Gönderen Konu: Saç ektirmeyi planlıyorum,önerilere açığım.  (Okunma sayısı 509 defa)

arrow34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirmeyi planlıyorum,önerilere açığım.
« : 05 Temmuz 2026, 13:54:50 »
Merhabalar.Öncelikle iyi günler dilerim tüm foruma.Öncelikle şunu belirteyim yaşım 28 ve yaklaşık 18 yaşından beri saç dökülmem mevcut.Gözlemlerime göre son 2 yılda dökülmem durmaya başladı.Tabi bunun devam etmeyeceği anlamına gelmediğinin farkındayım.Durum artık rahatsız etmeye başladığı için ekim düşünüyorum.Flaşlı ve flaşsız  (hem arka hem ön kamera) donör bölge ve üst tepe kısmını ekliyorum.Ektirmek veya ektirmemek konusunda değerli önerilerinize açığım.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmeyi planlıyorum,önerilere açığım.
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2026, 14:03:43 »
Kafan golgede çekilmiş kafanı pencereye çevir gunes ışığı görsün.

Bence psikolojin dayanirsa 30 lu yaşı bir gör o on bölge ve orta alan ne durumda olacak. Şimdi ektirirsin aralara ekerler bu sefer mevcut dökülmeyen saçların da dökülürse rahatsız olursun. Kesinlikle dönorunu iyi kullan merdiven altı yerlere gitme forumda en a 6 ay takıl kendi kafa açıklığına göre saç ekim sonuçlarını takip et
Allah şifa versin

arrow34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2026, 14:11:21 »
Kafan golgede çekilmiş kafanı pencereye çevir gunes ışığı görsün.

Bence psikolojin dayanirsa 30 lu yaşı bir gör o on bölge ve orta alan ne durumda olacak. Şimdi ektirirsin aralara ekerler bu sefer mevcut dökülmeyen saçların da dökülürse rahatsız olursun. Kesinlikle dönorunu iyi kullan merdiven altı yerlere gitme forumda en a 6 ay takıl kendi kafa açıklığına göre saç ekim sonuçlarını takip et
Allah şifa versin

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi çekim yapıp ekledim.Aslında 1 yıldan fazla süredir forumu okuyorum, hatta Ahmet Tosun ve Asuman hair ile görüşmeyi düşünüyordum yakın zamanda fakat mesajda söylediğiniz gibi henüz yaşın 30 bile olmamasından dolayı çekincedeyim.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2026, 14:20:11 »
Dost acı söyler ama doğru söyler. Bu kafa 2 ekim ister ilk ekim saç çizgisi 1 tık geriden çekilip tepe başlangıcına kadar ekilir. Tepeyi de dönor toparlayinca ileri bir tarihte ektirirsin.
Burda önemli olan doğru saç ekimi planlamasi ve dönor bolgendeki saçları iyi kullanman.

Listene Dr.Hakan. Clinic ve  Cüneyt Coşkun Beyi de ekle

Saç dökülmesi kellik psikolojisini iyi bilirim Allah şifa versin herkese

arrow34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2026, 14:23:14 »
Dost acı söyler ama doğru söyler. Bu kafa 2 ekim ister ilk ekim saç çizgisi 1 tık geriden çekilip tepe başlangıcına kadar ekilir. Tepeyi de dönor toparlayinca ileri bir tarihte ektirirsin.
Burda önemli olan doğru saç ekimi planlamasi ve dönor bolgendeki saçları iyi kullanman.

Listene Dr.Hakan. Clinic ve  Cüneyt Coşkun Beyi de ekle

Saç dökülmesi kellik psikolojisini iyi bilirim Allah şifa versin herkese

Allah razı olsun teşekkür ederim

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2026, 14:24:46 »

Allah razı olsun teşekkür ederim

Cümlemizden derdi çeken bilir kardeşim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2026, 00:04:58 »
Saç dökülmen hâlâ devam ediyor. Saçlarını koruma altına almazsan bugün ekim yaptırsan bile mevcut saçların dökülmeye devam eder ve ileride ikinci bir ekime ihtiyaç duyebilirsin.

Bunu durdurmak veya yavaşlatmak için en etkili seçenek finasteriddir. Bir dermatoloji uzmanına danışa bilirsin ilaç hakkında

Bu arada bütçen nedir?

Donör güzel saç ekimine uygunsun
Global Moderator

arrow34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2026, 01:54:05 »
Saç dökülmen hâlâ devam ediyor. Saçlarını koruma altına almazsan bugün ekim yaptırsan bile mevcut saçların dökülmeye devam eder ve ileride ikinci bir ekime ihtiyaç duyebilirsin.

Bunu durdurmak veya yavaşlatmak için en etkili seçenek finasteriddir. Bir dermatoloji uzmanına danışa bilirsin ilaç hakkında

Bu arada bütçen nedir?

Donör güzel saç ekimine uygunsun

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim
Evet haklısınız açıkçası şu an kullandığım hiçbir şey de yok.Yaşım 30 altında olduğu için hep iki ekim olur diye düşünmüştüm açıkçası.Bütçem ise 150 civarı.

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Temmuz 2026, 13:00:39 »
tedavi + saç ekimi .beklemekle bir şey kazanamazsın hatta daha kötü olur ilerisi için .

Facebook Twitter Instagram