000 greftin
300 tanesi 1 li
1400 tanesi 2 li
1200 tanesi 3 lu
100 tanesi de 4 lu olsun
Arkadaşıninda 300 tanesi 1 li
1200 tanesi 2 li
1400 tanesi 3 lu
100 tanesi de 4 lu olsun
Tamamen sizden alınan greftlerden çıkan saçlar greft sayısına bölünür yoğunluk oranı bulunur
Merhaba hocam ben 8 ay önce 4 bin gteft ekim yaptım fakat Ekim yapılan alana bakıyorum çok az Dar Bir Alan kaplanmış gözüküyor bı başka 4 Bin greftlik Ekim le karşılaştırma yapınca bariz Bir görüntü farklı oluşuyor sizce bunun nedeni nedir acaba.
Resim görmeden birşey diyemeyiz ama arkadaşlarınin saç greftleri yoğunluk bakımından iyi olabilir ekim planlaması ve saç ekim merkezi kalitesi ilede ilgili olabilir
Resim olmayınca birşey demek zor.
Benim burda anlatmak istediğim greftlerde ki 2 li 3 lu koklerin sayısı ekilecek alandaki yoğunluğu belirliyor.
4100 greft ekmek 4100 saç ekmek demek değil 4100 greftin içindeki 2 li 3 lu greftlerin sayısı yoğunluğu belirliyor.kimisinde 9600 saç kimisinde 11500 saç cikar aradaki 1900 saç teli fark ediyor